Tavsiyenize uyacagımmmBir uzmana görünün, bir hastalığınız vs var mı bakılsın, hiçbir sağlık sorununuz yoksa, ki umarım sağlık sorununuz çıkmaz o zaman bu ara aşırı yorulmuşsanız, stres, endişe vb duygulara kapıldığınız bir olay yaşamış veya uykusuz kalmışsanız da bu tip şeyler görebilirsiniz.
Simülasyon bug’a giriyor arada heraldeBir sefer başıma gelmişti kreşte olmuştu tarantula tarzı bir örümcek görmüştüm büyük kıllı olanlardan yani minderlerin arasına kaçtığını söylemiştim o kadar yıl geçti hala unutmadım bu olayı.bana inanmadıkları için bakmamışlardı öğretmenlerde öyle hayal miydi gerçek miydi hep merak ederim
Geçmiş olsun, dediğim gibi herhangi bir sağlık sorununuz var mı yok mu bakılsın, doktora gittiğinizde yaşadığınız bu olayı da anlatın, sağlıkla alakalı bir sıkıntı yoksa yaşadığınız şey halüsinasyon kısmıyla biraz uyku felcinin başka bir versiyonu gibi görünüyor, uyku felcinde vücudumuzu oynatamıyoruz, ki genelde bir travma, korku, stres ya da herhangi bir nedenle uykusuzluk çektiğimizde yaşanır, uyku felcinde halüsinasyon da görürüz bu da yeniden uykuya dalmakta zorlanmamıza korkmamıza sebep olur.Teşekkür ederim
Tavsiyenize uyacagımmm
Ölmeden bir işin aslını öğrenseydik bari simülasyonsada kabulümSimülasyon bug’a giriyor arada heralde
Minder üzerinde oturuyordum yavaşça kalktım şu an.Bir sefer başıma gelmişti kreşte olmuştu tarantula tarzı bir örümcek görmüştüm büyük kıllı olanlardan yani minderlerin arasına kaçtığını söylemiştim o kadar yıl geçti hala unutmadım bu olayı.bana inanmadıkları için bakmamışlardı öğretmenlerde öyle hayal miydi gerçek miydi hep merak ederim
Ben de bir kere rüyamda yatağımın baktığı dolabı görürken aynı anda bir masada oturuyordum ve karanlık taraftan biri elimi tutuyordu. Uyanıp uyanamadığımı dahi anlayamamıştım. Yazılımcıların değişmesi gerekiyor. Belli ki ya acemiydi ya da dalga geçiyorduÖlmeden bir işin aslını öğrenseydik bari simülasyonsada kabulümbirkaç olay daha yaşadım ama onları uyku sersemliğine ve babamın vefat etmesine bağlıyorum dini içerikli olduğu içinde yazmadım.büyük ihtimal uykudan ani uyanınca olmuştur konu sahibininki.
Bu dediğim olay 20 küsür yıl önce yaşandıMinder üzerinde oturuyordum yavaşça kalktım şu an.
Rüya görüp uyanmış olabilirsin, ayet-el kürsi oku , çok fazla kafaya takma...Kızlar o kadar konu birikti ki bende.Dertleşecek kimsem de yok anlatayım.3,4 gün önce başıma bişey geldi.Gece uyurken sabaha karşı sanki beni bişey uyandırdı yatakta oturur pozisyonuna geldim önüme baktım kocaman kırmızı tarantula gibi bi örümcek havada asılı gözümü ovuşturdum gitmiyor sürekli yukarı çıkıyor tekrar kapadım açtım baktım yok olmuştu yatağı falan kontrol ediyorum artık düştü mü diye ama imkansız evimizde karınca bile yoktur ilk defa böyle bişey başıma geldi yaşayan var mı çok korkuyorum uyuyamadım o gün gözümü kapatıp sürekli açıyordum.Bu aralar çok korkuyorum neden bilmiyorum..
rüyada oluyor gerçek gibi zannediyorsunuz. bende yılanla olmuştu. büyüktü . gerçek gibiydi kal p atışlarım artmıştıKızlar o kadar konu birikti ki bende.Dertleşecek kimsem de yok anlatayım.3,4 gün önce başıma bişey geldi.Gece uyurken sabaha karşı sanki beni bişey uyandırdı yatakta oturur pozisyonuna geldim önüme baktım kocaman kırmızı tarantula gibi bi örümcek havada asılı gözümü ovuşturdum gitmiyor sürekli yukarı çıkıyor tekrar kapadım açtım baktım yok olmuştu yatağı falan kontrol ediyorum artık düştü mü diye ama imkansız evimizde karınca bile yoktur ilk defa böyle bişey başıma geldi yaşayan var mı çok korkuyorum uyuyamadım o gün gözümü kapatıp sürekli açıyordum.Bu aralar çok korkuyorum neden bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?