• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim bir derdim var butonu

ozgmlk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
436
1.316
63
33
Simdi nasil anlatsam, bu bir konuya tikladigimizda hem sayfanin en ustunde hem de en altinda forum adi oluyordu.

Ben de mesela bazi konularda sayfayi inceleyip mesela on sayfa ustu gibi, direkt en asagidayken bir derdim vat butonuna basar ve anasayfaya donerdim.

Ama dunden beri o buton yok sadece ustte var. Anasayfaya donmem icin sayfanin en ustune cikmam lazim. Vallahi bu durum bana dert oldu.
Umuyorum derdini opeyim senin demezsiniz. En Büyük KK:110:

Bende tam şimdi bunu düşünüyordum . Eski haline dönse daha iyi olur , bu şekilde gerçekten çok zor oluyor.

Yukarı çıkıp basmak neden o kadar zor geliyor bunu da ben anlamıyorum.

Ben hep yukarıdan giriyordum. İlk kez sizden duydum aşağıda olduğu :KK17:

Derdinizi öpeyim demem ama adminlerin gözünden kaçacak bir alan olan Bir Derdim Var bölümü yerine Sitede yaşadığınız sorunlar bölümüne yazsanız, adminler görür, belki derdinize derman bir çözüm önerirler değil mi :))

Derdinizi öpeyim demem ama adminlerin gözünden kaçacak bir alan olan Bir Derdim Var bölümü yerine Sitede yaşadığınız sorunlar bölümüne yazsanız, adminler görür belli derdinize derman bir çözüm önerirler değil mi :))
Site de oyle bir bolum oldugunu bilmemek tabi ki benim hatam kabul ediyorum. Bunu bilemedigimden buraya actim. Cunku gercekten aksamdan beri bunu dert edindim kendime.
Tabi ki bundan sonra daha dikkatli olacagim teşekkürler.

Site de oyle bir bolum oldugunu bilmemek tabi ki benim hatam kabul ediyorum. Bunu bilemedigimden buraya actim. Cunku gercekten aksamdan beri bunu dert edindim kendime.
Tabi ki bundan sonra daha dikkatli olacagim teşekkürler.
Anlayışınız için teşekkür ederim :KK52:

Back
X