- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 335
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
ama pcos olsa geç olmaz mıyımTüylenme ve adet düzensizliği
Pcos gibi duruyo
Başka doktora gidin
ama pcos olsa geç olmaz mıyım
of Allahım o zaman o doktor neden öyle dediBelli olmaz o
Adetimin bitip 1 hafta sonra yeniden başladığınıda bilirim
Yılda 3-4 kere hastalandığımıda
of Allahım o zaman o doktor neden öyle dediteşekkürler..
çok sağol canım ya bende özel istiyorumda bu testler falan pahalı neyse gidicem artık bi şekilde ofCanım bazı doktor doktor bazısı doktorcuk
Gitmediğim doktor kalmadı son gittiğim Dr sen bugüne kadar dra gitmedin mi dedi
Olmuş 8,5 cm
Sen başka dra git mümkünse özele
doktor nerden bilecek sendekızlar benim derdim sağlıkla ilgili acil yardımlarınıza ihtiyacım var yoksa delireceğim...Geçtiğimiz hafta arada sırada ayda 2 kez adet olma ve tüylenme şikayetiyle hormon testi yaptırdım dhea değerim yüksek çıktı fakat doktor sen tüylenme görmemişsin sana ilaç yazmama gerek yok dedi beni ciddiye almadı ...bende en azından bitkisel bişeyler yapayım sonuçta değerimin birisi yüksek çıktı diye hayıt aldım 1 haftadır günde 2 kez içtim...Ve sonuç 10 gün erken regl oldum acaba hayıttan mı oldu yoksa doktor bişey mi bilmiyodu kafam aşırı karışık hayıtı bırakayım mı tekrar doktora gideyim mi lütfen yardım edin lütfen...
kızlar benim derdim sağlıkla ilgili acil yardımlarınıza ihtiyacım var yoksa delireceğim...Geçtiğimiz hafta arada sırada ayda 2 kez adet olma ve tüylenme şikayetiyle hormon testi yaptırdım dhea değerim yüksek çıktı fakat doktor sen tüylenme görmemişsin sana ilaç yazmama gerek yok dedi beni ciddiye almadı ...bende en azından bitkisel bişeyler yapayım sonuçta değerimin birisi yüksek çıktı diye hayıt aldım 1 haftadır günde 2 kez içtim...Ve sonuç 10 gün erken regl oldum acaba hayıttan mı oldu yoksa doktor bişey mi bilmiyodu kafam aşırı karışık hayıtı bırakayım mı tekrar doktora gideyim mi lütfen yardım edin lütfen...
çok sağol canım keşke bende geç olsam inan erken olmak dahada sinir bozucu ayda 2 kez adet mi olur sinir kalmadı valla...ayrıca dediğin gibi recep ivedik mi olmamız lazım anlamadımOkuyunca aynı doktora mı gittik diye düşündüm. Ben de adet düzensizliği ve çok olmasa da tüylenme problemi için gitmiştim. Aynı cevabı aldım, sen tüylenme görmemişsin. Hayır yani tüylenme tanısı koyulsun diye bir bayan olarak illa Recep İvedik'e mi bağlamamız gerekiyor nedir ? Benim sonuçlarımda da ( ultrason + hormon testi ) ters bir durum çıkmadığından 3 aylık adet söktürücü vermişti. Ağustosa kadar düzeninde giden adetim 3 aydır düzensiz. 40 günü aştı adet görmüyorum, yakın bir zamanda ben de tekrar gideceğim. Bence siz de doktorunuzu değiştirip yeniden muayene olun.
Geçmiş olsun
e napiyim sen olsan öyle düşünmez misin bişeyin yok diyo ama 10-15 gün erken oluyorumdoktor nerden bilecek sende
çok sağol canım keşke bende geç olsam inan erken olmak dahada sinir bozucu ayda 2 kez adet mi olur sinir kalmadı valla...ayrıca dediğin gibi recep ivedik mi olmamız lazım anlamadım
ben olsam bi doktora daha giderdim. ondada olmazsa birine daha giderdim. eğer hepsi aynı şeyi söylüyorsa dediklerini yapardım tabiki.e napiyim sen olsan öyle düşünmez misin bişeyin yok diyo ama 10-15 gün erken oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?