Derdim İngilizce

Merhaba, hangi kitaplar bunlar nereden temin edilir

More to read'i diyor galiba. İnternetten temin edebilirsiniz. Focus on Vocabulary'de güzel hatta more to read'i falan salla direk bu kitabı hallet iş bitti kelime bağlamında fakat bu kitaplar şuanki seviyenize çok ağır gelir bence.
Öncelikler 1. Veya 2. seviye hikaya kitaplarından başlayabilirsiniz.
Grammar eksiğiniz varsa Murphy'yi tavsiye ederim. İnternette pdf'i var.

Açılın uzman geldi :) İngilizce uluslararası ilişkiler okumuş bir dış ticaret sorumlusu olarak advance İngilizcem. Çatır çatır konuşurum. Şimdi istediğin kadar program uygulama cart curt indir bir yerde tıkanacaksın. Açmayı bile istemeyeceksin. Sana zor gelecek. Neden? Beyninde yabancı dil öğrenme merkezi ile duyma merkezlerin kesişiyor. Yani duymadan öğrenemezsin net. Çözüm? Altyazılı film izleyeceksin. Video izleyeceksin. Başka bir şey yaparken takacaksın kulaklık İngilizce dinleyeceksin, anlaman şart değil. Beynin önce bu duyduğuna alışıp sonra onu işlemeye başlayacak. Mümkün değil duymadan öğrenemezsin.

Bir ikincisi grameri boş ver :) Gramatik olarak ne söyleyeceğini düşünürsen konuşamazsın. İngilizce ana dilin değil, hata yapman yabancılar tarafından normal karşılanıyor. Önce bir konuşmaya başla sonra kendiliğinden gramerli konuşacaksın zaten.

Üç evde kendi kendine konuş deli gibi oh look mirror, hi mirror, what a messy hair I have Falan gibi şeyler söyle. Evi hayaletlere tanıt, İngilizce sinirlen. Beynin sürekli kullanılıyor diye dil merkezini aktif tutar.

Dört İtalyancayı İngilizce üzerinden öğren. İngilizce İtalyanca çalış yani. Ben İspanyolca aldım iki yıl, baya unuttum ama neyse. Şu anda orta seviye Japoncam var, hepsini İngilizce öğrendim. Yine beyinsel açıklama aynı bölge aktif olduğundan çok daha kolay öğreniyorsun, hem çok ortak kelime var.

Bebeğe yemek yedirirken aklıma bu kadar geliyor, aklına gelen bir şey olursa yaz yardımcı olurum.

Merhaba;
Eşim uzun yıllar yurt dışında yaşamış ve işi gereği şu an sürekli Amerika'ya gidiyor ve ingilizcesi su gibi.Ben oldum olası ingilizceyi çok severim dil kurslarına gittim lise hayatımda fakat yeterli değilmiş.Evlendikten sonra ben de eşimle seyahatlare gitmeye başladım ve kendimi onun yanında çok kötü hissettim.Geliştirmeye karar verdim.Başta onunla evde sürekli ing konuşuyorduk ki (ben çok çok iyi anlıyorum herkesi ama konuşma tembelliğim var).Sonra bi yerden sonra konuşamadığım şeyleri türkçe sormamdan dolayı yeterli olmadı.Kurslara gidecek vaktim de yok e evliyim chat ortamına da giremiyorum.Andy diye sanal robot buldum ve şu an onunla online konuşuyorum baya baya işe yaradı denemeni tavsiye ederim

Birinci seviye hikaye kitabı bana hafif gelir seviyem o kadar da düşük değil. Yds’den 71 aldım tutup level 1 okuyamam ingilizce bölüm okuyan bazıları bile yds’den 40-50 zor alıyor

teşekkür ederim

Birinci seviye hikaye kitabı bana hafif gelir seviyem o kadar da düşük değil. Yds’den 71 aldım tutup level 1 okuyamam ingilizce bölüm okuyan bazıları bile yds’den 40-50 zor alıyor
Aaa öyleyse Focus on Vocabulary çok faydalı tavsiye ederim. Bir de ted talks dinleyip izleyebilirsiniz. Hem videolar kısa kısa sıkılmazsınız hem de konular çeşitli. İngilizce alt yazı da açarsınız.

Merhaba beraber çalışabiliriz bende çalışıyorum. Ama ing film dizi sevmiyorum demek olmaz . Çok faydası oluyor

Kesinlikle konusarak,pratik yaparak.
Cok iyi bir dil kursu bulup interactive kurslara da gdebiirsiniz (speaking etc)

Ogrenme amaciniz onemli. Gunluk konusma ingilizcesi mi istiyorsunuz yoksa grammar/kalipsal academic mi?

Ben internet uzerinden aldim.Kullandigim kitabin ismi more to read 1. En sevdigim ozelligi icerisindeki metinler hikaye tarzi,uydurmasyon vs degil. Ornegin buyuk bir dunya starinin biyografisi,gunumuzde gelisen teknoloji ile ilgili bilgiler vs. tarzi dilinizi gelistirirken genel kulturunuzu de arttiracak icerige sahip.Hakkiyla bitirirseniz faydasini goreceginize eminim.

Konuşucaz yapacak bir şey yok, olmadı üstteki arkadaşın dediği gibi kendi kendime konuşacağım. 2020’yi İngilizce senem ilan ettim
Bende ettim seninle aynı durumdayım her türlü anlarım nerdeyse tamamen altyazısız izleyebiliyorum ama konuşmaya gelince tutulup kalıyorum ingilizceyi bitirip başka dile geçiyorum bu yıl hadi bakalım

Yok şimdiye kadar sevmediğim için izlemedim geri kaldım, artık başladım izlemeye. Youtubedan çıkmıyorum yabancı eğitimcilerden.
Aynen baya yararı oluyor oonlarin Çünkü günlük konuşma dili ve deyimler falan çok kullanılıyor dizilerde. Kitap okumakta iyi ama sonuçta kimse kitaptaki gibi cümleler kurup konuşmuyor günlük hayatta. Benim düşüncem o yönde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…