ne durumdasın kelebek? atlatabildin mi? önerileri okumak için girdim bu başlığa.
son bir haftadır sanırım kendimi ciddi anlamda kötü hissediyorum. yüzüm gülmüyor. bir şey var içimde sanki, bir ağırlık, taş var kalbimde gibi. her şeyden nefret eder oldum. her şeye tepki gösterir. hiçbir şey mutlu edemiyor beni ki bir ay önceye kadar müthiş mutlu bir insandım. karakter olarak mutlu bir insanımdır zaten.
ailemle sorunum yok denecek kadar az. iyi bir ilişkim var.
işyerinde bunaltıldım, çok iş yüklendi üzerime. herkesin işi bana yüklendi. sanırım mobbinge de uğruyorum. bunun patlaması diye düşünüyorum zira 3 senedir yaşıyorum bu psikolojiyi. bir yerde kotam doldu sanırım.
o kadar güçsüzüm ki sevgilimle görüşebilmek için iki gün izin almıştım onun yanına bile gidemedim. cesaret edemedim evden çıkmaya. intihar fikri benim de sürekli aklımda ve olsam ne olur olmasam nolur noktasındayım. hani annem üzülür mü sevgilim ne yapar diye bile düşünmüyorum. kendimden korkuyorum sanırım.
iyi bir şeyler olsun istiyorum ama beni mutlu edecek bir şey olmuyor ki. daha doğrusu yok. bir hafta önceye kadar beni mutlu eden hiçbir şey şimdi edemiyor. bu kadar soyut olunca da nasıl yardım istenir kestiremiyorum. diyemiyorum ki şu şu derdim var diye. yok ki bir derdim özünde.