- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
O kadar korudum kolladım çarşafın altından girmişÜzüldüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar korudum kolladım çarşafın altından girmişÜzüldüm.
Yaa. Ben küçükken bir kendimiz vardı yavrusu oldu ve ben yavruyu çok sevdim sürekli kucağıma alıyordum falan. Bir gün bir baktım annesi bahçede yavruyu yiyor. Yani doğanın kanunu bu.O kadar korudum kolladım çarşafın altından girmiş
Kasinmak için sadece üzerimde görmem yeterli zaten benmİnsana gelmeyebilir o bitler ama eve girebilir. Bizim bu yaz aynı şekilde oldu ve bilmiyorum ama yüzlerceyi kafayı yicektim. Balkon mutfağa ve salona açılıyor ikisinede girmişti biz yuva yapılırken evdeydik o dönem ellemedik yapsın dedik sonra 1 ay evde yoktuk döndüğümüzde kapıyı pencereyi açtık hava alsın ev diye sağda solda kum tanesi kadar minicik şeyler geziyordu evde ve üstümüzde nedir bu nedir bu derken çözdük işi bizim üzerimizdede gezindi bit gibi kaşındırmadı ama üzerinde birşey gezmesinin hissiyatı kaşındırdı.
Oyle degil aynı durum kayinvalidemlerin basina geldi kurtulana kadar çok uğraştılar zor gecti.Hayvan biti insana geçmez ki . Nasıl geçsin ki camdan eve mi atlayacaklar. Bırakın büyüsünler
Bende bekledim bebekler çıktı uçtu.ama karıncalar geldi sebebini ona bağladık açıkçası. Cunku saksının içine yuvayı yapmıştı toprak karincaliydi ve pencereden içeri giderken yakaladım karıncalarida.kuş getirdi diye düşündüm bilemedim açıkçası ole gozukuyorYuvayı bozmayın şimdilik. Bebekleri çıksınlar ve uçsunlar sonra bozarsınız.
Öldürürsünüz bunu yaparsanızYa, çok teşekkür ederim. Peki kuşun üstüne de sıkmam gerekiyor mu acaba? Birde ne kadar sürede bi sıkmam lazım?
Yani karınca gelir mi hiç bilmiyorum. Yavru ölürse falan kurtlanip bitleniyor ama diğer türlüsünü bilmiyorum. Karınca bana hiç hatırlamiyorum.Bende bekledim bebekler çıktı uçtu.ama karıncalar geldi sebebini ona bağladık açıkçası. Cunku saksının içine yuvayı yapmıştı toprak karincaliydi ve pencereden içeri giderken yakaladım karıncalarida.kuş getirdi diye düşündüm bilemedim açıkçası ole gozukuyor
Yapmayacağım öyle zatbÖldürürsünüz bunu yaparsanız