Ben cok begenmistim olmadi siz alin malzemeciden giderken goturursunuz.Tek kullanimlik havlu terlik agda yatak ortusu manikur pedikur taslarinin posetleri hersey var :)
Ayy kusura bakmayın o zaman.Kuaför tanıdık değil.
Sert bir tepki göreceğimi sanmıyorum ama belli olmaz tabi.
Neden normal karşılanmasın ki.
Daha onlara zahmet vermeyeceğim işte.
bu konuda takıntınız oluşmuş gibi geldi bana makas harıcinde hepsini götürebilirsiniz garip karşılanmaz size özel olur çekinecek bir durum yok bence ..
Dans ve akillari.Iyiymis bu. Post traumatic stress disorder.
Bana guvenmiyorsan sacini da kestirme tepkisiyle karsilasma.Kime gidiyorsan soyle biz de gidelim.
Haha çok zekiyimdir lucky her yerde belli ederimObsessive compulsive cleanersı izliyo musun? O ayağa da yatabilir konu sahibi. Ki zaten anladığım kadarıyla yakın bişey
HahaÖyle bir tepkiyle karşılarsam ne derim bilemedim şimdi. Zaten kolay kolay kuaför beğenmem. :)
Hangi ildesiniz bilmiyorum ama ben İstanbul dışındayım. İsterseniz özelden yazarım. :)
Soruyu üzerime aldım. :) Ah ah izlemez olur muyum.Haha çok zekiyimdir lucky her yerde belli ederimObsessive compulsive cleanersı izliyo musun? O ayağa da yatabilir konu sahibi. Ki zaten anladığım kadarıyla yakın bişey
Kaş konusunda şanssızniz sanirim. Ben ip, makas kullanmıyorum kaşımda alt tarafta fazladan cikanlari aldigimda kendi şekli ortaya cikiyor zaten. Çok tüylü degil. O konuda zor oluyor olabilir tabi. Ama biyigin bir sekil derdi yok en azindan bencede o biyik yaylarindan edinin bir tane kesinlikle yapabilirsiniz oldukça basit ben o dudak ustu ayva tuyu biyiklari iple aliyordum hep yay kullaniyorum artik. Kaş için kendi malzemelerinzle gitmeniz abes olmaz bence.
Ay ben bu eline cimbizi alip art arda müşteri çıkaran yer ne demek anlamadm merak ettim sorayim dedim nasıl yani?Strelizasyon için makina yok mu gittiğiniz yerde?
İyi mekanlar temiz oluyor aslında.. Seçici olduktan sonra sıkıntı olmamalı.
Bir de gözünüzü dört açın;Eline cımbızı alıp artarda müşteri çıkaran bir yer görmüştüm bir kez. Dehşete düştüm. Kimbilir neler oluyordur orda başka..
Manikür-pedikür içinse bazı malzemeler tek kullanımlık aletler kullanıyor bazı yerlerde.. İyi yerler tercih ediyor. Ama kendi malzemelerinizle gitmek sizi Mutlu edecekse neden olmasın.
Soruyu üzerime aldım. :) Ah ah izlemez olur muyum.Tlc'de çıkıyor artık.
Bir bölümde yaşı epey ileri bir kadın vardı.Adını hatırlayamadım.
Bilmem kaç küsür senedir kuaföre gitmemiş.
İlk defa kuaförde saçını kestirecekti.
Konuda yanıt yazarken bir an kendimi o kadın gibi hissettim.
dansmaure, Obsesif Kompülsif Bozukluğum yok en azından öyle bir tanı konmadı ama itiraf etmeliyim ki takıntılı bir insanımdır evet.
Bu kadar takıntı içerisindeyseniz saten gittiğiniz ortamında geriyorsunuzdur malzeme götürmeniz abes kaçmaz en azından şu temiz mi diye sürekli sorgu içerikli sorulara maruz kalmayınca çalışanlar daha çok memnun olurlarMerhaba.Titiz biriyimdir.Kuaföre mecburen giderim.O da saçlarımı kestirmek(İki-üç ayda bir) ve kaşlarımı aldırmak için.(ayda bir) Manikür,Pedikür, Fön vb işlemleri evde kendim hallediyorum artık.Kuaföre hiç gitmesem çok memnun olacağım.Fakat Saçlarımı kendim kesemiyorum. Kaşlarımda ise düzeltip, şekil verme kısmını halledemiyorum. Birde Dudak üstü tüylerini kuafördeki gibi iple alamıyorum birtürlü. Veet yüz ağda bandı kurtarıcım oluyor.
Kendime dert ettiğim kısma gelirsem;
Örneğin; Saçlarımı kestireceğim. Ya önceden evde yıkarım ya da kendi şampuanım götürüp orda yıkatırım. Her halükarda ıslatılıp saç kremi uygulanıyor. Sonrasında kullanılan havlu temiz mi? Yine kullanılan tarak temiz mi bunları sorguluyorum her seferinde. E tabi birde kesim sırasında kullanılan malzemeler ve sonrasında fön çekilirken kullanılan fırçalar var. Anlayacağınız kuaförde olduğum zaman yoğun bir rahatsızlık hissi yaşıyorum. Geriliyorum resmen.
Yine Kaş alınırken kullanılan malzemeler (kaş tarağı, kaş makası, cımbız çeşitleri) yeterince hijyenik mi bunlara fazlaca takılıyorum.
Aranızda benim gibi olanlar var mı? Merak ediyorum. :)
Kendi kaş malzemelerimi havlumu, tarağımı ve fırçalarımı götürürsem enteresan bakışlara maruz kalır mıyım sizce? Çok mu abes kaçar?
Yani tek sorun titizlik diye düşünmüştüm. Rahatsızlık varsa farklı da. Şampuan sonuçta paketli bişey her türlü kafanı temizliyo. Ama havlu çok riskli. Şampuan götürmekten çekinmeyip havludan çekinmen garip geldi sadece
Bence kuaförü seviyosanız değiltirmeyin her şeyi götürün yanınızda.
Yok bence de öyle bişeyin sonuçta iki üç ayda bir rahatsız olarak da olsa gidebiliyosun. Ve makasımı götürsem mi düşünüyosun şu an. Bence sadece titizsin. Ve haklısın da güzel bişey
Bu arada zaman uyumsuzlugundan ben kasimi kendim aliyorum. Iki hafta once sacimi kendim kestim, bu haftada kendim boyadim. Bu iste ilerlersem kuafore ihtiyacim kalmayacak.
İşte imrendiğim budur.
Kendi saçını kesip boyayanlara yani hiçbir şekilde kuaföre ihtiyacı olmayanlara gıptayla bakıyorum.
Benim saçımda boya olmadığı için boya konusunda rahatım.
Kesinlikle ilerletin derim.Düşünsenize bütçenizde kuaför masrafı diye birşey kalmaz.
Bu kadar takıntı içerisindeyseniz saten gittiğiniz ortamında geriyorsunuzdur malzeme götürmeniz abes kaçmaz en azından şu temiz mi diye sürekli sorgu içerikli sorulara maruz kalmayınca çalışanlar daha çok memnun olurlar
Ben düşünüyorum artık.Cımbz,,kesim için tarak.Unutuyordum hep.Çok normal.Cımbızı alkolle sildi mi ellerini yıkadı mı hep soruyorum nazikçe.Temiz ağdadan kullanılmasına da dikkat etmeye çalışıyorum ancak ünlü ama ucuz bir yer zarar etmek istemez çok fazla.Oyüzden çok da titizlenemiyorum ağdada.Rolon ağdada temiz kullanmasını isitiyorum ama özel bölge için o spaulayı birkaç kez daldırıyor ağda kutusuna.Sonra dolu kavanozu atmazlar.Rrolonlar az olduğu için atılır da.Her kavanoza daldırışa ayrı spatula daldırmaları lazım her müşteride.Bunu söylemek istiyorum ama bilmişlik gibi olmasın diye söyleyemiyorum , birgün söyleyecem onu da..Sistit olmak olası.Gerçi sıcak oluyor.Direk spatulaya ağda dolanıyor.Mikrop nekadar girer bilemiyorum..Ama hijyenik değil.Yok inanmam güveneceğimi sanmıyorum. :)
:) Siz peki kendi malzemelerinizi götürmeyi hiç düşündünüz mü ?
Ya aslinda inan ki zaman uyumsuzlugundan oluyor. Bir de memnun oldugum bir kuafor yok ki ona gideyim. Her gittigimde bir pismanlik. :)) Memnun olduklarim da ayriliyor bir sure sonra.
Bugun gideyim yarin gideyim derken gidemiyorum. En son kina aldim. Onu yapacaktim ama internetten boya aldim. Hadi boyayayim dedim. Boya bu sekilde.
Kaslari fazla inceltmiyorum. Ustlerinden kucuk makasla geciyorum. Hafif kavisli. Bir de alttlari temizliyorum.
Kesim daha zor ozellikle arka kisim. O konuda uzmanlasmam gerekecek.
bunları bende dusunuyorumMerhaba.Titiz biriyimdir.Kuaföre mecburen giderim.O da saçlarımı kestirmek(İki-üç ayda bir) ve kaşlarımı aldırmak için.(ayda bir) Manikür,Pedikür, Fön vb işlemleri evde kendim hallediyorum artık.Kuaföre hiç gitmesem çok memnun olacağım.Fakat Saçlarımı kendim kesemiyorum. Kaşlarımda ise düzeltip, şekil verme kısmını halledemiyorum. Birde Dudak üstü tüylerini kuafördeki gibi iple alamıyorum birtürlü. Veet yüz ağda bandı kurtarıcım oluyor.
Kendime dert ettiğim kısma gelirsem;
Örneğin; Saçlarımı kestireceğim. Ya önceden evde yıkarım ya da kendi şampuanım götürüp orda yıkatırım. Her halükarda ıslatılıp saç kremi uygulanıyor. Sonrasında kullanılan havlu temiz mi? Yine kullanılan tarak temiz mi bunları sorguluyorum her seferinde. E tabi birde kesim sırasında kullanılan malzemeler ve sonrasında fön çekilirken kullanılan fırçalar var. Anlayacağınız kuaförde olduğum zaman yoğun bir rahatsızlık hissi yaşıyorum. Geriliyorum resmen.
Yine Kaş alınırken kullanılan malzemeler (kaş tarağı, kaş makası, cımbız çeşitleri) yeterince hijyenik mi bunlara fazlaca takılıyorum.
Aranızda benim gibi olanlar var mı? Merak ediyorum. :)
Kendi kaş malzemelerimi havlumu, tarağımı ve fırçalarımı götürürsem enteresan bakışlara maruz kalır mıyım sizce? Çok mu abes kaçar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?