Tuvalet Eğitimi depresyondayım......

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

nurdankaan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
33
0
16
Manisa
oglum 3 yasında tuvalet egıtımını tamamlayalı 5 ay oldu fakat kakasını halan altına yapıo nasıl basa cıkıcam bılemıyorum cısını gecede olsa uyanıp soyluyo onunla bı sorunum yok fakat kakmızı soylemıyo sureklı altına yapıo tutuyo nasıl care bulurum lutfen yardım edın.....

depresyonda olacak kadar büyük bir sorun değil bence..

doktorla görüşmeniz en sağlıksıdır diye düşünüyorum..

depresyonda olacak kadar büyük bir sorun değil bence..

doktorla görüşmeniz en sağlıksıdır diye düşünüyorum..

aglamaları,anne acıyo dıye yakarısları gaz cıkartırken bıle cıglıkları duyup ta bırsey yapammk depresyona gırmek ıcın buyuk bı sebeb bence doktor kontrollrumuz devam lı var. tesekkur ederım yorumunuz ıcın...

Benzer bir durum 2,5 yaşındaki oğlumda da mevcut. Bildiğim tüm yöntemleri denedim, kitaplar devirdim.
Gördüğüm bütün psikolog arkadaşlarıma soruyorum onlar da bunaldı artık:50:
Ama maalesef çişini söylese de yok büyük tuvaleti öğrenemiyoruz. Gidiyo bi köşeye saklanıyor ve bitince yaptım diyor.
Ben bıraktım artık uğraşmıcam:14:

Cocugunuzun kaka yaptigi zamana dikkat edin, normal bi gidada olan cocuk atrik buyukler gibi gunden gune ayni zamanda yapar kakasini. o zamana uygun onu 10-15 dakika tuvalete aliniz. alisacak qisa bir zamanda

Back