Derdim annem..

Yerinizde olsam iki tarafa da kıyamıyorum torunun keyfini sürün istiyorum bakımını üstlenin değil der herkesin ağzını kapar bakıcı bulurum.

İse götürüp çocuk bakmak mi? Evden çalışırken yaninda kimse olmadan bebek ile mesai yapmak mi? Daha neler. Is yeriniz yakinda çıkarır zaten.
Kac aydır böyle gidiyor vallahi nasıl gitti anlat deseniz anlatamam, ben de nasıl geçiyor anlamiyorum. Çok şükür işimi aksatmadim bu zamana kadar ama ne gecem ne tatilim kaldı is yetistirmekten.
Bir cikarsalar da ben de rahat etsem artık. En azından üzerimdeki çalış baskısından kurtulmuş olurum.
Yerinizde olsam iki tarafa da kıyamıyorum torunun keyfini sürün istiyorum bakımını üstlenin değil der herkesin ağzını kapar bakıcı bulurum.
Aynen öyle, galiba en temizi bu olacak. Dua edin de güvenilir birini bulayım tez zamanda. Aksi taktirde konu zaten artık çok başka yere gidecek, ağır konuşmalar olacak şu an eşim olaylara dahil olmasın diye zor tutuyorum.

On sene yaslandim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…