- 28 Ocak 2009
- 506
- 432
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
Börekleri fırında yapın bence bundan sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani tezgah ustunu haliyi anladimdaMerhaba hanımlar
Sigara böreğini yağda kızartırken nasıl oldu anlamadım böreklerden bazılarının içindeki lor kızgın yağa değdi ve yağ bir anda sıçradı börekler havaya uçuştu bir anda
Sonuç mutfak dolaplarım tezgahım ve üzerinde bulunan bütün eşyalarım kettle, sürahi, baharatlıklar, bardaklarım her taraf ya halıma baktım bazı yerlerine yağ sıçramış ve nokta nokta yanıklar ve yağ lekeleri var en kötüsü de mutfaktan çıkınca farketmemişim ayaklarımın altı yağ olmuş bu yüzden evin diğer odalarında da yerler yağlanmış
Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım neyle temizlersem daha kolay kurtulurum yağlardan ne olur bana bir akıl verin
Halin akrilik yada sentetikse bisey olmuyorBazen halinin üstüne yemek yerken damliyo dokuyordum acmiyodu domestos. Halinin rengini acar dedin ya ona cvp verdim. Bunu kullanmadım hiç
Domestos çamaşır suyu için dedim onu kullanıyom bazen domestosu rengi filan açılmiyo birşey olmuyo.. tag çözücü hiç kullanmadimYani tezgah ustunu haliyi anladimda
Ayaginin altindakini anlayamadim
Nasil bir patlama yasandi evde
Halin akrilik yada sentetikse bisey olmuyor
Ama yunse parcalanabilir yagcoz ile
Benim yag coz dokulen halimi sokmustu resmen
Ve yikandiktan sonra anlasiliyo oncesinde saglam gorunsede yikaninca bi bakiyosun delinmis sakin kullanmayin
linkini eklediğim ürün kuruyan yağları vs. çok güzel çıkarıyor, bi deneyin isterseniz.Normal kızartmalarda bende öyle yapıyorum ama burada börek tavadan fışkırdı halıya halıyı nokta nokta yaktı karşı duvara sıçradı siliyorum yağları bezlerim yağ oluyor ama yağ gitmiyor haliyle delirdim bende çözüm aradım buradan
Ben geçenlerde A101 de görmüştüm alsam mı demiştim sonra boşvermiştim meğer bunu yaşayıp kıymetini anlamam gerekiyormuşkızartma yaparken yag sıçratmaz var
tencere üzerine konulan tel yada silikon bir ürün
eskinin birmilyoncusu şimdinin avm denilen satış yerlerinde var
kirliligi azaltıyor
Halım iyi değil zaten naylonla bir halı halıya geldiği için yap bende basınca ayağıma bulaştı başta anlamadım sonra diğer yerlerde de yağ lekelerini görünce farkettimYani tezgah ustunu haliyi anladimda
Ayaginin altindakini anlayamadim
Nasil bir patlama yasandi evde
Halin akrilik yada sentetikse bisey olmuyor
Ama yunse parcalanabilir yagcoz ile
Benim yag coz dokulen halimi sokmustu resmen
Ve yikandiktan sonra anlasiliyo oncesinde saglam gorunsede yikaninca bi bakiyosun delinmis sakin kullanmayin
Bence kızartma yapmayın artık benım babam çok kızıyor.evde kızartma yasak.sirke tuz genel temızlık varsa ondan koy bide guzelce yag çözücü koy sil her tarafı az bişeyde camasır suyu koy.Mis gıbı olur her yer.Merhaba hanımlar
Sigara böreğini yağda kızartırken nasıl oldu anlamadım böreklerden bazılarının içindeki lor kızgın yağa değdi ve yağ bir anda sıçradı börekler havaya uçuştu bir anda
Sonuç mutfak dolaplarım tezgahım ve üzerinde bulunan bütün eşyalarım kettle, sürahi, baharatlıklar, bardaklarım her taraf ya halıma baktım bazı yerlerine yağ sıçramış ve nokta nokta yanıklar ve yağ lekeleri var en kötüsü de mutfaktan çıkınca farketmemişim ayaklarımın altı yağ olmuş bu yüzden evin diğer odalarında da yerler yağlanmış
Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım neyle temizlersem daha kolay kurtulurum yağlardan ne olur bana bir akıl verin
İlk önce bunu denedim ama silmeme rağmen hala yağ vardı kabasını aldı en azından sonrasını bulaşık makinasının deterjanını eriterek ve beyaz sabunla hallettim çok şükürlinkini eklediğim ürün kuruyan yağları vs. çok güzel çıkarıyor, bi deneyin isterseniz.
![]()
HighGenic Fırın Ocak Temizleyici Köpük 500 ml
HighGenic Fırın Ocak Temizleyici Köpük 500 ml en uygun fiyat seçeneği, ₺150 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Yüzey Temizleyici ürünü A101'de!www.a101.com.tr
Bence yasak olmalı da elim çok seviyorBence kızartma yapmayın artık benım babam çok kızıyor.evde kızartma yasak.