Selam arkadaşlar ben Almanya’da yaşıyorum,çok kötüyüm 2-3 aydır 20 kilo verdim,takıntımı depresyon mu bilmiyorum ama benim sorunum tam olarak yaşamak istememek evet tam olarak bu başka şekilde anlatamıyorum çünkü yani şu an ve şu saniye yaşamak istemiyorum ve bu his hiç geçmiyor,konsantrasyon sıfır,Ve en kötüsü de hiç geçmicek diye düşünmem,bu hayat bana göre değil diye düşünüyorum her saniye acı çekiyorum evet her saniye
anlatmak mümkün değil yani zorla yaşıyorum,daha öncede çok depresyon geçirdim çocukluğumdan beri var ama bu bambaşka arkadaşlar,eriyorum artık,intihar etmem kesinlikle bir oğlum var ama bu acı beni zaten öldürecek,ilaç kullanıyorum cipralex 10 mg ve mirtazapin 15 mg ama bir faydası olmadı 3 aydır,artık kalbim yanıyor ve ağrıyor önümde uzun bir ömür var diyorum nasıl geçecek diyorum daha kötü oluyorum,hani istemediğiniz bir yerde zorla tutulursunuz ya hapishane gibi aynı öyle,kurtulamıyorum olumlu düşünmeyle de olmuyor,iyice aptallaştım artık ne söylenenleri anlıyorum ne birşeyle ilgim var,ne olur yardımcı olun ölmek istemiyorum yalvarırım,hayatım boyunca hep pasif bir insan oldum,mesela bir işe girip çalışamam hatta Almanca kursuna giderken bile depresyona giriyorum çok dağınık bir insanım zaten kafamda dağınık evimde,unutkanlıkta çok var yani bildiğiniz salak gibi bir yapım varyarıda bırakıyorum,böyle birşey yaşayan varmı aranızda?