- 12 Temmuz 2019
- 70
- 51
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,Yikarsan boceklenebilir, şişer. Neden vernik surmuyorsunuz ? Çiçekler temiz mi ?
Aklima başka bir şey gelmedi valla. Durduk yere niye citirdaasin ki ?Merhaba,
Çiçeklerim temiz
Hiç bilgim yoktu vernik konusunda :/ Sürsem geçer mi peki?
Hiç bilmiyorum, tahta kurusu mu diye iyice baktım ama birşey yoktu. verniklesem geçer miAklima başka bir şey gelmedi valla. Durduk yere niye citirdaasin ki ?
Monte ederken güzel monte edilmemis olabilir mi yada tahtalari sağlam değildir Kirilacaktir belki onun için ses çıkıyordur.Hiç bilmiyorum, tahta kurusu mu diye iyice baktım ama birşey yoktu. verniklesem geçer mi
Tdyol müşteri hizmetlerini arayıp söyleyin ,belki firma ile görüştürurlerMerhaba Kafayı yemek üzereyim.Tyoldan aldığım ahşap çiçekliğim sürekli çıt çıt diye ses çıkartıyor. Tahta kurusu sandım fakat herhangi bir böcek görmedim. Sinir bozuyor artık çıtçıtçıt. Bunu yıkasam olur mu? Bi yardımcı olun şu garibana
Aynı bu şekilde oluyor bende de.İçinde tahta kurusu olabilir. Daha önce annemin masasındada aynı sorun vardı masa yıllarca aynı sesi çıkardı. Tahtayı yerken kırt kırt kırt ses cikariyor ancak gorunuste bir sey yok ve tahtaya vurunca kısa bir süre susuyor sonra tekrar devam ediyordu.
Evden hemen yollamalısın diğer mobilyalara da bulaşabilir. Ağacın içindeki tahta kurusunu öldürmek imkansızAynı bu şekilde oluyor bende de.
Ne yapmalıyım peki? Anneniz ne yapmıştı