buraya yazıyorum çünkü kmseye anlatamıorum..2 senelik evliyim 1 yaşında kızım var çok kusan bir bebek tek başıma büyüttüm çok zorlandığım pes ettiğim zamanlar oldu her anne gibi ama hep eşime olan sorumluluğumu da yerine getirmeye çalıştım,kızıma karşı da..en baştan başlıyayım..eşimle düğün günümüzde ailesiyle ilgli önmli bi sağlık sorunu oldu o yüzden düğünümüz güzeldi ama sonrasında balayına bile gidemedik..2 ay sonra da hamile kaldım..herşey üstüste geldi bitirmek zorunda olduğum okulum vardı hala bitiremedim..sonra kızım dünyaya geldi eşim bir anda değişti bir sezeryan oldum çıktım ama sonrası zor bi doğumdu sağlk problmm oldu fln eşim bir kez olsun elimi tutmadı..lohusalık depresyonuna grdiğimi şmdi anlıyorum daha o kadar tuhaf şeyler düşünüyordumki,sonra kızım 15 günlükken eşim iş seyahatine gtti annemlerle kaldm kendmi yapayalnız hssettim yine de kmseye hiçbirşeyi çaktırmamaya çalştım tamamen evdeydim gelen giden hiç bitmedi kızım sürekli fışkırarak kusuyordu,çok korkuyodum bi sıkıntısımı var die onca tahliller fln..hiçbirşey çıkmadı..çok şükür..o gün bugündür eşimle hemen her konuda birbirimize girebiliyoruz ve bana her zaman cevap verme bana diyor elini kaldırdığı bile oldu üstüme yürüyor ben zaten güniçinde yeterince yoruluyorum ama eşim çocukla ilgli en ufak birşeyde bana ya bağırıyor ya azarlıyor canımdan beziyorum o böyle yaptıkça evliliktende kendindende soğuyorum..ve kızdığı şeylere örnek emziği yere düştü mesela dışarıda at o emziği derhal atıcaksın gibi banyo yaptırırken çocuk ağlar bu beni azarlar artık bütün sabrım ve tahammülüm bitiyor..işinde çok yorulduğunu o yüzden tahammülünün olmadığını söylüyor konuştuğumuz zaman ben ne yapayım peki...ve o kadar çok çalışıyor iyi de mesleği ve maaşı var ama düğündeki altınlarım,takı setimide,kendi alyansınıda bana danışmadan satmış..şimdi de nerdeyse hiç paramız yok gbi davranıyor onca para nereye gidiyor anlamıyorum bile,sorduğumda geçiştiriyor üstelersem kızıyor,ne yapacağımı şaşırdım bıktım artık maddi manevi ve en kötüsü bu sabah kızıma mama yedrmeye çalışıyordum kızımda şımardı bu sabah bnde kızdım şımarmasın die eşimde bana bağırdı her zamanki gbi gderken bi de parmağını sallayıp gitti,bnde kızıma yansıttım sinirimi deliler gbi vicdan azabı da öteki yandan geliyor,artık bıktımmmm.........