- 8 Ağustos 2015
- 6
- 1
- 1
- Konu Sahibi alonepassenger
-
Ayrılan bendim sırf vicdan azabı çektiğim içinAilenden vazgeç dese bile vazgeçerdiniz herhalde yeni tanıdığınız biri için bu kadar fedakarlık neden ben anlamıyorum bak sonuç siz onun için başkalarından vazgeçerken o sizden vazgeçti ...
Ne bencil kızsın 3 günlük kişi için arkadaşlarını satarsan bu olur tabiKızlar meraba yaklaşık 5 ay önce biriyle tanıştım her şey çok çabuk gelişti ve bi anda yakınlaştık çok kıskanç biriydi arkadaş olarak bile erkeklerle konuşmama müsade etmiyodu zorlandım ama kabullendim benim için değerli olan tüm arkadaşlarımdan vazgeçtim konuşmamı bitirdim ama uygun bi dille tabiki :/ 1 2 gün önce çocukla ayrıldık ve ben arkadaşlarımı tekrar istiyorum ne yapmalıyım bi fikir verin hangi yüzle onları tekrar arıycam
ben arkadaşın olsam bir erkek için beni iten kzıın suratına bakmam...yeni arkadaşlar edinin bir daha da hayatınıza giren erkekler arkadaş istemiyor diye kimseyi kovalamayın hayatınızdan..köpek mi insanlar kış diyince gitsinler gel diyince gelsinler..empati kurun bir erkek için sizi hayatından çıkaran bir insanla konuşur musunuz,ben konuşurum demeyin inanmam.Kızlar meraba yaklaşık 5 ay önce biriyle tanıştım her şey çok çabuk gelişti ve bi anda yakınlaştık çok kıskanç biriydi arkadaş olarak bile erkeklerle konuşmama müsade etmiyodu zorlandım ama kabullendim benim için değerli olan tüm arkadaşlarımdan vazgeçtim konuşmamı bitirdim ama uygun bi dille tabiki :/ 1 2 gün önce çocukla ayrıldık ve ben arkadaşlarımı tekrar istiyorum ne yapmalıyım bi fikir verin hangi yüzle onları tekrar arıycam
ne farkeder onun için fedakarlık yapmışsın hemde kısacık bir süre içinde değer miydi bak değmemiş işte ...Ayrılan bendim sırf vicdan azabı çektiğim için
Ben ayrildim de ama vicdan azabından deme. Çok komik oluyoAyrılan bendim sırf vicdan azabı çektiğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?