Kısa değil aslında ama rengi açık bu yüzden pek belli olmuyor, kirpik lifting iyi olacak sanırımİpek kirpik kullanmadım ama lifting bence çok hayat kurtarıyor böyle zamanlarda. Ben pandemi dönemi canlı yayın yapıyordum uzmanlarla, hiç rimel vs sürmedim her seferinde de baya belirgin kirpiklerim vardı. Çok kısa değilse kirpikleriniz bence lifting deneyebilirsiniz.
Liftingde renk de verdikleri için bence çok işinizi kolaylaştırır. İpek kirpik dediğiniz gibi döküyor arkadaşlarımda hep öyle oldu, kalitesiz yer miydi bilmiyorumKısa değil aslında ama rengi açık bu yüzden pek belli olmuyor, kirpik lifting iyi olacak sanırım
Daha önceden keratin bakımı da denemiştim ve düzleştirerek yaptıkları için saçlarım kafama yapışmıştı, düzleştirmeden yapmak daha iyi olur sanırım, teşekkür ederimDüzenli cilt bakımı
Kalıcı oje
İpek kirpiği iyi yerde yaptirmazsaniz çok ucuz duruyor dikkatli olun
Dudak vitamini/kalıcı dudak renklendirme
Brezilya fonu ya da keratin bakımı
Bunların hepsi duştan çıktıktan sonra bile insanı daha güzel gösteren kalıcı bakımlar.
Saçlarım eskiden boyadığım halde çok sağlıklı duruyordu ama iki kez sarı olsun diye açtığım için yandı gibi, iki üç ayda bir uçlarından aldırıyorum eğer bir cesaret gelirse omuz hizasında kestireceğim. Yüzümdeki lekelerden dolayı rahatsızım renkli güneş koruyucu çok iyi olur, teşekkür ederimhiç makyaj yapmayan biri olarak, çabasız, vakit harcamadan kendinizi nasıl iyi hissedebileceğinize dair bir kaç şey yazayım naçizane. ha ben de öyle dünya güzeli değilim ama potansiyelimin en iyi halinde görünüyorum diyeyim. öncelikle bol su, yaşınıza uygun vitaminler, yatmadan önce pratik yüz temizleyip nemlendirme cildinizi sağlıklı gösterecektir; gene de rahat edemiyorsanız işe gitmeden güneş koruyucu içeren bir renkli nemlendirici kullanın. marka ismi veriliyor muydu emin değilim ama, mesela mavala markasının ojeleri aşırı kalıcı; bir kere sürünce uzayana kadar deforme olmuyor. saçı hacimli gösteren bir yıka çık model ve daha da havalı görünsün isterseniz saç bandı gibi pratik aksesuarlar yüzünüze de renk katar.
Yüzüm için asit bakımına başlayacaktım aslında ama çocuk düşünüyoruz şu sıralar bu yüzden doktorum önermedi, sadece C vitamini serumu kullanabilirsin dedi şu an o arayıştayım teşekkür ederim cevap içinKirpik lifting,kalıcı makyaj, bütçen yetiyorsa dolgu-botoks, düzenli cilt bakımı
Yapmadı bende, aksine rimel bilmem ne sürmediğim için daha iyi geçti o süreç.Kirpik lifting dökülme yapmıyor mu?
Ben sadece lifting yaptırıyorum kirpiklere o kadar güzellik salonu, kuaföre onun dışında kolay kolay gitmem. Lifting bile o kadar değiştiriyor ki insanı yüzüne bi canlılık geliyor. Onun dışında zaten güneş kremi nemlendirici çok hafif bir makyaj yaparım. Ekstra yoğun bir bakım yaptığımda cildimin daha çok tahriş olduğunu gözlemledim yanlış ürünleri üst üste kullandığım için bundan kaçının mesela.Merhaba öncelikle
Benim derdim artık güzelliğe vakit ayıramamak. Eskiden ne kadar yoğun olursam olayım bir şekilde güzelliğime vakit ayırıyordum (bakım değil, mesela oje sürmek veya işe gitmeden makyaj yapmak gibi).. şuan hiçbir şekilde bunlara vakit ayıramıyorum, boş zamanım olursa da dinlenmek için harcıyorum. bunun için uğraşsız nasıl güzelleşilir diye araştırıyorum İpek kirpik, microblading gibi.. sizin önerileriniz var mıdır?
Dudak renklendirme, kalici eyeliner yaptirirsaniz bir rimel surmek kalir geriye. Tabi kaslarda sorun varsa microblading ya da pudralama oneririm. Pudralama daha uzun yillarca kullanabileceginiz bir teknik.Merhaba öncelikle
Benim derdim artık güzelliğe vakit ayıramamak. Eskiden ne kadar yoğun olursam olayım bir şekilde güzelliğime vakit ayırıyordum (bakım değil, mesela oje sürmek veya işe gitmeden makyaj yapmak gibi).. şuan hiçbir şekilde bunlara vakit ayıramıyorum, boş zamanım olursa da dinlenmek için harcıyorum. bunun için uğraşsız nasıl güzelleşilir diye araştırıyorum İpek kirpik, microblading gibi.. sizin önerileriniz var mıdır?
Kirpik lifting dökülme yapmıyor mu?