Depresyonun dibini görmek.

asabikaramel

Oğlum nefesim herşeyim...
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
144
43
Çok sıkıldım artik bunaldim hersey herkes ustume geliyor gibi.Sabaha kadar oglum uyumadi ve tabiki benide uyutmadi dogdu dogali boyle ama uykusuzluk artik beni cok yıpratmaya basladi.Ve cok memnuniyetsiz bir bebek.Esim olacak sahis da ayni oda hicbirseyden memnun olmaz.

Al bak bu var yok olmaz
Al sunu ye yok
Bunu yap yok
Boyle olsun yok
Yok yok yok

Delirmeme az kaldi ya.Yakinda huniyle gezersem sasirmam.

Ogluma sunu yedireyim diyorum yok yemez bunu ye yok yemegi agzina almasi ve cikarmasi bir oluyor halilarin hep batti daha yeni yikatmistim.Silmeye calisiyorum ama yok olmuyor.

Yemek yemeyi reddediyor surekli emmek istiyor.Ilk zamanlar tamam emsin onun hakki diyordum ama bu onu artik yemek yememek icin kullaniyor kasikla yemek yemeyi reddediyor illa bisey yiyecekse elimle verecekmisim corbayi iciremiyorum onu elimle nasil yedireyim.

Eş desen hergun kavga cikartmak icin bahane arıyor annemgile gitmek istiyorum göndermem diyor benim rizam yok gidemezsin diyor ya gidip kafa dagitmak istiyorum yok onada izin vermiyor.

Burda yanliz basimayim ve hastalansam doktora zar zor gidiyorum.Dis agrim var haftalar oldu gidemedim.Sıkıntıdan surekli hastalik cikiyor vücudum isyan ediyor.

Resmen vücudum bu kadar sıkıntıyı kaldırmıyor.

Ben anlamiyorum bu eş bozuntusundan kurtulmak istiyorum ama olmuyor sanki görünmez bir ip beni ona bağlamış ve biz ayrilamazmisiz gibi.

Cok sogudum oyle boyle degil ama ayrilamiyorum neden niye bilmem karar veriyorum sonra vazgeciyorum.

Böyle bir durum yasayan var mi ne yapmak lazim nasil yapmak lazim.

Eskiden anneme anlatirdim derdimi simdi oda bana anlatma sinirleniyorum diyor onada anlatamıyorum.

Sadece buraya yazabiliyorum derdimi.

Not:Bu ara cok konu açıyorum hepinizin affina siginiyorum simdiden ozur dilerim okuyanlarada tesekkur ederim.

Bir çocuğun var.. İlk anneliğin.. Acemiliğin olacak... Corbasina ekmek ufala... Bebek ekmeği.. Cok severler. Eline çocuğun havuç falan ver artık dişlerini kasisin...

Zaman herşeye çare derler...

Eşinle de büyük bir sorun yok inan...

İlk cocukta bende yasadim herkes de yasamistir eminim zor gunleri.
Uykusuzluk hepimizin ortak problemi. Kucuk bebek olunca oyle oluyor.
Ama eşinin ailene gitmene izin vermemesini anlamadim.
Bir sorunu mi var ailenle?
Sorunu olsa bile senin gitmene karisamaz.
Ayrica birseyi begenmiyorsa baska secenek sunma kendi baksin caresine.

Canım kıyamam. İlk bebeğin ve zor bebek olunca haliyle bunalman normal.seni çok iyi anlıyorum. Yardım edebilecek kimsen de yok.en azından esin geceleri arada bebekle ilgilense sende uyusan?ama eşin anlayasizsiz diyorsun.annene bile gitmene neden karşı çıkıyor ki?
Bebeğin yemeği kaşıkla yemiyor demişsin. Rengarenk ve bebeklerin damak yapısı için özel üretilmiş kaşıklar oluyor onlardan alsan?
Yada sebze hasla verica eline kendi yesin.havuc patates filan.
Gün içinde uyuduğunda sende yat uyu.esin madem anlayışsız üstüne düşme. Unut onu ne hali varsa görsün.

Eski konularınıza baktım da eşiniz baştan beri böyleymiş,maddi sıkıntılarınız varmış üstüne bir de çocuk yapmışsınız.Boşanamıyosunuz çalışamıyosunuz.Ne gibi bi tavsiye istiyorsunuz peki

Bir çocuğun var.. İlk anneliğin.. Acemiliğin olacak... Corbasina ekmek ufala... Bebek ekmeği.. Cok severler. Eline çocuğun havuç falan ver artık dişlerini kasisin...

Zaman herşeye çare derler...

Eşinle de büyük bir sorun yok inan...
Cok tesekkur ederim bilmiyorum esim cok gecimsiz biri kendide soyler bazen bana srn nasil katlaniyorsun diye cok zor biri.Oglumada ekmegi icine dograsam yemez batırıp verirsem anca yiyor.

İlk cocukta bende yasadim herkes de yasamistir eminim zor gunleri.
Uykusuzluk hepimizin ortak problemi. Kucuk bebek olunca oyle oluyor.
Ama eşinin ailene gitmene izin vermemesini anlamadim.
Bir sorunu mi var ailenle?
Sorunu olsa bile senin gitmene karisamaz.
Ayrica birseyi begenmiyorsa baska secenek sunma kendi baksin caresine.
Sen gidersen geri donmezsin diyor surekli zaten bosanmak icin bahane ariyorsun gidersen gelmezsin falan diyor

Canım kıyamam. İlk bebeğin ve zor bebek olunca haliyle bunalman normal.seni çok iyi anlıyorum. Yardım edebilecek kimsen de yok.en azından esin geceleri arada bebekle ilgilense sende uyusan?ama eşin anlayasizsiz diyorsun.annene bile gitmene neden karşı çıkıyor ki?
Bebeğin yemeği kaşıkla yemiyor demişsin. Rengarenk ve bebeklerin damak yapısı için özel üretilmiş kaşıklar oluyor onlardan alsan?
Yada sebze hasla verica eline kendi yesin.havuc patates filan.
Gün içinde uyuduğunda sende yat uyu.esin madem anlayışsız üstüne düşme. Unut onu ne hali varsa görsün.
İmkansız bakmaz ki aksine gece oglum uyumadiginda bi yandanda o soyleniyor Allah Allah bu cocuk niye uyumuyor diye ama bagirarak söylüyor bunu.O sirada cocukda korkuyir benimde iyice moralim bozuluyor.Kasik aldim renkli onlarlada yemiyor eline bisey veriyorum yemwsi icin gidiyir oraya buraya atiyor beni delirtiyor desem yeridir.Aileme göndermek istemiyor gidersen gelmezsin sen diyor.

Eski konularınıza baktım da eşiniz baştan beri böyleymiş,maddi sıkıntılarınız varmış üstüne bir de çocuk yapmışsınız.Boşanamıyosunuz çalışamıyosunuz.Ne gibi bi tavsiye istiyorsunuz peki
Herkesin esi çocuğu boylemi yoksa bi benimkiler mi boyle diye merak ediyorum eger oyleyse nasil basa cikiyorlar eger degilae benimkiler niye boyle diye bilmem anlatabildimmi.

İmkansız bakmaz ki aksine gece oglum uyumadiginda bi yandanda o soyleniyor Allah Allah bu cocuk niye uyumuyor diye ama bagirarak söylüyor bunu.O sirada cocukda korkuyir benimde iyice moralim bozuluyor.Kasik aldim renkli onlarlada yemiyor eline bisey veriyorum yemwsi icin gidiyir oraya buraya atiyor beni delirtiyor desem yeridir.Aileme göndermek istemiyor gidersen gelmezsin sen diyor.
Yemek masası yokmu bebeğinin?haslanmis sebzeleri yada yiyeceği herneyse oturtup yedirirsen daha kolay olur.
Esin neden gidersen gelmezsin diyor neden güvenmiyor bir sorun mu var aranızda?

Oglum 14 aylik gunasiri imkansiz ailem şehir disinda.

Eşin geçimsiz biri sorunlar hep varmış anladığım kadarıyla,keşke çocuk için iyi düşünseydin.
Eşinden boşanma kararı alıp vazgeçme nedenin alışkanlıktan olduğunu düşünüyorum.

Otur konuş tüm sorunları anlat,bu işin böyle yürümeyeceğini ya çekidüzen vermesi gerektiğini ya da ayrılacağını söyle.

O çocuk sadece senin değil onunda çabalaması gerek

Herkesin esi çocuğu boylemi yoksa bi benimkiler mi boyle diye merak ediyorum eger oyleyse nasil basa cikiyorlar eger degilae benimkiler niye boyle diye bilmem anlatabildimmi.
Oturup herkesin eşiyle çocuğuyla kendinizinkileri kıyaslamak iyi bi çözüm değil bence.
Herkesin eşi sizin gibi degil ne yazık ki bunu sizde biliyosunuz aslında Çocuğa da simdiden babası gibi damgasını vurmussunuz zaten.
Ayrılın derim ben milletle kendinizi kiyaslamak çözüm değil

Bir gün hazırlan eşin işteyken git annenlere kocana da uzun bir mesaj çek amacım ayrılmak değil kafa dağıtmak dinlenmek tek istediğim bu bunu yapmamı sen istedin de ve git annenlerde kal kafanı dağıt

Yemek masası yokmu bebeğinin?haslanmis sebzeleri yada yiyeceği herneyse oturtup yedirirsen daha kolay olur.
Esin neden gidersen gelmezsin diyor neden güvenmiyor bir sorun mu var aranızda?
Mama sandalyesi var 5 dk ya duruyor ya durmuyor oturmuyor orda.Hergun abartisiz soyluyorum her Allahin gunu biseyden kavga cikiyor benimde bunaldigimi biliyor gidip ondan bosanacagimi düşünüyor.

Cocugun eline cig havuc vermeyin sakin nefes borusuna kacma riski en yuksek olan gidalardan biridir.
Biri tavsiye etmis yazmak zorunda hissettim.
Depresyonunuz icin yorumum yok, kelin merhemi misali :KK66:

Eşin geçimsiz biri sorunlar hep varmış anladığım kadarıyla,keşke çocuk için iyi düşünseydin.
Eşinden boşanma kararı alıp vazgeçme nedenin alışkanlıktan olduğunu düşünüyorum.

Otur konuş tüm sorunları anlat,bu işin böyle yürümeyeceğini ya çekidüzen vermesi gerektiğini ya da ayrılacağını söyle.

O çocuk sadece senin değil onunda çabalaması gerek
Size bu konuda yemin bile ederim bin defa konustum kendine ceki duzen ver bak biyle olmaz degis lutfen sende cabala diye o kadar dil döküyor um ki ama yok nafile ben boyleyim diye ve bi adim ileri gitmiyor ben kendimi parcaladigimla kaliyorum.Acaba aliskanlik mi oyleyse nasil kurtulunur ki.Aliskanliksa alkolden sigaradanda beter bi aliskanlik bu.

Oturup herkesin eşiyle çocuğuyla kendinizinkileri kıyaslamak iyi bi çözüm değil bence.
Herkesin eşi sizin gibi degil ne yazık ki bunu sizde biliyosunuz aslında Çocuğa da simdiden babası gibi damgasını vurmussunuz zaten.
Ayrılın derim ben milletle kendinizi kiyaslamak çözüm değil
Aslinda dogru degil ama ne yapayim gercekten bunaldim depresyona girdim iyiden iyiye tek tarafli cabalamak yordu beni.

Bir gün hazırlan eşin işteyken git annenlere kocana da uzun bir mesaj çek amacım ayrılmak değil kafa dağıtmak dinlenmek tek istediğim bu bunu yapmamı sen istedin de ve git annenlerde kal kafanı dağıt
Aslinda soylemeden gittim bi kere ve aradim soyledim bosanacagim diyw gitmistim o zaman ertesi gun tum esyalarimi annemlere getirmiş gidelim dilekce verelim dedi bulustuk gittik adliyenin onune kadar ve ben vazgectim dedi.

X