Depüşük'ler & Geyik'ciler & Cadılar'ın Kulübü

Dun emrecik hic uyutmadi ...surekli agladi gecenin yarisina kadar :bbo:uykusuzum ...
aglamaktan yoruldu uyudu kuzu ...
deliksiz uyukuya ihtiyacim var :bbo:

bir yeri falan mı ağrıdı acaba :çok üzgünüm: kıyamam ona ben hazır uyuyorken sende git biraz dinlen bence fırsat bu fırsat

uyanin sabah oldu depusuk cadilar:mymeka:

Günaydım zepim Şeniz

Boşuna depinme bunların geleceği yok dur bende depeyim :mymeka:na kahvaltılar hazırladım ne çaylar kandıramadım düpükleri cadılıkta sınıfta kaldılar haberleri yok :dilcikar:

Merhabalar arkadaşlarŞeniz
arkadaşıma kahvaltıya gidecektim ama araba lavukluk yaptı,gidemedim bende aküyü bitirdim,geldim evime çoooooook üzgünüm.

Merhabalar arkadaşlarŞeniz
arkadaşıma kahvaltıya gidecektim ama araba lavukluk yaptı,gidemedim bende aküyü bitirdim,geldim evime çoooooook üzgünüm.

işte geldi bir depüşük :dilcikar:bizim kahvaltımıza gelmezsen böyle olur işte :1closedeyes:
şaka bir yana eski depüklerden kimse kalmadı nerdesiniz siz allasen :çok üzgünüm:

dünya güzeli cadoşlarım benim.Şeniz herkeze merhaba.a.s.hepiniz iyisinizdir umarım görüşmeyeli.aramıza yeni katılan cadıcıklarada hoşgeldiniz demek isterim.

dünya güzeli cadoşlarım benim.Şeniz herkeze merhaba.a.s.hepiniz iyisinizdir umarım görüşmeyeli.aramıza yeni katılan cadıcıklarada hoşgeldiniz demek isterim.

:1shok:aman da aman kimler gelmis :asigim:a.s.emrecik kucagimda tek parmakla yaziyorum : )
nasilsin canim ,hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:

Gunaydin egem a.s.
gunaydin arkadaslar ...
askim bugun geliyor :asigim:
beklemedeyim :jeyyar:

Günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama neyse Şeniz
Zepim hadi gözün aydın diyelim hazılıklar tamamdır sende şimdi :roflol:

zeepimmmm hoşbulldumm kuşum.:1hug:yerim ben o emreciğii benim içinn koklaa emi zeepim öpmeye kıyamam ben o güzelliği.:ecrin_bebek:
buarada gözün aydın aşkın dönüyormuş.bir ömür ayrılmayın inşallah ve hep aşkla kalın.Şeniz
sen bu ahşama pek müsait olamssın sanırım:roflol:naniknanik

du hele şimcik bu ortama bir şarkı patlatmadan gidemicem zeepimle aşkının şerefine sahnedemi yerimi alıyım:roflol: eevvvttt hadee bakalımm mendillerr elee.:teytey:

Bir mumdur iki mumdur üç mumdurrrrr
Dört mumdur on dört mumdurrrr:sm_cool:
Bana bir bade doldur
Bu ne güzel düğündür ha ninnahhhh
Ha ninnah ha ninnahhhh:dance:

Bu küçe uzun küçe
Küçeye serdim keçe
Hak yoluna üç kurban
Yar gele burdan geçeeee:teytey:

Bir mumdur iki mumdur üç mumdur
Dört mumdur on dört mumdur
Bana bir bade doldur
Bu ne güzel düğündür ha ninnah
Ha ninnah ha ninnahhhh:teytey:

Bu küçe baş aşağı
Belinde şal kuşağı
Hergün gel burdan savuş
Çatlasın el uşağı

Bir mumdur iki mumdur üç mumdur
Dört mumdur on dört mumdur
Bana bir bade doldur
Bu ne güzel düğündür ha ninnah
Ha ninnah ha ninnah:teytey::sm_cool:

nasılsınız kızlar ben bir göründüm bir yok oldum ama hep bi işim vardı ..kocişim evde bi kaçgün daha evde olcak ..o yüzden çok uğrayamıyorum ...girsemde öyle bakınıp çıkıyorum ...öptüm hepinizi ...

zepp gözün aydın canım
ayvenur gelmiş topik şenlenmiş:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…