Ay korktum kızBen de bir kere rüyamda yatağımın baktığı dolabı görürken aynı anda bir masada oturuyordum ve karanlık taraftan biri elimi tutuyordu. Uyanıp uyanamadığımı dahi anlayamamıştım. Yazılımcıların değişmesi gerekiyor. Belli ki ya acemiydi ya da dalga geçiyordu
Evet evet kesinlikle teşekkür ederimHanımlar yazma ihtiyacı duydum, konu cinlere karabasanlara gelmesin, uyurken veya uyanıkken görülen halüsinasyonların doğa üstü bir yanı yoktur, ya fiziksel veya psikolojik bir hastalığın belirtisidir veya bir travma, stres, korku, uykusuzluk vb sebeplerle yaşanan uyku bozukluğuna bağlı geçici bir sorundur.
Kişi sağlık sorununu çözer veya uyku kalitesini arttırırsa düzelir.
Başınız sağolsunBen de babamı kaybettikten sonra bu tarz şeyler yaşadım. Babam odamın kapısının önüne yığılmıştı bulduğumuzda, hep kapımı açıp bana aradan baktığını görüyordum, uyku mu uyanıklık mı ayırt dahi edemiyordum, sesleniyordum sadece bana bakıyordu ama uyanamıyordum. Rüyadır diye gözlerimi ovuşturuyordum.
Böyle büyük acılar, stres, bir olaydan dolayı kötü günler geçiriyorsanız olabilir böyle durumlar. İlk olarak bir doktora gidip işin uzmanlarından yardım almalısınız. Gerekli tetkikleri yaptırın. Kendinizi rahatlatan, güvende hissettirecek eylemlerle daha iyi hissetmeye çalışın. İnançlıysanız dua okursunuz, enerjisine inandığınız bir nesne yanınızda tutabilirsiniz.
Stres çok var bende demekki ondan kaynaklanmış teşekkür ederim:)Aynı şeyi yaşadım .
Birgün uyurken pat diye uyandım ve gözüm açıldı karşıda bebeğimin beşiğinin üstünde kocaman bacaklı bir örümcek vardı .
Önce inanamadim sonra çocuğumu hemen alıyım diye bir hışımla doğruldum ve baktığımda yoktu .
Sonra hayal olduğunu anladım buna beynimi inandırdım tekrarlamadı.
Stres endişe ile uyumak ve dua etmeyi aksatmak olabileceğini düşünüyorum
Geçmiş olsun
Bazen oluyor öyle şeyler, kendi kendinizi korkutmayın. Devam ederse bir çözüm aranır.Kızlar o kadar konu birikti ki bende.Dertleşecek kimsem de yok anlatayım.3,4 gün önce başıma bişey geldi.Gece uyurken sabaha karşı sanki beni bişey uyandırdı yatakta oturur pozisyonuna geldim önüme baktım kocaman kırmızı tarantula gibi bi örümcek havada asılı gözümü ovuşturdum gitmiyor sürekli yukarı çıkıyor tekrar kapadım açtım baktım yok olmuştu yatağı falan kontrol ediyorum artık düştü mü diye ama imkansız evimizde karınca bile yoktur ilk defa böyle bişey başıma geldi yaşayan var mı çok korkuyorum uyuyamadım o gün gözümü kapatıp sürekli açıyordum.Bu aralar çok korkuyorum neden bilmiyorum..
Aynen, o yüzden öncelikle mutlaka bir uzmana görünmesini önerdim, pandemi öncesi annem oturma odasında otururken beni görüyor sen mi geldin kızım diyor sarılmak için kalktığında ben yok oluyorum, zaten bu olay sonrası apar topar İstanbul’a gittim annemi hastaneye yatırdık, hem koaha bağlı kandaki oksijen seviyesi düştüğünden hem de demir eksikliğine bağlı kansızlık yüzünden halüsinasyon görüyormuş, 15-20 gün kadar hastane yatıp tedavi gördü.Ama demir eksikligi de mesela depresyon belirtilere sebep verebiliyor. O yüzden Mune ablanin dedigi gibi bir doktora görünün. Insallah gecici bir durumdur
Aynen, o yüzden öncelikle mutlaka bir uzmana görünmesini önerdim, pandemi öncesi annem oturma odasında otururken beni görüyor sen mi geldin kızım diyor sarılmak için kalktığında ben yok oluyorum, zaten bu olay sonrası apar topar İstanbul’a gittim annemi hastaneye yatırdık, hem koaha bağlı kandaki oksijen seviyesi düştüğünden hem de demir eksikliğine bağlı kansızlık yüzünden halüsinasyon görüyormuş, 15-20 gün kadar hastane yatıp tedavi gördü.
Cevşen takmayi deneyiniz lütfen. Ayrıca Felak Nas Ayetel Kürsi sürelerini okuyunKızlar o kadar konu birikti ki bende.Dertleşecek kimsem de yok anlatayım.3,4 gün önce başıma bişey geldi.Gece uyurken sabaha karşı sanki beni bişey uyandırdı yatakta oturur pozisyonuna geldim önüme baktım kocaman kırmızı tarantula gibi bi örümcek havada asılı gözümü ovuşturdum gitmiyor sürekli yukarı çıkıyor tekrar kapadım açtım baktım yok olmuştu yatağı falan kontrol ediyorum artık düştü mü diye ama imkansız evimizde karınca bile yoktur ilk defa böyle bişey başıma geldi yaşayan var mı çok korkuyorum uyuyamadım o gün gözümü kapatıp sürekli açıyordum.Bu aralar çok korkuyorum neden bilmiyorum..
Teşekkür ederim, annem 70 yaşında hipertansiyon diyabet gibi sorunları var, biz baştan bu hastalıklarına bağlı bir şey sandık çünkü yüksek tansiyondan felç geçirmişti 18-19 yıl kadar önce, beyne giden damarlardan biri tıkalı ona yorduk, koah ve kansızlık hastane teşhis edildi, acilen de yatış verildi.Ay cok gecmis olsun. Benim de bir akrabagim kisa süre icinde iki aile üyesini kaybettiginde durduk yerde kendi köyünü gördügünü anlatıyordu. Yani uzmanla görüsmek kacinilmaz ve ertelenmemeli
Benm de böcek korkuö yoğundur. Geçen banyoda hamam böceği gördümKızlar o kadar konu birikti ki bende.Dertleşecek kimsem de yok anlatayım.3,4 gün önce başıma bişey geldi.Gece uyurken sabaha karşı sanki beni bişey uyandırdı yatakta oturur pozisyonuna geldim önüme baktım kocaman kırmızı tarantula gibi bi örümcek havada asılı gözümü ovuşturdum gitmiyor sürekli yukarı çıkıyor tekrar kapadım açtım baktım yok olmuştu yatağı falan kontrol ediyorum artık düştü mü diye ama imkansız evimizde karınca bile yoktur ilk defa böyle bişey başıma geldi yaşayan var mı çok korkuyorum uyuyamadım o gün gözümü kapatıp sürekli açıyordum.Bu aralar çok korkuyorum neden bilmiyorum..
Donat ne bacım ilk defa duydum hahahaTövbe yarabbim
İyiki konuyu açmışsınız örümcekle ilgili bir sıkıntı var galiba herkeste
Bende ağını görmüştüm uyanıkken kendisini göremedim
Aklıma donat geldiçokmu izlediniz acep
Hahahahaa teşekkür ederim hepsini okudum cansınız parmaklarınıza sağlıkİki sebep olabilir. Kalp ve akciğer rahatsızlığı dolayısıyla vücut bir anda alarm vermiştir, düşünmeyi ve gerçekliği algılayan ön frontal lop hala kapalıyken bilinç açılmıştır. Bu karabasanlarda olan şey aslında. Hala bilinçaltı açık olduğu için odada ejderha bile görebilirsiniz, her şey olabilir. Ön frontal lopun devreye girmesi 4-5 saniye sürer, gerçekliğe dönerseniz. Bu sırada kırmızı tarantula görmüş olabilirsiniz ki zaten özellikle beslemiyorsanız bu ülkede öyle bir hayvan görmek mümkün değil. Bir ikincisi ise göz damarları uyurken daha rahat bir konumda iken uyandığınız anda kasılırlar. Bu da ışık eksikliğini de hesaba katarsak örümcek , solucanlar, böcekler , kımıldayan dallı bacaklı şeyler görmenize sebep olabilir. Uyandım örümcek gördüm çok duyulan bir şey ama yapılan araştırmalarda uyurken salgıladığımız delta dalgalarını örümceklerin asla sevmediğini görmüşler. Yani biz uyurken bize yaklaşmak istemiyor aslında örümcekler.
Özet: tüm bu bilgiler doğrultusunda hazır olmadığınız bir anda uyandığınız için gerçek olmayan bir şey gördüğünüzü düşünüyorum. Saygılarımla, kafayı bu konularla bozmuş hatun
Öncelikle anneniz için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum Allah size bağışlasın.Eğer yine aynı şey olursa hemen bir doktora görüneceğim çünkü rüya olmadığına eminim uyandım yatakta oturur pozisyona geldim uyanıktım hatta yatağımı falan temizledim düşmüştür diye o derece.Teşekkür ederim, annem 70 yaşında hipertansiyon diyabet gibi sorunları var, biz baştan bu hastalıklarına bağlı bir şey sandık çünkü yüksek tansiyondan felç geçirmişti 18-19 yıl kadar önce, beyne giden damarlardan biri tıkalı ona yorduk, koah ve kansızlık hastane teşhis edildi, acilen de yatış verildi.
Bu sebeple uyur uyanık veya uykuda olmadığınızdan emin olduğunuz hallerde halüsinasyon görüyorsanız önce mutlaka bir doktora gidin.
Eskiden çok yaşardım evlendikten sonra her ne hikmetse azaldı ..ama hala arada olur..gerçekten bende anlam veremiyorum..genelde böcek görürüm kocaman ve bu genelde örümcek olur kaldı ki örümcek kelimesinden bile korkan bı insanimKızlar o kadar konu birikti ki bende.Dertleşecek kimsem de yok anlatayım.3,4 gün önce başıma bişey geldi.Gece uyurken sabaha karşı sanki beni bişey uyandırdı yatakta oturur pozisyonuna geldim önüme baktım kocaman kırmızı tarantula gibi bi örümcek havada asılı gözümü ovuşturdum gitmiyor sürekli yukarı çıkıyor tekrar kapadım açtım baktım yok olmuştu yatağı falan kontrol ediyorum artık düştü mü diye ama imkansız evimizde karınca bile yoktur ilk defa böyle bişey başıma geldi yaşayan var mı çok korkuyorum uyuyamadım o gün gözümü kapatıp sürekli açıyordum.Bu aralar çok korkuyorum neden bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?