depresyondayım:((

sevda_yakar

aşkımmmmmmmm
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
512
5
35
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA KIZLAR AZ ÖNCE ÜYE OLDUM. SORUNUM ŞU KENDİMİ APTAL GİBİ HİSSEDİYORUM. SEVGİLİMLE HERŞEY ÇOK GÜZELDİ. ARAMIZDA HİÇ SORUN YOKTU. İSTEÖEDİĞİM HİÇ BİŞEYİ YAPMIYODU YADA BEN ÖLE SANMIŞIM. BANA SÖZ VERDİĞİ Bİ OLAYI TEKRARLADI VE BUNU BENDEN GİZLİ Bİ ŞEKİLDE YAPTI YAKALADIĞIMDA İSE BİRSÜRÜ BAHANE AMA GENEDE TERKETMEDİM. NE BİLİM CANIM SIKKIN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM HİÇ AMA HİÇ İİ HİSSETÖİYORUM KENDİMİ. ONA DA SÖYLEDİM BÖLE HİSSETTİĞİMİ NE KADAR DÜZELTMEYEDE ÇALISSA ONUNDA MORALİNİ BOZDUM BELKŞDE HAKETTİ BU ACIYI KENDİ BAŞIMA KALDIRAMIYORUM ZATEN. BELKİ SİZE SAÇMA GELİCEK AMA ŞUAN YIKILMIŞ DURUMDAYIM.​
[/SIZ:enbuyukkk:E]

canim seni cok iyi anliyorum ve paylasiyorum kederini,birakma kendini vardir herseyin bir caresi.GÖRÜSMEYIN BIR ARA ERKEK ARKADASINLA KENDINIZI DINLERSINIZ KAFANI TOPARLARSIN:UNUTMA SENDEN DAHA ÖNEMLI HIC BIR SEY YOK:ERKEK ARKADASIN SENI HAKETMIYOR GIBI GELDI BANA IYI DÜSÜN AMA KENDINI YIPRATMADAN SAGLIKLI KARARLAR VEREBILMEN ICIN BIR SÜRE YANLIZ KALMALISIN BENCE KARAR SENIN CANIM SEVGIYLE KAL

Canim insanlarin dertlerini paylasmasi sacma degil.
Bu bölümün adi üstünde "Bir derdim var".
Böyle düsünme bence.
Burda sana yardimci olmak isteyen bir sürü bayan var.
Arkadasinin tekrarlamamaya söz veripte tekrarladigi sey ne peki?
Biraz daha acarsan daha cok yardimci oluruz sana.

ya bence çokta ii yapmışsın.bende seni çok ii anlıyorum aynı şey çok defa başıma geldi diyebilirm.herseferinde ona haksız olduğunu söyledeim o da her seferinde zeytinyağı gibi davrandı.şuan yine bişeyden dolayı kavga ettik ve artık olmadığına karar verdik.sen ona tepki vermekte haklısın çünkü suçlu olan oymuş madem hatasını anlasın.eğer sen hiç bişey yokmuş gibi davranırsan emin ol tekrarlııcaktır aynı hatayı

bence ona söyle ve 1 hafta yada ne bişliyim kendine yeteceğini düşündüğün kadar bir süre iste.arama ben ararım de.yani yaptığı şey ne bilmiyorum ama o da üzülmüş sonuçta ve bence bu ayrılık sebebi değil.1 kere olmuş olan.sadece azcık vakit ver kendine ve ona a sen kafanı topla,kendine gel.o da aklını başına toplamış olsun.böylece bir daha istemediğin şeyi gizli yapmanın aslında senin için basit bir sorun olmadığını anlayacaktır.ve(umarım) tekrarlamıcaktıra.s

söz ver daha sonra gizliden gizliden yap.
Karda yürüyüp izxini belli etmemeye calışmış ama enselenmiş-tatlicadiarzu-

Birz teknik ders versenkaydirigubbakcemile

Bence burnunu sürttür:lepi:

hepinize çok teşekkür ediyorum inanin bu karişik duygularima tercüman oldunuz. Benim için önemli olan yaptiği şey değildi verdiği sözde durmamasiydi bu bi sorumluluk meslesi bu kadar çok etkilenmemin kafamin karişmasinin sebebide ciddi düşünüyo olmamiz aillelrimiz biliyo ve sözünde durmamasi kafami karştirdi ilerde nolur acaba diye. Ama son kes affettim bida asla dedim hepinize ilginizden dolayi teşekkür ederim

mutluluklar dilerim dikkat et gerçekten verilen sözler çok önemli.insan karşındakine güvenmek istiyo.hele hele o insan senin ilerde eşim bi ömrümü geçirebileciğim insan diyosan en ufak bi sorunda darmaduman oluyo insan inan bunu çok yaşadım oyüzden seni çok iyi anlıyorum ve üzülmeni istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…