iyi günler doktor hanım depresyondayım eşimin ailesi yüzünden depresyondayım çocuklarım yüzünden depresyondayım eşim yüzünden depresyondayım çalışan bir insanım şu anda ücretsiz izindeyim evde çok sıkıldım ama işede başlıyamıyorum kızım daha yedi aylık büyük kızım 2.5 yaşında hep bir oğlum olsun isterdim bazen bu duruma çok üzülüyorum allah çocuklarıma uzun ömür versin ama niye benimde istediğim şey olmadı oğlum olmadı diye üzülüyorum eşimin ailesiyle görüşmüyorum bazı problemlerden dolayı ama bu durumda beni rahatsız ediyor şu anda maaş almıyorum eşimin dediği en ufak şeyden alınıyorum çevremdeki insanların ikiyüzlü olmasından yüzüne başka arkandan başka olmasını kaldıramıyorum eşimin görevi itibariyle ailemden ve arkadaşlarımdan ayrıyım bu durumdan dolayıda eşimi suçluyorum onun yüzünden bunlara maruz kalıyorum diye çocuklar beni çok bunalttı kendime hiç zaman ayıramıyorum bağımsız olamıyorum istediklerimi yapamıyorum uffff çok sıkıldım ilaçta kullanamam emziriyorum ve hashimato tiroidit hastalığım var ama ne yapacağımı bilmiyorum böyle giderse eşime söylemek isteyipte içime attıklarımı söylüycem ve aramız feci açılacak ne yapmam lazım yardım