Özellikle de yavrular ölürseYuvayi kullaniyor yavrular buyyor ucup gidiyorlar, ya da yavrular ölüyor yumurtalqr ölüyor, anne terkediuor vs yuva artik kullanilmadiginda terkedildiginde oluyor
Ay hayır canım kuş a neden sıkıyorsunuzYa, çok teşekkür ederim. Peki kuşun üstüne de sıkmam gerekiyor mu acaba? Birde ne kadar sürede bi sıkmam lazım?
Hayır kesinlikle, kuşlara zarar verebilir. İçeri gelmemesi için iç pencere etrafına sıkabilirsiniz demek istemiştim. Ev içine yani. İlacın adı da akethrin.Ya, çok teşekkür ederim. Peki kuşun üstüne de sıkmam gerekiyor mu acaba? Birde ne kadar sürede bi sıkmam lazım?
Tamam teşekkürlerHayır kesinlikle, kuşlara zarar verebilir. İçeri gelmemesi için iç pencere etrafına sıkabilirsiniz demek istemiştim. Ev içine yani. İlacın adı da akethrin.
Hangi kuş türü olduğuna göre değişir.Tahminen bu ne kadar sürer peki?
Senin son durum ne ? Yuvadan uçup gittiler mi?Yumurta varsa ellemeyeceksiniz yavrular büyüyene kadar.
Bilemiyorum ki bulaşır diyenler de varBenim muhabbet kuşum var, ara ara bitleniyor ama bize bulaşmaz. Bir ara eve serçe de gelmişti, o da bulasmamıştı bit.
Konuyu açtığım tarihe bakar mısınız?Senin son durum ne ? Yuvadan uçup gittiler mi?
Sizin yazdığınız yorumu alıntılamadımKonuyu açtığım tarihe bakar mısınız?
E orada kendi kusundan felan bahsetmemiş ki hanımefendi. Bana sorduğunuzu düşündüm bu yüzdenSizin yazdığınız yorumu alıntılamadım
Karga yedi yumurtalarıSenin son durum ne ? Yuvadan uçup gittiler mi?
E size de bir şey dememiş neden üstünüze alınıyorsunuz?E orada kendi kusundan felan bahsetmemiş ki hanımefendi. Bana sorduğunuzu düşündüm bu yüzden
Yanlis anladımE size de bir şey dememiş neden üstünüze alınıyorsunuz?
Arkadaşın da başına benzer bir olay gelmişti sizin konunuz da görünce sormak istedim. Konu sizin diye her şey size yazılmış olmuyor.E orada kendi kusundan felan bahsetmemiş ki hanımefendi. Bana sorduğunuzu düşündüm bu yüzden
Okumadan yorum yaptığınızi felan düşündüm, k bakmayinÜzüldüm.
Evet onu sonradan fark ettim.Arkadaşın da başına benzer bir olay gelmişti sizin konunuz da görünce sormak istedim. Konu sizin diye her şey size yazılmış olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?