ayyy senn basür olmuşsun, ne yazıkki bende öyleyim ve acısını çok iyi bilirim. önceleri çatlaktı ve dediğin gibi kanama yapıyordu, sonraları afedersin ucunda meme başları oluşmaya başladı. ne yazıkkı yıllardır çekiyorum onu bende, acı eşki yedimmi azıyo malesef.. ameliyat tek çözümm
sürekli krem sürmekten ezberledim artık orayı meme flan yok hatta dokunuyorum kabarıklık bile yok kanamayı elimdekilerle tedavi edebiliyorum ama acı hiç geçmedi her tuvalete girdiğimde bekliyo beni uff en kısa zamanda şifa buluruz inş.
evet amelıyat olmak ıstemıyorum cunku amelıyattada tekrarlayabılıyormus tesekkur ederım yorumların ıcın bu hafta doktora bı soyleyeyım bakalım amelıyat derse kafadan vazgecerım zaten
canım öncelikle çok geçmiş olsun....aynı sorun bende de var malesef çatlakta basurda mevcut 2 yıl önce oturamaz afedersin lavaboya çıkamaz olmuştum hatta lavaboya gitmemek için sıvı tüketiyordum sadecetabiki korka korka doktora gittim ameliyat dedi sıcak suya otur dedi ilaç verdi ama sorunlar hala devam ediyor ameliyat olmadım tabiki:18:
kızlar merhaba
10 ay önce aferdersiniz basurdan şüphelenerek dr.a gitmiştim çatlak vardı o kanama yapıyordu vs.. lakin çok kötü bir muayene geçirdim verdiği ilaçlar iyi geldi fakat sadece kanamayı kesti aradan 10 ay geçti hatta 11 ay hala acı hissediyorum :26: afedersiniz kabızda değilim ama hep acıyor bazen kanama oluyor aile hekimine gidip dr.un verdği fitili yazdırıyorum kullanıyorum geçiyor ama acı hep benimle.hiç geçmeyecek mi böyle devam mı edecek?
diceksiniz ki dr.a git ama kötü bir muayene geçirdim canım çok yandı o acıyı tarif edemem fobi oldu bende muayene olamam napıcam benn
canım öncelikle geçmiş olsun,şikayetlerinden yola çıkarak anladığım kadarıyla anal fissürün var,,ben onun acısını çok iyi bilirim ,2 ay evden çıkamamıştım,sonrasında nitrogiliserinli krem kullandım bu beni 3 yıl götürdü,bu yıl aynı ş ikayetlerle tekrar dr.gittim ve ameliyat oldum ,lis yöntemiyle 5 dk lık bir operasyon hemen kalkıp evime geldim ben, sonrasında 2 hafta yediğime içtiğime dikkat ettim,şimdi Allahıma binlerce şükür iyiyim.Doktora muhakkak gitmelisin,muaynene etmeden önce canının çok acıdığını söyle,maalesef muayene olmadan yardımcı olmuyorlar..
kızlar merhaba
10 ay önce aferdersiniz basurdan şüphelenerek dr.a gitmiştim çatlak vardı o kanama yapıyordu vs.. lakin çok kötü bir muayene geçirdim verdiği ilaçlar iyi geldi fakat sadece kanamayı kesti aradan 10 ay geçti hatta 11 ay hala acı hissediyorum :26: afedersiniz kabızda değilim ama hep acıyor bazen kanama oluyor aile hekimine gidip dr.un verdği fitili yazdırıyorum kullanıyorum geçiyor ama acı hep benimle.hiç geçmeyecek mi böyle devam mı edecek?
diceksiniz ki dr.a git ama kötü bir muayene geçirdim canım çok yandı o acıyı tarif edemem fobi oldu bende muayene olamam napıcam benn
canım öncelikle geçmiş olsun bir kerede benim başıma gelmişti çok kötü bir şey yaa 40 gün krem kullandım ben ama asla eskisi gibi olmuyor bir kere darbe aldımı tamam annenden doğduğun gibi olmaz arada benimde ağrım oluyor bi kere daha doktora git canım durumu anlat bence bol bol su iç çok geçmiş olsun
saolun kızlar
bi yandan tek değilmişim diyorum bi yandan da nekadar çeken var diyorum su içmeye çalışıyorum hatta aferdersiniz şuan cırcırım ama yinede acıyor şu duşta sıcak suyu oraya doğrultmak çok iyi geliyo ama o an için malesef
geçmiş olsun canım, yıllar önce benimde başıma böyle bir şey gelmişti, kanama falan oluyordu, birisi bana kabuklu fıstık ye iyi geliyor demişti, ben de yemiştim iyi gelmişti, sen de bir dene istersen, sana da iyi gelir inşallah,
saolun kızlar
bi yandan tek değilmişim diyorum bi yandan da nekadar çeken var diyorum su içmeye çalışıyorum hatta aferdersiniz şuan cırcırım ama yinede acıyor şu duşta sıcak suyu oraya doğrultmak çok iyi geliyo ama o an için malesef
canım kesinlikle ishal ve kabız olmamlısın .çünkü ishal de tetikliyor..oturma banyosunu günde 3 kez en az 15 dk sıcak suda oturarark yap,kalktıktan sonrada ağrıysa tek sıkıntın an...ol pomad iyi geliyor,ama bu sadece anal bölgedeki ağrını hafifletiyor,fissürünün iyileşmesine yardımcı olmuyor umarım çabucak iyileşirsin ,ama lütfen daaha fazla ilerlemeden doktora git ,sakın korkma 30 snlik bir muayaene emin ol bu acıyı çektiğine deymiyor.