derdim var evet

tammam

maziden biri..
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
350
16
68
kızlar merhaba
10 ay önce aferdersiniz basurdan şüphelenerek dr.a gitmiştim çatlak vardı o kanama yapıyordu vs.. lakin çok kötü bir muayene geçirdim verdiği ilaçlar iyi geldi fakat sadece kanamayı kesti aradan 10 ay geçti hatta 11 ay hala acı hissediyorum
:26: afedersiniz kabızda değilim ama hep acıyor bazen kanama oluyor aile hekimine gidip dr.un verdği fitili yazdırıyorum kullanıyorum geçiyor ama acı hep benimle.hiç geçmeyecek mi böyle devam mı edecek?:5:
diceksiniz ki dr.a git ama kötü bir muayene geçirdim canım çok yandı o acıyı tarif edemem fobi oldu bende muayene olamam napıcam benn
:43:

Doğumdan sonra bende de olmuştu.ben dr gitmedim ama çok kanama ve ağrı oluyodu.ben hep kantoron yağı kullandım.bizim sülalede adettir her türlü yaraya.geçiriyo gerçekten.bir kaç kere tekrar etti ama şimdi hatırlamıyorum bile ne zaman geçti.aktardan almadim ama teyzemler yapiyo kendileri.

ben bekarım doğumdan sonrada mı olacak :43: bendede bitkisel krem var bi ara kullandım hatta sürdükten sonra yıkamak gerekiyor zahmetli bişeydi ama denedim çok kaşındırıyodu diye bıraktım çokta faydasını gördüm diyemem

kantoron yagı ne acaba ılk def duydum aktarlarda var mı ve nasıl kullanılıyo bende hamıleyım hamılelıkte kullanılabılır mı acaba bı etkısı olurmu fıkrınız v:50:armı?

Annem bir sene boyunca basur deyip durdu,teyzemde de basur olduğu için abla ben şunu kullandım şu bu vs. derken zorla dr gitti,dediğin gibi o çok can acıtan muayene ler sonucu kolon kanseri olduğu anlaşıldı bir ay daha gec gitseymis içinde zehirle me yapar mis ve kötü son!çok şükür tümör alındı suan kolostomili kemoterapi ye devam birbuçuk yıl oldu yanlış anlama lütfen korkutmak değil amacım ama bence ve lütfen ihmal etme,ihmal sonucu budurumdayiz,geçirdiğimiz zor günler i alışma süresini morali vs.anlatmama gerek yok tahmin ediyorsundur:-(inşallah geçer bu duruma gelmez sin:-(acil sifalar..

aynı sorun bendede var ...dün ağrısından uyuyamadım..
doktorun verdiği krem hiç işe yaramadı
aktarın hazırladıgı bir karışımı aldım
bir kere yemek bile fayda eder dedi
evet faydası oldu 7-8 ay çok az sancım oldu bazen hiç hissetmedim
bitkisel çarelere başvurmakta fayda var
ameliyat bile kesin çözüm değil Allahım en kısa sürede biter bu sıkıntı çok kötü valla:18:

kantoron yagı ne acaba ılk def duydum aktarlarda var mı ve nasıl kullanılıyo bende hamıleyım hamılelıkte kullanılabılır mı acaba bı etkısı olurmu fıkrınız v:50:armı?
normalde fazla bile kullanamıyosun diye biliyorum aman doktora sormadan bişey yapmayın

Benimde doğumda oldu yada vardıda doğumda arttımı bilmiyorum muayene gerçekten kötü geçiyor ben bir fitil bir krem birde dolaşım düzenleyici kullandım kanama geçti zamanla acıda geçti sonra bir ara tekrarladı doktorum ünv. ev arkadaşım olduğu halde muayeneyi göze alamadım yazdığı fitilden gittim aldım ağrı içinde lokal anestezik pomat kullandım.Bitkisel tedavileri o dönem çok araştırmıştım forumda baya bi detaylı anlatılan konu var anal fissür diye aratırsan ... geçmiş olsun mutlu seneler.

kızlar merhaba
10 ay önce aferdersiniz basurdan şüphelenerek dr.a gitmiştim çatlak vardı o kanama yapıyordu vs.. lakin çok kötü bir muayene geçirdim verdiği ilaçlar iyi geldi fakat sadece kanamayı kesti aradan 10 ay geçti hatta 11 ay hala acı hissediyorum
:26: afedersiniz kabızda değilim ama hep acıyor bazen kanama oluyor aile hekimine gidip dr.un verdği fitili yazdırıyorum kullanıyorum geçiyor ama acı hep benimle.hiç geçmeyecek mi böyle devam mı edecek?:5:
diceksiniz ki dr.a git ama kötü bir muayene geçirdim canım çok yandı o acıyı tarif edemem fobi oldu bende muayene olamam napıcam benn

Acılı baharatlı yemeklerden uzak durmanızı tavsiye ederim...

aynı sorun bendede var ...dün ağrısından uyuyamadım..
doktorun verdiği krem hiç işe yaramadı
aktarın hazırladıgı bir karışımı aldım
bir kere yemek bile fayda eder dedi
evet faydası oldu 7-8 ay çok az sancım oldu bazen hiç hissetmedim
bitkisel çarelere başvurmakta fayda var
ameliyat bile kesin çözüm değil Allahım en kısa sürede biter bu sıkıntı çok kötü valla:18:
ah canım ya nedir bu totolarımızın çektiği :14:
benim kremin adı kortos ama sadece kanamaya iyi geliyolar acı forever

Canım o çatlak ne yazık ki geçmiyor. Hafif acımayı hissettiğin an önlemini alıcaksın. Benim de basur nasılsa diye süründm kaç ay doktora gitmedim. Sonra gittim aynen o iğrenç muayene bütün psikolojimi bozdu :(

Keşke gitmeseydim diyorum. Ben bu forumda bayağı okumuştum ne yapmam gerektiğini. Onlardan farklı bişey demedi doktor.

Bir kere hafif acı hissettiğinde duşa gir hemen. Yakmayacak sıcaklıkta ayarla suyu. Duşu direk oraya 5 dakika kadar tut. Leğenden daha pratik her zaman yapacağın bir şey. Hem dezenfekte oluyo hem de yumuşuyor.

Banyodan çıkınca da doktorun vermiştir diye düşünüyorum olmazsa olmazı procto glyvenol. Birkaç şey kullandım bunun üstüne tanımam. bayağı içine içine sür.

Ayrıca geceleri yatarken çörek otu yağına pamuğu bandır. Deliğine yerleştir. Sabah öyle güzel yumuşamış ve uyuşmuş oluyor ki acı hissetmiyosun. Zaten amaç acı hissetmemek. Acıma hissi kaybolunca ilerlemiyor.

Aman ha azıcık acıyı hissettiğin an kremini sür mutlaka. İlerletme. Yoksa daha zor geçiyor. Hayatın boyunca da tekrarlanıcak. Yeter ki ilerlemesine izin verme.

Haricen kullanımında sakınca yaratacağını düşünmüyorum. Mide rahatsızlıklarında bi tatlı kaşığı içilmesi öneriliyor ama hamilelere kesinlikle içmek yasak. Yaralara sürmekte sorun yaratmaz ama doktora sormakta fayda var..

Canım o çatlak ne yazık ki geçmiyor. Hafif acımayı hissettiğin an önlemini alıcaksın. Benim de basur nasılsa diye süründm kaç ay doktora gitmedim. Sonra gittim aynen o iğrenç muayene bütün psikolojimi bozdu :(

Keşke gitmeseydim diyorum. Ben bu forumda bayağı okumuştum ne yapmam gerektiğini. Onlardan farklı bişey demedi doktor.

Bir kere hafif acı hissettiğinde duşa gir hemen. Yakmayacak sıcaklıkta ayarla suyu. Duşu direk oraya 5 dakika kadar tut. Leğenden daha pratik her zaman yapacağın bir şey. Hem dezenfekte oluyo hem de yumuşuyor.

Banyodan çıkınca da doktorun vermiştir diye düşünüyorum olmazsa olmazı procto glyvenol. Birkaç şey kullandım bunun üstüne tanımam. bayağı içine içine sür.

Ayrıca geceleri yatarken çörek otu yağına pamuğu bandır. Deliğine yerleştir. Sabah öyle güzel yumuşamış ve uyuşmuş oluyor ki acı hissetmiyosun. Zaten amaç acı hissetmemek. Acıma hissi kaybolunca ilerlemiyor.

Aman ha azıcık acıyı hissettiğin an kremini sür mutlaka. İlerletme. Yoksa daha zor geçiyor. Hayatın boyunca da tekrarlanıcak. Yeter ki ilerlemesine izin verme.
acı ama gerçek bu diyosun yani :25: duştaki tavsiyeni uyguluyorum o sıra çok iyi geliyo ama tuvalete girince başa sarıyorum krem için kortos vermişti bana dr. hem fitilini hemde kremini ama seninkinide merak ettim bide onu denerim çörek otununda kapsülü var elimde öksürrük için kullanmıştım onu delsem içindeki yağ aynı etkiyi yapar mı

acıkcası buradakı yorumlar nedenıyle hem muayeneden korkuyorum hemde artık benım kı baya ılerledı meme ucundan buyuk dıyeyım artık donusu de yok sanırım:43:

acı ama gerçek bu diyosun yani :25: duştaki tavsiyeni uyguluyorum o sıra çok iyi geliyo ama tuvalete girince başa sarıyorum krem için kortos vermişti bana dr. hem fitilini hemde kremini ama seninkinide merak ettim bide onu denerim çörek otununda kapsülü var elimde öksürrük için kullanmıştım onu delsem içindeki yağ aynı etkiyi yapar mı

Yok bence direk çörek otu yağı al ama elinde başka yağ varsa kantaron gibi o da olur. Çünkü böyle pamuğu biz güzel bandırmak gerekiyo :)

acıkcası buradakı yorumlar nedenıyle hem muayeneden korkuyorum hemde artık benım kı baya ılerledı meme ucundan buyuk dıyeyım artık donusu de yok sanırım:43:

Ameliyat olmak gibi bir niyetin yoksa doktora gitmek gereksizmiş ben onu gördüm.

Ama bir arkadaş demiş kolon kanseriymiş teyzesi diye. Öyle durumlar olabilir. Kontrolü elden bırakmamak lazım da. Seninki hamilelik basuru :)

kızlar merhaba

ayyy senn basür olmuşsun, ne yazıkki bende öyleyim ve acısını çok iyi bilirim. önceleri çatlaktı ve dediğin gibi kanama yapıyordu, sonraları afedersin ucunda meme başları oluşmaya başladı. ne yazıkkı yıllardır çekiyorum onu bende, acı eşki yedimmi azıyo malesef.. ameliyat tek çözümm :50::50:

Back
X