• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim, pencereme konan kuş..

Ya, çok teşekkür ederim. Peki kuşun üstüne de sıkmam gerekiyor mu acaba? Birde ne kadar sürede bi sıkmam lazım?
Hayır kesinlikle, kuşlara zarar verebilir. İçeri gelmemesi için iç pencere etrafına sıkabilirsiniz demek istemiştim. Ev içine yani. İlacın adı da akethrin.

Hayır kesinlikle, kuşlara zarar verebilir. İçeri gelmemesi için iç pencere etrafına sıkabilirsiniz demek istemiştim. Ev içine yani. İlacın adı da akethrin.
Tamam teşekkürler 🌸

Benim muhabbet kuşum var, ara ara bitleniyor ama bize bulaşmaz. Bir ara eve serçe de gelmişti, o da bulasmamıştı bit.

Bizim de pencerenin önüne yuva yapmışlardı. Hatta yavrunun yumurta kırma anını videoya bile çekmiştim. Evde bit sorunu da olmadı

Hayvan yumurtladıktan sonraki 21.günde yavrular yumurtadan çıkar, aşağı yukarı 15gün sonra da yuvadan uçar ve geri dönmezler, yavrular uçar uçmaz değil de birkaç gün sonra dönmeyeceklerinden emin olunca yuvayı bozar yuvanın olduğu yere cips paketi gibi hışırdayan parlayan birşey koyarsanız kuşlar korkar ve oraya gelmez
Yaz başından beri balkonumdan üç yavru geçti……bir baktım saksımın dibine tünemiş hayvancık, 3 kez yavruladılar biri yumurtadan çıktı uçtu gitti bir başkası geldi yumurtladı…..bit filan hiç olmadı, akrabamın camını mesken tutuyorlar her yıl hiç öyle birşey olmadı, oladabilir tabii ama bu ihtimal yüzünden hayvanları öldürecek misiniz? Yumurtalara elinizi değdiğiniz an annesi reddediyor bir daha yumurtanın üstüne yatmıyor ve yavrular ölüyor siz komple yuvayı bozmaktan bahsediyorsunuz…..ha uçan kuşu alıp öldürmüşsünüz ha yumurtadakini ne farkı var?
Hani aldatılan kadınların hep sorduğu bir soru varya yuva yıkanın yuvası olmaz dimi diye, bu söz aslında hayvanların yuvasını bozmayı kasteder, bir hayvanın yuvasını bozan daha iflah olmaz yuva yıkanın yuvası olmaz derler eskiler

E orada kendi kusundan felan bahsetmemiş ki hanımefendi. Bana sorduğunuzu düşündüm bu yüzden
Arkadaşın da başına benzer bir olay gelmişti sizin konunuz da görünce sormak istedim. Konu sizin diye her şey size yazılmış olmuyor.

Back