- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Onu da nerden çıkardın ya aşk olsunGelin size iyi dayanıyor bence..
ben abinin söylediğinde art niyet göremedim açıkcasıMerhaba KK nın birbirinden zeki hanımları,
Biz abimlerle altlı üstlü oturuyoruz abim evli gündüz abimlere iniyoruz hep yeme içme bir sadece yatmaya yukarı çıkıyoruz annem babam ve ben
Sorunum şu ki babamın emekliliğine az kaldı emekli olunca annemle babam köye yerleşecekler
Arada da köydeki evi tadilat yaptırmak için gidip geliyolar
Abim anneme 1 ay önce benim için burda kalamaz al onuda köye götür demiş bunu annem bana söyledi
Nasıl zoruma gitti anlatamam
O günden beri aşağıya inmiyorum hep yukardayım acıktıgım zaman dışardan yiyorum yukarda mutfak faaliyette değil çünkü
Anneme benim artık abim yok bundan sonra kesinlikle muhatap olmam alsın evi başlarına çalsınlar dedim yengem ve abim için
Aşağıya inmemem annemi çok üzüyor dert ediyor hep ama benim kararımdan cayma gibi bi niyetım yok
Abimede bişey demiyor benide ikna etmeye çalışıyor.
Abim gelip dediği laftan dolayı pişman olduğunu söylese affedebilirdim ama öyle bişeyde olmadı demek ki halinden memnun
Annem üzüldüğü için arada kaldım ama
Sizce ne yapmalıyım?
Evet anne ve babamın ama sürekli birlik yaşadık şimdiye kadarEv anne babanizin ise abiniz sizi nasil kovabiliyor
Bunun neresinde artniyet var yahu konuyu tam anlayamadın galiba senben abinin söylediğinde art niyet göremedim açıkcası
siz alınganlık yapıyor olabilir misiniz
Onu da nerden çıkardın ya aşk olsun
Ev babamın ama abim ve yengem kaliyor normal şartlarda abimlerle birlikte kalmam gerekiyo yani anneme göreEv kimin annenler koye gidince sen kimde kalacaksin
Kaç yaşındasınız? Neden kendiniz yemek yapıp yemiyorsunuz? Yengeniz sürekli sizinle ilgilenmek zorunda değil. Şaka gibi bir konu.Merhaba KK nın birbirinden zeki hanımları,
Biz abimlerle altlı üstlü oturuyoruz abim evli gündüz abimlere iniyoruz hep yeme içme bir sadece yatmaya yukarı çıkıyoruz annem babam ve ben
Sorunum şu ki babamın emekliliğine az kaldı emekli olunca annemle babam köye yerleşecekler
Arada da köydeki evi tadilat yaptırmak için gidip geliyolar
Abim anneme 1 ay önce benim için burda kalamaz al onuda köye götür demiş bunu annem bana söyledi
Nasıl zoruma gitti anlatamam
O günden beri aşağıya inmiyorum hep yukardayım acıktıgım zaman dışardan yiyorum yukarda mutfak faaliyette değil çünkü
Anneme benim artık abim yok bundan sonra kesinlikle muhatap olmam alsın evi başlarına çalsınlar dedim yengem ve abim için
Aşağıya inmemem annemi çok üzüyor dert ediyor hep ama benim kararımdan cayma gibi bi niyetım yok
Abimede bişey demiyor benide ikna etmeye çalışıyor.
Abim gelip dediği laftan dolayı pişman olduğunu söylese affedebilirdim ama öyle bişeyde olmadı demek ki halinden memnun
Annem üzüldüğü için arada kaldım ama
Sizce ne yapmalıyım?
Abiniz ve yengenize sormuşlar mı? Siz kimin çocuğu iseniz onlarla kalmalısınız.Ev babamın ama abim ve yengem kaliyor normal şartlarda abimlerle birlikte kalmam gerekiyo yani anneme göre
Anneniz babaniz hayatta. Miraz paylasimi olmamis. Kimin evinden kimi kovuyor ki? Bence köşenize çekileceğinize konuşun inip. Siz üst katta kendi düzeninizi kurun. Mutfagi aktif hale getirin. Hic onlarla muhatap olmayin olsun bitsin isteEvet anne ve babamın ama sürekli birlik yaşadık şimdiye kadar
Yemekle temizlikle ilgilenmeyeyim uğraşamam, yengem baksın. Köye de gitmeyeyim sosyal hayatım zedelenmesin.
Siz derken sen ve ailen. Hepinize yani.
Bende altlı üstlüyüm eşimin ailesiyle. Aynı senin gibi bir görümcem var. Şartlarımız aynı. Her gün bana gelseler cinnet geçirirdim.
Sende bir genç kadınsın, evlenince bu durumu yaşamak ister miydin? İnsan hayattan soğur ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?