derdim kıllar bıktım usandım..

hayatkadereinat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
49
Puanlar
98
Yer
İstanbul
Merhaba bayanlar... Gercektten tuylenme sorunum cok ama cok fazla sert ve cabuk cikiyorlar lazere gittim yuz icin ama dağıldı hep yaramadı dediler biryerlere gezmeye gittiğimde surekli aklimda ayna hep elimde... lazer aleti alayim diyorum ama korkum onunda bos cikmasi lutfen bildiginiz seyler varsa bekliyorum

Rowenta EP9870 IPL Derma Perfect Precision Epilasyon Cihazı almıştım ben çok tüy çıkmasa da bende ,ağda vs sevmiyorum

Özelliklerini yazayım;
Yoğunlaştırılmış ışık sistemli epilasyon, cilde gönderilen ışık sonucu tüy köklerinin ısınarak tahrip ve daha sonra yok olmasına neden olan bir epilasyon teknolojisidir. Epilasyona düzenli devam edildiğinde uzun süre kalıcı bir epilasyon sağlar

ilk 4-6 seans boyunca iki haftada bir kere, ardından tüylerin çıkış durumuna göre 2-4 seans boyunca ayda bir keredir.
3 ayda %80 lik bir azalma görürsün bende tek tük çıkan artık hiç çıkmıyor ama fiyatı biraz pahalı uygun bir yerden alabilirsen çözüm olur diye düşünüyorum ben 1.600 e almıştım.

Rowenta EP9870 IPL Derma Perfect Precision Epilasyon Cihazı almıştım ben çok tüy çıkmasa da bende ,ağda vs sevmiyorum

Özelliklerini yazayım;
Yoğunlaştırılmış ışık sistemli epilasyon, cilde gönderilen ışık sonucu tüy köklerinin ısınarak tahrip ve daha sonra yok olmasına neden olan bir epilasyon teknolojisidir. Epilasyona düzenli devam edildiğinde uzun süre kalıcı bir epilasyon sağlar

ilk 4-6 seans boyunca iki haftada bir kere, ardından tüylerin çıkış durumuna göre 2-4 seans boyunca ayda bir keredir.
3 ayda %80 lik bir azalma görürsün bende tek tük çıkan artık hiç çıkmıyor ama fiyatı biraz pahalı uygun bir yerden alabilirsen çözüm olur diye düşünüyorum ben 1.600 e almıştım.
Oeki menmun kaldinizmi acaba

Oeki menmun kaldinizmi acaba
Şöyle diyeyim,ben kol bacak kıl sarı çıkardı geçen yaz siyahlaştı zaten azdı ama gözüme battı bende dışarda yapacağıma evimde yaparım dedim ve gayet memnun kaldım her bölgede aşırı etkili bir alet öneriyorum

Doktora gözüktünüz mü? Belki hormonal bir bozukluktur

Philips lumea kullanıyorum bacak kol altı genital gayet memnun kaldıım. Komple bitirmiyor uyutuyor. Ama senin yüzüne iğneli epilasyon yaptırman lazım.

Back