• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim cok büyük

Blgnhsn04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
21
-15
36
29
Merhaba hanımlar
Ben 3 yillik evli ve 2.5 yasinda bir kiz annesiyim. Gecen gün instadan bir kadinin kocamla ilgili bazi seyler söyleyeceğine dair mesaj aldim ve gaflete düşüp dinledim.
Kocamin o kadinla olan iliskisini falan anlatti ve bir takım mesajlar gosterdi. Mesajlasmalari görünce dünyam basima yıkıldı. O an gozum hicbir seyi gormedi ve ablami arayip beni evden almasini, kocamin beni aldattigini soyledim. Esime de bundan sonra ne halt edeceksen bosandiktan sonra edecegini ve kadinin bana attigi mesajlari yolladim. O da hemen isi birakip eve geldi. Ama cok kararliydim bosanacaktim.
Esim eve geldiginde yaninda bir adam daha vardi. O mesajlari kendi yolladigini, eski sevgilisi oldugunu, eski sevgiliside esime yurudugunu, esiminde onu engelledigini kanitli bir sekilde anlatti
Simdi benim esim sanayide calisiyor ve telefonu ortalik yerde herkes kullanıyor diyebilirim. Boyle bir olay patlak verdi o yuzden.
Simdi ben esime güvenmeyi, ona inanmayi sectim. Ama dogru mu yaptim acaba? Biraz sakinlesince düşündüm. O mesajlar gozumun onune geldikce, mesajdaki konusma seklini esime benzetemedim. Kaldi ki mesajlar hep seks uzerine mesajlar olup ortada bulusma olmadigini kadinin kendiside demisti. O mesajlardaki seyleride kocamin kendisi tiksindigi seyler. Esim eve gec geliyor isinden dolayi. Dukkanda tek usta ve cok yogun bir isi var. Her seyi gectim. Esim bana bir sey oldugunde gozu donen, her zaman beni dusunen, eve gec gelse bile ben uyurken onun beni sevdigini yanagimi oksadigini bilen biriyim. Sizce boyle bir seyi yapmis olabilir mi?
Su an baristik bir sey olmamis gibiyiz aramizda konusup konuyu kapattik ama arada aklima geldikce aglama krizlerine giriyorum.
Biraz morale ihtiyacim var doğrusu

O mesajlari kendi yolladigini, eski sevgilisi oldugunu, eski sevgiliside esime yurudugunu, esiminde onu engelledigini kanitli bir sekilde anlatti
Anlamadım bu kısmı.
Eşinin telefonundan başkası mesaj atmış, sonra o başkası da eşine mi yürümus?

Esiniz aldatmis olsa bile gercekten aldattim der miydi? Ilgisi olmasa neden bu tip kadinlar sizi ariyor? Hadi onu gectim abuk sabuk insanlarla arkadaslik kuruyor. Bilemedim ama ates olmayan yersen duman cikmaz. Madem esinize o kadar guveniyorsunuz ne diye celallendiniz onu da anlamadim.

bekar dahi olsa bir baska insanin baskasinin telefonundan vs el aleme mesaj atmasini sacma buluyorum sebebi belli.
bu konu maalesef hep muallakta kalacak.
biz lisedeyken falan sevgilisi ailesinin yaninda mesaj atan arkadaslarim bir birini arardi ay amca o benim erkek arkadasim kusura bakma falan derdik anasina babasina.
umarim dogru soyluyordur eşiniz.
seven kesinlikle aldatmaz diye bir şeyde yok.

Kim kimin telefonundan başka bir kadınla yazısır ki?
Bilmiyorum bana hiç inandırıcı gelmiyor bu.
Herkesin cebinde telefon var ama eşinizin ki ortalık yerde, gelen geçen kullanıyor mu yani?

İnanmayı sectiyseniz üzerine düşünmemeye çalışın ama hiçbir zaman tam olarak emin olamayacaksınız ne olduğundan.

Anlamadım bu kısmı.
Eşinin telefonundan başkası mesaj atmış, sonra o başkası da eşine mi yürümus?
Ben de o kısmı tam anlayamadım ama sizin dediğiniz gibiyse yani eşinin telefonundan başkası mesaj atmışsa bu tamamen uydurma bi savunma gibi geldi bana. Ne münasebet evli birinin telefonundan bir kadına mesaj atmak. Ben inanamadım.

Niye eşin telefonu veriyor. Sanayide diye telefonun bir şifresi bile yok mu? Bana inandırıcı gelmedi hadi bir kere mesaj attı diyelim. Kocan eline telefonu aldığında karşı taraftan hiç mesaj gelmedi mi? Arkadaşı telefonu kullandığını eşine söylemedi mi? En baştan eşinin haberi olduysa sana anlatabilirdi. Ben olsam bu yalana inanmazdım sırf inandırıcı olsun diye arkadaşını getirmiş.

Ben de o kısmı tam anlayamadım ama sizin dediğiniz gibiyse yani eşinin telefonundan başkası mesaj atmışsa bu tamamen uydurma bi savunma gibi geldi bana. Ne münasebet evli birinin telefonundan bir kadına mesaj atmak. Ben inanamadım.
ya boyle luzumsuz insanlar yok degil var.
ben nisanliyken kuzenimle oturuyorduk mutfaga yemek yapmaya gittim bu tutmuş kendisini engelleyen bir erkek arkadasina brnim telefonumdan mesaj atmis banada soylemiyo.
kuzenim gitti suan esim olan nisanlim geldi yanima bilmedigim numaradan cat bir mesaj
sana beni bir daha arama demedim mi ne yuzsuz seysin yakamdan dusmedin vs tarzi birsey
noluyo ya olduk adami aradik ben mesaj atmadim dedim kuzenimin adini vererek bana bu numaradan mesaj atti dedide paçayı kurtardim.
mal çok anlayacağiniz

yanlıs yapmıssınız bana gore
esınız yakalanınca bellı kı yakın arkadasına eyvah yakalandım kurtar benı demıs
o adamın karısına ulasıp benım esımın telefonundan kadına boyle mesajlar atmıs aıle parcalanıyordu desenız bu kez de o adam oyle bırsey yapmadım dıyecek emın olun :)

esınızın sızınle konustugu gıbı baska kadınlara konusmasını zaten beklemeyın

neyse affetmıssınız ınanmak ıstemıssınız donmussunuz olan olmus
dondukten sonra kurcalamanın sorgulamanın anlamı kalmıyor

ya boyle luzumsuz insanlar yok degil var.
ben nisanliyken kuzenimle oturuyorduk mutfaga yemek yapmaya gittim bu tutmuş kendisini engelleyen bir erkek arkadasina brnim telefonumdan mesaj atmis banada soylemiyo.
kuzenim gitti suan esim olan nisanlim geldi yanima bilmedigim numaradan cat bir mesaj
sana beni bir daha arama demedim mi ne yuzsuz seysin yakamdan dusmedin vs tarzi birsey
noluyo ya olduk adami aradik ben mesaj atmadim dedim kuzenimin adini vererek bana bu numaradan mesaj atti dedide paçayı kurtardim.
mal çok anlayacağiniz
Ay yok artık şok oldum. İnsanların da başını yakıcaklar düşüncesiz insanlar.

Ay yok artık şok oldum. İnsanların da başını yakıcaklar düşüncesiz insanlar.
aynen kendimi o okadar suçlu hissettim ki adami tekrar arayip benim telefonumdan kendisine gonderilen mesajin ekran goruntusunu istedim durumumu anlattim.
adam iyi niyetli ciktida mesaji geri yolladi bana kuzenim kendi adini yazip yollamis ben x bu kuzenimin numarasi falan diye.
allah kimseyi boyle duruma düsürmesin gercekten cok zor bir durum

Konunun içeriğini tam anlayamadım..
eşinizin telefonundan başka bir adam mı kadınla yazışmış? Saçmalığa gellll
Siz inanmak istediğiniz için inanmışsınız

Affetmemin tek sebebi kizimdir. Daha cok kucuk ve babasiz buyusun istemiyorum.
İlk defa böyle bir sey yasandi. Hicbir sekilde suphelendiren bir durum olmadi. Telefonu hep acik tutar ve ben bazen telefonunu kullanan biriyim. Telefondan birbirimizin nerede oldugunu da görebiliyoruz.
Ama diyelim ki seytana uydu ve aldatti. Bu aldstma sadece mesajlasma seklinde oldu. Kadinin kendiside dedi bulusma olmadi hic diye. Hadi yine aldatti erkekte suc oldugu kadar bende de suc var diye düşünüyorum. Çünkü ben oyle kocama suslenen bir insan degilim. Oyle pijama ile sacimi ozensiz toplayarak karsilayan biriyim. Sanirim ben kocama sahip cikamamisim ki boyle bir yapti diye dusunmeden de edemiyorum. Ama madem affettim bundan sonra kocami elde tutmak benim görevim.

Erkeklerin soz konusu 'aldatma' eyleminin ustunu kapatmak oldugunda inanilmaz bir dayanisma icine girmesi beni cok sasirtiyor. Herhalde bugun bana, yarin sana diye dusunuyorlar? Aninda senaryo hazirlanip sorgusuz sualsiz uygulaniyor.

Bu arada siz de icinizde affetmemissiniz esinizi. Affetseniz su an bu konuyu okuyor olmazdik.

Back