- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- Konu Sahibi goldenhour16
Instagram da gördüğünüz kıyafeti bildiğiniz bir terziye diktirin.Daha sağlıklı olmaz mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutmaz. Prova olması lazım mutlaka. Bir dikiş hatası olsa mahvolur kıyafet. Ayrıca Instagram'da beğendiğiniz bir elbise sizin üstünüzde hoş durmayabilir. Denemeniz lazım. Geçenlerde benzer bir gelinlik konusu vardı burada.Daha önce uzaktan ölçü vererek provasız kıyafet diktirdiniz mi? Ölçüler tutuyor mu? Yoksa bu riske hiç girmeyip gördüğüm denediğim bir kıyafet mi almalıyım?
Evet yaptırdım çok potluklar oldu saçma sapan durdu şakın almaMerhabalar,
Ağustosta nişanım var. Salgından dolayı sadece en yakınlarımızla açık havada küçük bir yerde yemekli bir organizasyon düşünüyoruz. O yüzden çok abartılı bir kıyafet düşünmüyorum. Ama sıradan da olmak istemiyorum. Benim için özel bir gün sonuçta.
Tam aradığım özelliklerde instagramda özel dikim yapan bir sayfada bir kıyafet buldum.Ancak çok kararsız kaldım.
Şunu sormak istiyorum.
Daha önce uzaktan ölçü vererek provasız kıyafet diktirdiniz mi? Ölçüler tutuyor mu? Yoksa bu riske hiç girmeyip gördüğüm denediğim bir kıyafet mi almalıyım?
Benim için çok önemli. Şimdiden yorum yazacaklara çok teşekkür ederim.
Ben iki kez kaban diktirdim memnun kaldım ama elbise zor benceMerhabalar,
Ağustosta nişanım var. Salgından dolayı sadece en yakınlarımızla açık havada küçük bir yerde yemekli bir organizasyon düşünüyoruz. O yüzden çok abartılı bir kıyafet düşünmüyorum. Ama sıradan da olmak istemiyorum. Benim için özel bir gün sonuçta.
Tam aradığım özelliklerde instagramda özel dikim yapan bir sayfada bir kıyafet buldum.Ancak çok kararsız kaldım.
Şunu sormak istiyorum.
Daha önce uzaktan ölçü vererek provasız kıyafet diktirdiniz mi? Ölçüler tutuyor mu? Yoksa bu riske hiç girmeyip gördüğüm denediğim bir kıyafet mi almalıyım?
İnternet alışverişlerinde şansın yaver midir. Ben ne aldıysam cuk oldu hem çok ekonomik hem de herkesin nerden aldın diye sorduğı güzel alışverişler yaptım hep. Şansın yaverse al derim.
Sosyal medyada güvenilir sayfalar da var cicim ölçü sorabilirsiniz. Güvenmiyorum deme lütfen sayfamı vermiyorum ban durumundan dolayı ama çok şükür güvenilirim yani. Tabi böyle bir organizasyon için giyip almak daha makul bir karar. Zamanında göndermeme olayı da kargo şirketlerinden kaynaklı canımInstagram butiklere ben guvenmiyorum acikcasi, ya zamaninda gondermezlerse ya da benzemeyen bir sey yapip gonderirlerse ya da hic gondermezlerse? Instagram butiklerinden magduriyet cok oluyor. Bosa strese girersiniz.
Sosyal medyada güvenilir sayfalar da var cicim ölçü sorabilirsiniz. Güvenmiyorum deme lütfen sayfamı vermiyorum ban durumundan dolayı ama çok şükür güvenilirim yani. Tabi böyle bir organizasyon için giyip almak daha makul bir karar. Zamanında göndermeme olayı da kargo şirketlerinden kaynaklı canım
Fatura da kesiyoruz vergi de veriyoruz. Ürün beğenilmediği takdirde aynı gün geri alıyorum kargoyla sanırım hiç alışveriş yapmamışsın. Çok şükür güvenliyiz güvenli olmasak ekmek yemeyiz. CanımCanımlı cicimli konuşmanızdan anlaşılıyor butik sahibi olduğunuz
Mantık olarak bakınca belli başlı siteler var, orada kendi profilimdei siparişimle ilgili her tür bilgi var. Hiç biri ödeme aldıktan sonra "yoo sen kimsin" deme lüksüne sahip değil. Onu da geçtim, ürünü beğenmezsem sebep bile göstermeden geri yolluyorum, bir hafta içinde param da iade oluyor, hiç uğraşmadan. Instagram'da böyle bir güvence yok bir kere. Onu geçtim orası bir satış sitesi değil ki
Peki fatura olayı nasıl oluyor? Vergilendirme takibiniz nasıl yapılıyor?
Fatura da kesiyoruz vergi de veriyoruz. Ürün beğenilmediği takdirde aynı gün geri alıyorum kargoyla sanırım hiç alışveriş yapmamışsın. Çok şükür güvenliyiz güvenli olmasak ekmek yemeyiz. Canım
Hayır ne kefili umrumda olmaz."Canım" bunu sen yapıyor olabilirsin "canikom". Peki "canısı" diğer tüm butiklere kefil olabiliyor musun "cancinicon"?
Hayır ne kefili umrumda olmaz.
Ama güvenli butiği seçmek sizin elinizde
Valla güzel dikenleri de var beceremeyenleri de. Ben gelinlik diktirdim ama düğünüme iki gün kala son provada karşılaştığım bir kabustu yani provalarda da beceremeyenler var. Gidip deneyip almanız daha mantıklı ya da yakınlarda diktirin . İnternetten de alabilirsiniz ama güvenilir sitelerden alın olmazsa iade sorunu yaşamayın. Benim yakın akrabamin düğünü olacak internetten elbiseler beğendim düğün yaklasinca alıp denicem . İçime siznmeyeni iade edicem.Merhabalar,
Şunu sormak istiyorum.