resımkabılıyetı ıle alakalı benceKaşını bıyığını kendisi alamayan çok arkadasim vardi ve cidden cok sacma buluyorum bunu ben. Acaba hic aynanin karsisina gecip denediniz mi ? Iple almakta gayet basit biyigi. Hatta artik yaylar var biyiklari almak icin onunla bile ipten daha basit sekilde o tüyler aliniyor. Kaşta ise sonradan cikan alincak killar genelde belli oluyor gormemek imkansiz kör olmak lazim yani onlari gorup nasil tutup cekemiyorsunuz.Bence bir deneyin.
tovbe yarabbı allah vermesınBen bi kere kuaförde bitlendim lise yıllarında, o günden beri tarağımı havlumu, manikür setlerimi götürürüm. Ayy yemin olsun nasıl kaşındım.
Ben düşünüyorum artık.Cımbz,,kesim için tarak.Unutuyordum hep.Çok normal.Cımbızı alkolle sildi mi ellerini yıkadı mı hep soruyorum nazikçe.Temiz ağdadan kullanılmasına da dikkat etmeye çalışıyorum ancak ünlü ama ucuz bir yer zarar etmek istemez çok fazla.Oyüzden çok da titizlenemiyorum ağdada.Rolon ağdada temiz kullanmasını isitiyorum ama özel bölge için o spaulayı birkaç kez daldırıyor ağda kutusuna.Sonra dolu kavanozu atmazlar.Rrolonlar az olduğu için atılır da.Her kavanoza daldırışa ayrı spatula daldırmaları lazım her müşteride.Bunu söylemek istiyorum ama bilmişlik gibi olmasın diye söyleyemiyorum , birgün söyleyecem onu da..Sistit olmak olası.
Desenize bir nevi mecbur kaldığınız için kendiniz hallediyorsunuz. :) Şansızlığınızı iyi değerlendirmişsiniz.
Haklısınız kuaför kuaför dolaşmak zorunda olunca insan kuaförlerden soğur en sonunda.
Valla bende sizin gibi bulamasaydım belki biraz daha üstüne gider hallederdim kimbilir.
Bu işler tamamen el yatkınlığı ve pratikliği istiyor onu anladım.
Nasıl bir kesim yapıyorsunuz ? Katlı ise şu video yardımcı olabilir.
Bu tür videoları anca izliyorum uygulama beceri sıfır.
Lucky Londrada kuaför bulabildin mi? Yok dedilerdi. Nasıl yürüyor işler orda?Sacim zaten cok uzun degildi, kuttu. Arkasi daha kisa one dogru egimli. Kisa Bob diyorlar galiba:) Ben tam tersine cevirdim. Biraz yan kahkul , biraz kat verdim. Simdi one dogru katli arkasi duz gibi duruyor. O orda dursun. Bir gun bir kuafore giderim elbet.
Sana iyi sanslar. Birini iyi buldun mu birakma. Guvendigin bir kuafor gercekten onemli mesele.
kuaforler artık sipşak iş yapıyor temızlıkten ote .. sormak lazım evt ah ah o kuaforede olusan soru ısaretlerıG
Ben düşünüyorum artık.Cımbz,,kesim için tarak.Unutuyordum hep.Çok normal.Cımbızı alkolle sildi mi ellerini yıkadı mı hep soruyorum nazikçe.Temiz ağdadan kullanılmasına da dikkat etmeye çalışıyorum ancak ünlü ama ucuz bir yer zarar etmek istemez çok fazla.Oyüzden çok da titizlenemiyorum ağdada.Rolon ağdada temiz kullanmasını isitiyorum ama özel bölge için o spaulayı birkaç kez daldırıyor ağda kutusuna.Sonra dolu kavanozu atmazlar.Rrolonlar az olduğu için atılır da.Her kavanoza daldırışa ayrı spatula daldırmaları lazım her müşteride.Bunu söylemek istiyorum ama bilmişlik gibi olmasın diye söyleyemiyorum , birgün söyleyecem onu da..Sistit olmak olası.Gerçi sıcak oluyor.Direk spatulaya ağda dolanıyor.Mikrop nekadar girer bilemiyorum..Ama hijyenik değil.
Banklara takılma.O aletler cilde değen şeyler .Mecbur yıkayacaklar ellerini ve aletleri dezenfekte hatta steril edecekler sık sık.Streli arada yapıyorlarmış ama her müşteride dezenfekte etmeliler yani alkolle silmeliler m.Hatta batikonlu su yapabilirler dezenfekte için.Sağlıkçı olarak duruma el koyuyorum:)bunları bende dusunuyorum
cokta tıksınıyorumm o ortamdann
ama havlu sac kremı goturmek abes kacabılır bence .. manıkur pedıkuru saglık acısından uygun bulmadıgım ıcın asla yaptırmıyorum eger ozel bır gun ıcın sart ıse malzemelerı goturmelı ama ... cımbızı goturme fıkrı sureklı aklımdan gecsede garıp bakısları dusunuyorum ..
ama geldıgım gıbı mutlaka dusa gırıyorumm .. bu arada ben sokaktakı şu banklara oturma ısındn de cok tıksınıyorum mmkun olmadıkca oturmamıslıgım cok olmustur
evet kesınlıkle .. banklarda kımı ustune basıyor kmı oturuyor bır suru el degıyor gunde kac kısı oturuyor hanı ya ondanBanklara takılma.O aletler cilde değen şeyler .Mecbur yıkayacaklar ellerini ve aletleri dezenfekte hatta steril edecekler sık sık.Streli arada yapıyorlarmış ama her müşteride dezenfekte etmeliler yani alkolle silmeliler m.Hatta batikonlu su yapabilirler dezenfekte için.Sağlıkçı olarak duruma el koyuyorum:)
Ben bi kere kuaförde bitlendim lise yıllarında, o günden beri tarağımı havlumu, manikür setlerimi götürürüm. Ayy yemin olsun nasıl kaşındım.
Lucky Londrada kuaför bulabildin mi? Yok dedilerdi. Nasıl yürüyor işler orda?
Eyvah eyvah
Hanımefendi siz götürmeyeceksiniz de kim götürecek. :)
Eksik olmayın beni de kaşındırdınız. :))
Çok huylandım şimdi.Pöf.
Kuaförleri hiç sevmiyorum.
Evet ama onlar giysiye değiyor.Cilde değen şeyler çok daha önemli.Şöyle düşünün.Cımbızla cildi kanatabilir.Ellerini ve cımbızı yıkamadan başka müşteriye geçerse onda da çizik varsa hepatit varsa öbüründe işte orada geçti.Onun haricinde bu olmasa bile ciltte sivilce çıkar yüzeyel mikroplardan dolayı..Giysi öyle değil ama yüzeyde kalıyor.Tabi o da dolaylı yoldan kirletiyor bizi.İç kısımlar kadar olmasa da.evet kesınlıkle .. banklarda kımı ustune basıyor kmı oturuyor bır suru el degıyor gunde kac kısı oturuyor hanı ya ondan
kesınlıkleEvet ama onlar giysiye değiyor.Cilde değen şeyler çok daha önemli.Şöyle düşünün.Cımbızla cildi kanatabilir.Ellerini ve cımbızı yıkamadan başka müşteriye geçerse onda da çizik varsa hepatit varsa öbüründe işte orada geçti.Onun haricinde bu olmasa bile ciltte sivilce çıkar yüzeyel mikroplardan dolayı..Giysi öyle değil ama yüzeyde kalıyor.Tabi o da dolaylı yoldan kirletiyor bizi.İç kısımlar kadar olmasa da.
Merhaba canım,ben guzellık ve sac bakım hızmetlerı okudum ve brcok kuaforde calıstım,aılem ıstedıgı ıcın o bolumu okudum am ben bıle sevemedım o ortamı sımdı ısyerı acma dıplomamda var fakat yapmıyorum bu meslegı.Senın bu anlattıkların musterılerın gordugu kısımları kuaforlerın bazı en lux bılınenlerın bıle ıclerınde neler donuyor.Benım sana tavsıyem dedıgın gıbı yanında gotur konus bırsey demezler cunku oradakı havlular bazen askıda kurutulup tkrar baska musterılere kullanılabılıyor,fırcalar vb zaten uzerındekı sacları stajerler temızlıyo oyle kullanılıyo tekrar,manıkr pedıkr aletlerı bazı yerler makınede bekletıyor bazıları ıcerı goturup gerı getırıyor temızlıyo gıbı vb.Benım calıstıgım cogu yerde musterılerın cogu fon fırcasını getırmese de manıkur pedıkr setını kendısını getırıyordu.Bazı salonlar masraftan kacmayıp ıyı olan yerler yanı tek kullanımlık terlık,havlu vb kullanıyo,bı kuafor malzemecısıne gıdıp senın gıttıgın kuaforde yoksa sen alıp goturebılrsn kendın gıderken pahalı seyler degıl.Bıyıklarını eve sır kazanı al en kucugunden bır kalıp sırle bır sene bıyıgını alırsın bır kere surup kaldır zaten hepsı gıdıyo hem sır azaltıyo da
bunları bende dusunuyorum
cokta tıksınıyorumm o ortamdann
ama havlu sac kremı goturmek abes kacabılır bence .. manıkur pedıkuru saglık acısından uygun bulmadıgım ıcın asla yaptırmıyorum eger ozel bır gun ıcın sart ıse malzemelerı goturmelı ama ... cımbızı goturme fıkrı sureklı aklımdan gecsede garıp bakısları dusunuyorum ..
ama geldıgım gıbı mutlaka dusa gırıyorumm .. bu arada ben sokaktakı şu banklara oturma ısındn de cok tıksınıyorum mmkun olmadıkca oturmamıslıgım cok olmustur
Oo baya kendine saç modeli yapıyormuşsun. :))Sacim zaten cok uzun degildi, kuttu. Arkasi daha kisa one dogru egimli. Kisa Bob diyorlar galiba:) Ben tam tersine cevirdim. Biraz yan kahkul , biraz kat verdim. Simdi one dogru katli arkasi duz gibi duruyor. O orda dursun. Bir gun bir kuafore giderim elbet.
Sana iyi sanslar. Birini iyi buldun mu birakma. Guvendigin bir kuafor gercekten onemli mesele.
Haklısınız vallahi. Götüreceğim bundan sonra.Yoksa kuaför fobim oluşacak yakında.Memnunum ama şimdi, götürüyorum valla ayıpsa da ayıp napayım. Siz de götürün, içiniz rahat etsin. En azından gönlünüz ferah olur.
Ay bende birkaç sefer sivilce çıkmıştı.Demek ondandı.Evet ama onlar giysiye değiyor.Cilde değen şeyler çok daha önemli.Şöyle düşünün.Cımbızla cildi kanatabilir.Ellerini ve cımbızı yıkamadan başka müşteriye geçerse onda da çizik varsa hepatit varsa öbüründe işte orada geçti.Onun haricinde bu olmasa bile ciltte sivilce çıkar yüzeyel mikroplardan dolayı..Giysi öyle değil ama yüzeyde kalıyor.Tabi o da dolaylı yoldan kirletiyor bizi.İç kısımlar kadar olmasa da.
Hepatit b ve c ve de aids ;kuaför ve ameliyat ve diş malzemeleri yoluyla kişilerde çizik yoluyla kandan kana bulaşabilir.
Ay ben bu eline cimbizi alip art arda müşteri çıkaran yer ne demek anlamadm merak ettim sorayim dedim nasıl yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?