derdim günden güne büyüyor

Günde 5 defa arar, onu ne kadar sevdiğimi söylerim diye yazmışsın. Bu gerçek mi? Yani 4-5 kez siz arayıp konuşur munuz ve ona sürekli güzel şeyler mi söylersiniz? Yoksa siz gün içerisinde defalarca konuşuyoruz mu demek istediniz? Her ilişki birbirinden farklıdır, bazı ilişkilerde çiftler sadece mesaj çeker, bazıları günde 1 veya 2 kez konuşur, bazıları saat başı...Ne bileyim, böyle uzar gider, ne kadar insan o kadar çok iletişim:) Eğer çogunlukla arayan sizseniz ve bu kadar sıksa, sürekli güzel şeyler söylüyorsanız bu karşı tarafı havaya sokabilir. Tabi bu eşiniz için geçerli olmayabilir, ben kendimden yola çıkıyorum. Eşimle günde 2-3 kez konuşuruz, eğer sormamız gereken birşey varsa daha sık. Onun işi yoğunsa veya benim ya hiç konuşmayız ya da 1 kez konuşuruz. Konuşmalarımız çok duygusal değildir, benim eşim seyahati olan birisi. Her akşam evde değil yani...Bence eşinize o kadar çok verici davranmışsınızki, sizi kaybedebileceğini görmüyor; kendisine bağımlı görüyor. Ben erkek olsam eşim bana bu kadar iyi davransa; kötü şeyler olduğu günler bile övse ben neymişim be derim. Sizi özlesin biraz, sesinizden mahrum kalsın, hep arardı beni neden aramadı falan desin...Erkekler hep daha fazlasını istiyor malesef

sorunlarınız hep çocukla alakalı... küçük olduğu ve zor bi bebeklik geçirdiği için ikinizindee sinirleri laçka olmuş durumda... malesef bebeğiniz biraz daha büyüyene kadar bu böle devam edecek... benim tavsiyem beraber zaman geçirebileceğiniz ortamlar yaratmanız... çocuğunuzu annenize, kayınvalidenize veya bi akrabaya bırakıp bi kaç saatliğine başbaşa kalmanız.. yemeğe çıkın, sinemaya gidin.. ama bebek olmasın yanınızda.. bu çok iyi geliyo inanın... başbaşa kaldığınız zamanlarda, konuşma ortamı yaratın.. sizinde zorlandığınızı, kendisine haksızlık etmemesini söyleyin.. kavga biçiminde değil.. sakince... bebeğinizin aklı erdikce, sizi dinlemeye başladıkca sizin de ilişkiniz düzelecek.. ben buna inanıyorum.. sadece biraz sabır...

kızlar ilginize çok tşk ederm,dr a gttim doğum snrası dpresyon teşhsi kondu ilaçlar verdi, eşim beni ilk kez böyle gördüğünden sanırım çok dha iyi ve beni anlamaya çalışan gözlerle bakıyor braz daha rahatım artık çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…