Doğum kontrol hapı pat diye etki etmez 2-3 ay kullandıktan sonra hormonları düzeltir
Sizin de kullanıyor musunuz?
Evet benim de çok sivilce sorunum vardı ama ben d.kontrol hapını pko için kullanıyorum o da diğer bir hormonal bozukluk sivilce için başka bi ilaç kullandım.O yüzden biliyorum hormonal olarak 2-3 ayda düzeltir hormonlarınızı biraz daha sıkın dişinizi.
Roaccutane kullan tek çaresi. sivilcelerin başka türlü gecmez ne yaparsan yap
Ben yasmin kullanirken cildim bebek gibi olmustu. Basladiktan 6 ay sonra falan oldu sanirim.
Cildiyeciler baska ilaç veriyorlar antibiyotik falan neden onlardan kullanmayı düşünmüyorsunuz daha etkili hem onda bile altı yedi ay kullanılıyor sonra tamamen kesiliyor bildiğim kadariyla
Sivilceli miydi cildiniz kullanmadan önce
Evet zararli ama simdi gencler hep kullanıyorAntibiyotik kullandım ama daha zararlı diyorlar
ben bi ara kuru maya +süt içtim pamuk gibi oldum cildim sivilce kalmadı
bugünlerde hamilelik dolayısıyla gene başladı bugün itibari ile gene başladım içmeye tavsiye ederim
yan etkisi yok
Evet ve asiri yagliydi. Her gozenegimden yag fiskiriyordu (suan oldugu gibi). O zaman cok duzgundu.
Bunu ilk kez duydum. Siz nerden duymustunuz? Tarifini yazar misiniz bi de.aç karnına mi tok karnına mı
Hamilelikte düzelmedi mi cildiniz? Bi de hormonal kaynaklı miydi sivilceleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?