• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim 26 günlük evladım....doktor arkadaşlar;kayseridekiler yardım edin ALLAH RIZASI İÇİN...

Disari dokmemeye calis cok onemli bu ilac onun icin.yavas yavas dikkatlice ağzının içine sık ilacı.ne sorun varsa sorabilir sin.3 yildir kullaniyoruz biz

Siringanin ucu iceri kadar gitmedigi icin dudaklarini büzúnce dışarı akiverdi bugun. Hayir disari akan miktari bilmedigimden tekrar veremiyorum ki.:(

Sakin tekrar vermeyin agzindan akitmamaya calisin yeter.fazlasi bebekte tasikardi=kalpte carpinti ve bebekte asiri hareketlilik ağlama yapar.
Az gelirse cocuk sürekli uyku halinde tepkisiz olur.fazla kilo alir.uyanmak istemez.kabizlik olur.
Biz doz ayarlanincaya kadar ugrastik baya.28gunluktu oğlum ilaca basladik canim

Canım geçmiş olsun doktora gitmişsin gerçi kontrollerin için üniversite hastanesinde Selim Kurtoğlu var.Arkadaşlar ismini burada geçirmişler gerçi ben tekrar etmiş olayım. Mükemmel bir dr. Ben çocuklarımı ona götürüyorum. Bu kadar mütevazi, ilgili, deneyimli bir doktoru çok nadir görebilirsin. Bize çok yardımcı oldu Allah ondan razı olsun çok kalteli bir doktor. Kontrollerin için gidebilirsin.Allah iyilik versin.

Hamileliginizde hic bir sekilde trioid sorununuz oldumu? Yada tiroid ilaci aldiniz mi? Cok gecmis olsun insallah normale doner degerler

Çok geçmiş olsun öncelikle,benim oglumda 44 değer ile doğdu 3 yıl 7 ay ilaç kullandık 3 günlükken başladı ilaca çok şükür bıraktık ilacı suan 7 yaşın içinde kontrolü devam ediyor 2,3 ayda bir herşey yolunda 2,5yıl oldu ilacı bırakalı,inanın ilacını aldığı sürece hiçbir sıkıntısı yok bunun bende çok günler ağladım ama bitti allahın izniyle inşallah...sormak istediğiniz ne varsa sorun lütfen tektek anlatırımsize inanin çok geçmişolsun tekrar

Allah ım çok dardayız....ne yapacağımızı biemiyoruz..
cuma günü alınan 2. topuk kanında da tsh yüksek çıkınca bizi bu sefer damardan kan vermeye yönlendirdiler. öğleden sonraları devletten kan verilmiyor. bekleyemedik .özele gittik test sonucunda TSH 40.. YANİ NORMALİ MAX 10 BUNUN...Allah muhafaza bu rahatsızlığa geç kalındığında Zeka geriliği boy kısalığı vs. gibi geri döndürülemez hasarları var..cuma gününden beri harap oldum.. Rabbim düşmanımın başına vermesin ..bir yandan da sütüm kesilecek diye korkuyorum...

her yerde de bu bölüm yok bize yakın bir ankara da bir kayseri de.- kayseri daha yakın..-http://hastaneler.erciyes.edu.tr/Sayfa/katpilani/3057

ilk 1 ay çok önemliymiş. yarın kayserideki endokronoloji Hastanesine gideceğiz. AMA öğrendik ki o da direkt bakmıyormuş önce çocuk polikiliniğine gideceğiz sonra onlae sevk edecekmiş veeee birkaç gün sonraya atabiliyorlarmış..
NEDENNNNN
ben cuma gününden beri kendi kendimi yiyorum 2 gün boşa bekliyoruz diye...

ne olacak bu tedavi süreci nasıl işleyecek..
Allah yardımcınız olsun allah kimseyi evladiyla sınamasın çok zor çok :KK43:

Canım geçmiş olsun doktora gitmişsin gerçi kontrollerin için üniversite hastanesinde Selim Kurtoğlu var.Arkadaşlar ismini burada geçirmişler gerçi ben tekrar etmiş olayım. Mükemmel bir dr. Ben çocuklarımı ona götürüyorum. Bu kadar mütevazi, ilgili, deneyimli bir doktoru çok nadir görebilirsin. Bize çok yardımcı oldu Allah ondan razı olsun çok kalteli bir doktor. Kontrollerin için gidebilirsin.Allah iyilik versin.

Geçen pzt gittigimiz dr tahliller ciktiktan sonra hocama gostereyim dedim hocasi selim beydi.simdi onumuzdeki pzt direkt ona gidip muayene olacağız insallah. Zaten pzt gittigimizz doktardan suphesix daha deneyimli. Bir de o gittigimiz dr aç tok alinmasi farketmez diyerek pek guven vermedi. Insallah hersey yolunda gider.bebeklerimiz sagligina kavuşur

Çok geçmiş olsun öncelikle,benim oglumda 44 değer ile doğdu 3 yıl 7 ay ilaç kullandık 3 günlükken başladı ilaca çok şükür bıraktık ilacı suan 7 yaşın içinde kontrolü devam ediyor 2,3 ayda bir herşey yolunda 2,5yıl oldu ilacı bırakalı,inanın ilacını aldığı sürece hiçbir sıkıntısı yok bunun bende çok günler ağladım ama bitti allahın izniyle inşallah...sormak istediğiniz ne varsa sorun lütfen tektek anlatırımsize inanin çok geçmişolsun tekrar

MaşaAllah canim .darisi bizim ve diğer bebislerin başına. ♥
canim siz su ex...50 hapini kullandiniz mi? Sen de mi ac karnina verip ilaci verdikten sonra yarim saat rmzirmedin.?

MaşaAllah canim .darisi bizim ve diğer bebislerin başına. ♥
canim siz su ex...50 hapini kullandiniz mi? Sen de mi ac karnina verip ilaci verdikten sonra yarim saat rmzirmedin.?
Evet bizde hep o ilacı kullandık her sabah(ilk günden önce ) 7de veriyordum yarım saat veya bir saat sonra karnını doyuruyordum..saatini hiç şaşmayın yeterlı..ilaç alan çocukta asla ne gerilik ne gelişim bozukluğu olmaz bunu hiç unutmayin ve üzülmeyin rabbim dermansiz dert vermesin,yapacagimiz tek şey 2 tl lik bir ilacı vaktinde vermek hepsi bu...miniginizi kocaman öpüyorum annesi

EUTHYROX hapını bize de verdiler canım. günde 1 kere sabah 7 ile 9 arası. 50 mgc . 2-5 ml suda şırıngada eritip hepsini içir dedi. haftaya pazrtesi tekrar gidip dozu belirleyeceklermiş. AÇ TOK farkeder mi diye iki sefer sordum YOO FARKETMEZ
dedi.????çocuklarda sabah güne başlarken alınır yazıyor ama biz zaten sabah12 de 4 te 6 ta uyanıp emiyoruz.
ACABA SEN NE ZAMANDAN BERİ YARIM SAAT EMZİRMİYORSUN.
bir de bebeğim içerken ara ara ağzının kenarından akıp dışarı dökülüyor. çoğu içine gidiyor ama %10 -20 arası dökülüyor olabilir.iNŞALLAHSIKINTI OLMAZ.
ben de bu ilacı kullanıyorum..kullanım şekli çok öenmli,yoksa faydası olmaz..
aç karnına ilacı alıyor.en az 30 dk hiçbirşey yemeyecek..öyle 3 saat falan değil yanlış bilgi o.ilaç 30 dakikada emiliyor vücutta..demir ilacını tiroid ilacından en az 1 saat önce veya sonra vermelisiniz,ilacın etkisini sıfırlıyor çünkü..
ayrıca ilacı almadığında yapılan kan testinin bir faydası yok ki..mutlaka bozuk çıkacaktır.ilaç alıp veriyorum ben kanımı.ki dozu yeterli mi değil mi o şekilde anlaşılıyor.

Bu dr neden ac tok darketmez defi ya..hay Allah..
dediginix gibi ilacin emilimi saglanmazsa tahlil sonuclari dogru sonuc vermeyebilir.pzt nasil doz ayarlanacak ki.
ben ilk dun aç karnina verip yarim saat emzirmedim.en son 7:20 gibi az emdi sonra 8 e kadar emzirmdeim.ama acti ilaci da dokmeden iciyor ac olunva

Tahlil yaptıracagın gün ilacı vermemen gerekiyor canım bize söylenen bu. Biz 50 mg ilacın 3/4ünü kullanarak başladık şimdi 25 mg 1/2 sini kullanıyoruz. Keşke drlarımızın azıcık ağzını bıçak açsa da bize bilgi verseler ama tahlile bakıp şu doza devam diyorlar sadece. Görüneceğiniz Dr un inşallah yapacağı!!! açıklamaları burada paylaşırsan sevinirim. Rabbim şifa versin yavruna ve tüm şifa bekleyen hastalara

Tahlil yaptıracagın gün ilacı vermemen gerekiyor canım bize söylenen bu. Biz 50 mg ilacın 3/4ünü kullanarak başladık şimdi 25 mg 1/2 sini kullanıyoruz. Keşke drlarımızın azıcık ağzını bıçak açsa da bize bilgi verseler ama tahlile bakıp şu doza devam diyorlar sadece. Görüneceğiniz Dr un inşallah yapacağı!!! açıklamaları burada paylaşırsan sevinirim. Rabbim şifa versin yavruna ve tüm şifa bekleyen hastalara
bize de aynen bu söylendi. geçen pzt gittik;
önümüzdeki pzt geldiğinizde çocuğa hap vermeden getirin ama hapı yanınızda getirin dedi.
DR aradım başka dr bağladılar ama cevap şu: 27 günlük bebekte aç tok tam tutturulamayabilir ama hapı verdikten sonra yarım saat 1 saat beslemeyın.
Rabbim yavrularımıza şifa versin..AMİN)

ben de bu ilacı kullanıyorum..kullanım şekli çok öenmli,yoksa faydası olmaz..
aç karnına ilacı alıyor.en az 30 dk hiçbirşey yemeyecek..öyle 3 saat falan değil yanlış bilgi o.ilaç 30 dakikada emiliyor vücutta..demir ilacını tiroid ilacından en az 1 saat önce veya sonra vermelisiniz,ilacın etkisini sıfırlıyor çünkü..
ayrıca ilacı almadığında yapılan kan testinin bir faydası yok ki..mutlaka bozuk çıkacaktır.ilaç alıp veriyorum ben kanımı.ki dozu yeterli mi değil mi o şekilde anlaşılıyor.
teşekkürler canım. Rabbim herkese şifa versin. yalnız dr pzt geldiğinizde hapı vermeyin ama hapı yanınızda getirin dedi.
Artık hap verilmediğinde tsh hormonunun düşüp düşmediğine mi bakacak nedir. ?

Evet bizde hep o ilacı kullandık her sabah(ilk günden önce ) 7de veriyordum yarım saat veya bir saat sonra karnını doyuruyordum..saatini hiç şaşmayın yeterlı..ilaç alan çocukta asla ne gerilik ne gelişim bozukluğu olmaz bunu hiç unutmayin ve üzülmeyin rabbim dermansiz dert vermesin,yapacagimiz tek şey 2 tl lik bir ilacı vaktinde vermek hepsi bu...miniginizi kocaman öpüyorum annesi
çok teşekkür ederim canım..İnşaAllah her şey yolunda gidecek. derdi veren Rabbim dermanını da versin..

bu arada aç karnına mı veriyordunuz bebğiniz ne zamndı

teşekkürler canım. Rabbim herkese şifa versin. yalnız dr pzt geldiğinizde hapı vermeyin ama hapı yanınızda getirin dedi.
Artık hap verilmediğinde tsh hormonunun düşüp düşmediğine mi bakacak nedir. ?
amin inşallah.yanınızda getirin dediğine göre hap vermeden ve verdkten sonra tahlil yapacak olabilir.bu durumda aç karnına götürün bence..

Back
X