Derdım var çok büyük

ebixsxim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
1.555
0
37
arkdaslarr esrar kullanna bırı ametemde yatmıs tedavısını olmus bırı esrardan kurtulmus demekmıdırr???etrafında bole bısey duyan yasan yazssın neolurrr

bence de canım tekrar başlamayacağı anlamına gelmez.ametem de yatacak kadar bağımlılık varsa bir de . özel olmazsa, erkek arkadaşın falan mı? eğer öyleyse dikkatli olmalısın.

evet eskı sevgılım ben ondan sonra baska bılıskıye basladım 4 sene surduu ondn sonrakııı ama bosuna kendımı kandırmısım ve karsımdakı ınsanı kandırmıısmmmmm 4 seneeee 4sene sonra karsılastık ve ılk gunku gıbı heycanla geberıyoruzzz okadar yanı ılk erkek arkdasımm lıslım hesabıı ama oluyorum onun ıcınnn aılem vemreryeızkesınlıkle dıyo ve bızze nasıl gectı 4 sene dıyoruzz oluyoruzzzz napıcam yaaaaanapıcazzz bızzz

esrar kullanmak diğer maddelere geçişin başıdır. bağımlılık yapmasa da arzu etme isteme canı çekme gibi durumlarla tekrar içilebilir. hap tedavisi değilde psikolojik yardım alınması lazım ve kişinin bırakmayı istemesi lazım. esrarın sıgaradan daha az zararı olduğu da bilinir. sıgaranın içinde başka maddeler varken esrarda yoktur. esrar kullanmak öldürmez ama genellikle trafik kazalarının çoğunu bu maddeyi kullananlar yapar çünkü çok dalgın olurlar aptallaşırlar. bıraktım deselerde esrar diğer maddelere oranla bırakılması en zor olanlardandır. başkasının zoruyla bırakılmışsa başlama olasılığı çok yüksektir. esrar bir süre sonra yetmemeye başlar ve diğer uyuşturucu maddeleri kullanmaya teşvik eder. arkadaşının desteğe ilgiye ve özveriye ihtiyacı var gerçekten üzüldüm.. vücudumuza böyle maddeler almıyalım ve çocuklarımızı da lütfen uzak tutalım:sinifsinif:

bu dertten muzdarip bir arkadaşım var.oğlu aynı şekilde hastanede yattı hemde defalarca.yani kurtuluşu yok gibi.sigara gibi değil. vücut istediğinde karşısında anne babada olsa adeta bambaşka biri oluyor.oğlumu tanıyamıyorum deli gibi oluyor diyor. mafoldumbensakın canım sakın.annesiyken dayanamıyor arkadaşım,sen sevgilisiyken hiç çekemezsin. :teselli:

ne kadar güzel anlatmışsınız ama bir kaç yanlışı düzeltmek isterim.
Bundan 2 yıl önce arkadaşımın babasını kaybettik.uzun yıllardır esrar Bağımlısıydı.Akciğerinde agır tahrıbat oluşmuştu.Bağımlılık yapmaz dediğiniz için söylüyorum ki bi alkol bağımlısı nasılsa esrar bağımlılığıda böle bişeydir.Ama esrar bağımlısı olmak için uzun yıllar kullanmış olması gerekir kişinin.
Bi yanlışıda düzeltelim ki sigaradan daha az zararı olduğuda bilinir demişssiz esrarı neyle sararlar soruyorum.
malesef bu kanıda yanlış esrarı bıldıgımız sıgaranın ıcındeki tütünü tamamen alarak sararlar.
Bide şöyle bi şey varki esrar kullanann kimse sigarada kullanır kullanmıyorsa bile sigaraya alışır.

çok geçmiş olsun arkadaşım gerçekten çok üzüldüm ama genç bi insanın bu kotu alıskanlıktan cok cobuk kurtulabılıcegını dusunuyorum yeterkı ona psikolojik desteği ihmal etme ki tekrar içme isteği aklına bile gelmesin .
tekrar tekrar geçmiş olsun :1hug:

Son düzenleme:
bitanem benim öyle bi erkek arkadaşım vardı, yeşilaycı olduğum için kendimi parçaladım ona yardım etmek için. :2: ilkin bıraktı, sosyalleşti. gerçekten gülümsemeyi öğrendi. ama bi müddet sonra ilgimi üstünde tutmak içn yalan söylemye başladı. sanki tekrar başlayacakmış gibi... sanki ben gitsem hayattan düşecek gibi... psikolojik baskılar anlıyor musun..? bunlar muhtemelen sende de olur. gitme diye her tartışmanın sonuna bu cümleler eklenir. ya hayata bağladığın ya hayattan soğuttuğun için sürekli yaptıkların göz önünde olur. insan bi hatayı bi kere yapmayacak. değişmiyor. hata tekrarlanıyor. bir ömür bu esrar hikayesini okursun onla kalırsan. eğer yaşın +20 ise bırak derim. yoksa duygusal davranıp biraz daha oyalanma ihtimalin yüksek. ya onla kalacaksın onun gibi olcaksın ya da bırakacaksın. bu tercih senin karşına çıkacak. en fazla ertelersin. karar senin hep .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…