Aysar_
, arkadaşım hiç çekinmeden herbir şeyini götür derim, ben olsam hiççç çekinmem bu konuda, makul bir bahane söyleyebilirsin kırmamak adına. Son dönemlerde kendim için olmasa da kesim için filan refakat etmemi isteyen yakınlarımla gittiğim kuaförlerde içim karmakarışık oluveriyor midem bulanıyordu. Artık saçımı kendim kesiyorum. En güzel keseni de olsa istediğimle alakası olmayan kesimlerle hayal kırıklığına uğramam da rol oynadı bunda tabii. Videolar izledim denedim oldu. Hatta kardeşimde heveslendi ona da bob kesim yaptım. Kaşlarımda da aynı sorunu yaşayınca onuda kendim almaya başladım, yine bıyığı da video izleyerek iple almayı öğrendim ama sadece kendiminkini alabiliyorum ve iple tamamen temizleyemiyorum kalan yerleri cımbızla alıyorum. O yaylardan da aldım ama öyle ince sızıııı bir acı hissettim kiiii, devam edemedim attım bir kenara. Kız kardeşlerimin kuaförde alınmış kaşlarını gördükçe bu ne biçim alınmış, şekli hiç iyi verilmemiş derken onların kaş ihaleside bana kaldı. Yakında seri yapıma başlıycam.
Bu arada yazın tatilde tanışıp sınırlı bir süre muhabbet ettiğim bir sosyete kuaförü(kendi deyimiyle ) bidonla satılan en ucuz ve adi şampuanları, hem orada kullandırtıp hem de kaliteli ürün kutularına doldurup bir sürü paraya nasıl sattığı ve kapış kapış gittiğini vb. şeyler anlatmıştı. Bunun yanında bazı yerler kullanılan ağdaları bile süzgeçten geçirip, tekrar tekrar kullanabiliyorlarmış farklı kişilerde. Havlu, tarak, makas,cımbız vb. şeylerle ilgili konuşmuyorum bile artık malum