- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Adam o kadar profesyonel bir yalancı ki kendine göre çok güzel yontup gözünüzle gördüğünüz şeyin aksine ikna edebiliyor.Ben olsam bi daha beni arayıp ağladığında sadece dinler öneri sunmazdım nasılsa dinlemiyor , dostluğun hatrına dinlerdim ama benim ispatladığım ihanete inanmıyorsa biri zaten dostum değildir.
Ama malesef yapacak bişeyiniz yok siz adamdan kurtarmaya çalıştıkça belkide daha fazla bağlanıyordur. Oluruna bırakın derim.Adam o kadar profesyonel bir yalancı ki kendine göre çok güzel yontup gözünüzle gördüğünüz şeyin aksine ikna edebiliyor.
Arkadaşımın günden güne mahvolmasini izlemek kanıma dokunuyor
Işte bende ondan korkuyorum gerçeklere kapatıyor sanki kendini herkesin hayatının böyle olduğunu düşünüyor çok canım sıkılıyor eskiden kardeşimden oteydi hala öyle amaBoşver arkadaşım ya bak sende hamileymişsin sıkma canını başkaları için,çocuk değil ya kendi gerçeklerigörmediğisürece sen kendini öldürsen kâr etmez...Herkes kendi kaderini kendisi çizer....
Inşallah doğru yolu bulur...Işte bende ondan korkuyorum gerçeklere kapatıyor sanki kendini herkesin hayatının böyle olduğunu düşünüyor çok canım sıkılıyor eskiden kardeşimden oteydi hala öyle ama
Aslında herseyi denedim kavga da ettim 1 sene boyunca adamın adını ağzıma almadım havadan sudan konuştum.Ama malesef yapacak bişeyiniz yok siz adamdan kurtarmaya çalıştıkça belkide daha fazla bağlanıyordur. Oluruna bırakın derim.
Onu da yaşadık adam terk etti zaman ihtiyacı varmış. O dönemde arkadaşım başka biriyle görüşmeye başladı çok da mutluydu sonra bu adam tekrar geri dönmek istedi arkadaşım hemen kabul ettikendi başını ısrarla yakmak isteyen bı kız daha
allahın sevgılı kuluysa adam kızı terk eder
yoksa da arayıp dert yandıkca önerıde bulunmayın
Inşallah sürekli dua ediyorum zaten. O kadar çok şey yaşadı ki ben olsam dayanamazdim.Inşallah doğru yolu bulur...
Biliyor zaten benden nefret ediyor. Umrumda bile değil onun nefreti. Arkadaşımla aramızı bozmaya çok uğraştı ama beceremedi.Bir gün ne demek istediğinizi anlayacaktır...umarım o zaman iş işten geçmez.bu erkek arkadaşa dikkat edin.arkadaşınızı ondan vazgeçirmeye çalıştığınızı öğrenirse dostluğunuz tehlikeye girer.
Terbiyesizin tekiymiş!!!ama arkadaşınız ille de istiyorsa yapacak bir şey yok.kendisine dank etmesini-üzülerek söylüyorum-beklemek gerek...ya çok aşık ya da ona mecbur...yanlış anlamayın belki başkasını bulamam diye düşünüyordur...siz fazla karışmamaya çalışın.nasılsa bir gün anlayacak ve size gelip "haklıymışsın" diyecek..ama şimdi sürekli onu uyarmaya devam ederseniz kaybedebilirsiniz.hiç zor olmaz.size onca kişinin içinde onu diyen "ya ben ya arkadaşın" diyedebilir...Biliyor zaten benden nefret ediyor. Umrumda bile değil onun nefreti. Arkadaşımla aramızı bozmaya çok uğraştı ama beceremedi.
Bi de aklı sıra beni kotuluyor. Kalabalık arkadaş grubuyla oturuyoruz bir gün bana dedi ki sen böyle oje sürüp topuklu ayakkabı giyip ne yapmaya çalışıyorsun dedi. 15 kişinin içinde ne yapmaya çalışıyormuşum dedim erkeklerin dikkatini çekmeye çalışıyorsun yollu mu olmaya karar verdin dedi
Merhaba hanımlar
Derdim 12 senelik en yakın arkadaşım. Birlikte büyüdük çok şey paylaştık iyi ve ya kötü. Hep birbirimize koştuk. Sadece iyi gün dostu değiliz yani.
Bu arkadaşımın bir sevgilisi var adamı 14 yıldır tanıyorum nasıl ipe sana gelmez biri olduğunu biliyorum. Hep değişir belki diye dua ettim ama olmadı.
6 yıldır arkadaşımla beraberler. Arkadaşımın annesinin vefat ettiği dönem başladılar ilişkiye arkadaşım için belki de bu yüzden bu kadar vazgeçilmez.
hiç gülmedi arkadaşımın yüzü her gün kavga ediyorlar ikisi de mesleğini eline almış insanlar adam askerliği de bitirdi. Arkadaşım evleneli dedikçe sen para biriktir evleniriz diyor. Sonra senin başın açık ailem kabul etmez diyor. Başka bi gün çıkıp hadi hemen evlenelim söz nişan olmasın diyor ama gelinlik giyemezsin bizim özel kıyafetlerimiz var kaftan tarzı onu giyebilirsin falan diyor.
arkadaşım her gün ağlıyor defalarca dedim zorlama olmuyorsa olmuyordur diye alışkanlık var kopamiyorum diyor sadece.
Artık dayanamıyorum onunla defalarca konuştum bazen kendime bırak nasıl biliyorsa öyle yapsın dedim ama sonra yine kıyamadım.
Haline çok üzülüyorum annesi bana da ikinci anneydi onun emaneti gibi görüyorum çok yalnız farkındayım tek başına yaşam mücadelesi veriyor babası tekrar evlendi ve başka kimsesi yok.
Bu adamın onu aldattığını bile ispat ettim ama yine ona inanmayi tercih etti ben daha ne yapabilirim bana akıl verin artık teselli edecek bişey bulamıyorum her gün ağlayarak arıyor saatlerce sohbet ediyoruz anlattiklarimi dinliyor ama uygulayamiyor
Bu adamın onu aldattığını bile ispat ettim ama yine ona inanmayi tercih etti ben daha ne yapabilirim bana akıl verin artık teselli edecek bişey bulamıyorum her gün ağlayarak arıyor saatlerce sohbet ediyoruz anlattiklarimi dinliyor ama uygulayamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?