Rica ederim Eğer sıkıntılı bir dönemden geçiyorsanız ondandır ama bu bir şey beni uyandırdı durumu sık tekrarlarsa, yani haftada 3-4 gibi, bu ya kalp yada akciğerlerdir , bir doktora görünmekte fayda var , aklınızda bulunsun.
bazen çok stresli yada yorgun oldugum dönemlerde banada olur bahsettiginiz şey.
ben baya kendimi uyanik sanirim ama degilim.
nereden anladin diyeceksiniz uyanik olmadiginizi kendim gayet uyanik sekilde mutfakta cay demledigimi sanip ocak gaz dugmesi diye esimin burnunu kivirdigimda esim noluyo hooo diyip aklimla baska bir tarafimin yerini degistirdiginde anladim
bazen olabilir boyle korkmayin.
O kadar boktan rüyalar görüyorum ki duyarsızlaştım artık ben Bi ara matematiği insan olarak görmüştüm onunla konuşuyordum falan fakat yarı uykuda yarı uyanığım kabus gibiydi hayatımda ilk defa ders çalışınca tabi böyle oluyor Kullandığınız bir ilaç var mı yan etkisi olabilir? Doktora da yinede gidin derim ve bi kez yaşadınız bu durumu ben her rüyayı çok yorumlamam ya kıçım açıkta kaldı herhalde derim asdfgh. Geçende köpek ısırıyordu mesela beni cidden acıyordu hissediyordum ama bi kere gördüğüm için çok önemsemedim.
Keşke rüya olsaydı ama gerçekti uyanıktım teşekkür ederim siz en iyisini yapıyorsunuz hiç önemsemeyin zira benim gibi manyaksanız her şeye kafa yorar delirirsiniz
bazen çok stresli yada yorgun oldugum dönemlerde banada olur bahsettiginiz şey.
ben baya kendimi uyanik sanirim ama degilim.
nereden anladin diyeceksiniz uyanik olmadiginizi kendim gayet uyanik sekilde mutfakta cay demledigimi sanip ocak gaz dugmesi diye esimin burnunu kivirdigimda esim noluyo hooo diyip aklimla baska bir tarafimin yerini degistirdiginde anladim
bazen olabilir boyle korkmayin.
benim böyle ruyalarim çok meshurdur.
sulalede bilmeyen yoktur öyle diyeyim böcekten kactigimi sanip duvara kafa attigim gunler oldu benim.
evet tuhaf bir his insan rüya oldugunu kabullenemiyo ama maalesef uyanik olmuyoruz
Öncelikle anneniz için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum Allah size bağışlasın.Eğer yine aynı şey olursa hemen bir doktora görüneceğim çünkü rüya olmadığına eminim uyandım yatakta oturur pozisyona geldim uyanıktım hatta yatağımı falan temizledim düşmüştür diye o derece.