• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime bir çare KK

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
173
Merhaba KK nın birbirinden zeki hanımları,
Biz abimlerle altlı üstlü oturuyoruz abim evli gündüz abimlere iniyoruz hep yeme içme bir sadece yatmaya yukarı çıkıyoruz annem babam ve ben
Sorunum şu ki babamın emekliliğine az kaldı emekli olunca annemle babam köye yerleşecekler
Arada da köydeki evi tadilat yaptırmak için gidip geliyolar
Abim anneme 1 ay önce benim için burda kalamaz al onuda köye götür demiş bunu annem bana söyledi
Nasıl zoruma gitti anlatamam
O günden beri aşağıya inmiyorum hep yukardayım acıktıgım zaman dışardan yiyorum yukarda mutfak faaliyette değil çünkü
Anneme benim artık abim yok bundan sonra kesinlikle muhatap olmam alsın evi başlarına çalsınlar dedim yengem ve abim için
Aşağıya inmemem annemi çok üzüyor dert ediyor hep ama benim kararımdan cayma gibi bi niyetım yok
Abimede bişey demiyor benide ikna etmeye çalışıyor.
Abim gelip dediği laftan dolayı pişman olduğunu söylese affedebilirdim ama öyle bişeyde olmadı demek ki halinden memnun
Annem üzüldüğü için arada kaldım ama
Zaten bende annemler köye gittiğinde abimlerle yaşamaya yanaşmıyorum yukarda yemegimi yapıp yerim olur biter herkesin özel hayatı var sonucta
Ama annemle babam yaza kadar burdalar ve aşağıya inmiyorum herkesten uzaklaştım diye yakınıyorlar bana yükleniyorlar sürekli
Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Biz abimlerle altlı üstlü oturuyoruz abim evli gündüz abimlere iniyoruz hep yeme içme bir sadece yatmaya yukarı çıkıyoruz annem babam ve ben
Sorunum şu ki babamın emekliliğine az kaldı emekli olunca annemle babam köye yerleşecekler
Abim anneme 1 ay önce benim için burda kalamaz al onuda köye götür demiş bunu annem bana söyledi
O günden beri aşağıya inmiyorum hep yukardayım acıktıgım zaman dışardan yiyorum yukarda mutfak faaliyette değil çünkü
Anneme benim artık abim yok bundan sonra kesinlikle muhatap olmam alsın evi başlarına çalsınlar dedim yengem ve abim için
Aşağıya inmemem annemi çok üzüyor dert ediyor hep ama benim kararımdan cayma gibi bi niyetım yok
Abim gelip dediği laftan dolayı pişman olduğunu söylese affedebilirdim ama öyle bişeyde olmadı demek ki halinden memnun
Sizce ne yapmalıyım?
ben abinin söylediğinde art niyet göremedim açıkcası
siz alınganlık yapıyor olabilir misiniz

Onu da nerden çıkardın ya aşk olsun

Siz derken sen ve ailen. Hepinize yani.
Bende altlı üstlüyüm eşimin ailesiyle. Aynı senin gibi bir görümcem var. Şartlarımız aynı. Her gün bana gelseler cinnet geçirirdim.
Sende bir genç kadınsın, evlenince bu durumu yaşamak ister miydin? İnsan hayattan soğur ya..

Yahu yeter.
Sırf dikkat çekmek için bu başlık biçimiyle açmayın konuyu rica ediyorum.
Rahatsız olan bir sürü kişi var.
Kaldı ki moderatörler bile bütün bu şekilde yazdığınız başlıkları düzeltti. Siz hala inat ederek böyle yazıyorsunuz.
Bence çevrenizdeki insanlar size iyi bile dayanıyorlar.

Sizce ne yapmalıyım?
Kaç yaşındasınız? Neden kendiniz yemek yapıp yemiyorsunuz? Yengeniz sürekli sizinle ilgilenmek zorunda değil. Şaka gibi bir konu.

İyi de normal olan zaten anne babanızla gitmeniz değil mi? Abiniz ve yengenizle yaşamayı mı düşünüyorsunuz? Onların da baş başa bir hayat sürdürmek isteyebileceği hiç aklınıza gelmedi mi? Bunu kişisel algılamayın. İnsan evlendiğinde genellikle eşiyle, çocuklarıyla bir yuva kurma hayaliyle evlenir. Yengeniz bunu yaşayamamış bile, dediğiniz gibi sürekli birliktesiniz. Ona da yazık. Ayrıca kaç yaşındasınız? Madem aşağı inmiyorsunuz, her gün dışarıdan yemektense, bir çorba, makarna bile yapamayacak kadar küçük müsünüz anlayamadım...

Evet anne ve babamın ama sürekli birlik yaşadık şimdiye kadar
Anneniz babaniz hayatta. Miraz paylasimi olmamis. Kimin evinden kimi kovuyor ki? Bence köşenize çekileceğinize konuşun inip. Siz üst katta kendi düzeninizi kurun. Mutfagi aktif hale getirin. Hic onlarla muhatap olmayin olsun bitsin iste

abinizin özel bi hayatı olduğunun farkına varırsınız umarım ne demek hergün iniyoruz yatmaya eve çıkıyoruz gelin iyi sabretmiş umarım köye yerleşirken sizide yanlarında götürürler tabi eski alışkanlığınızı devam ettirmeyip kendi evinizde oturacaksanız sıkıntı yok

Siz derken sen ve ailen. Hepinize yani.
Bende altlı üstlüyüm eşimin ailesiyle. Aynı senin gibi bir görümcem var. Şartlarımız aynı. Her gün bana gelseler cinnet geçirirdim.
Sende bir genç kadınsın, evlenince bu durumu yaşamak ister miydin? İnsan hayattan soğur ya..
Yemekle temizlikle ilgilenmeyeyim uğraşamam, yengem baksın. Köye de gitmeyeyim sosyal hayatım zedelenmesin. :D Abiniz akıllı adammış konu sahibi.

Back