Depresyondan beraber kurtulalım.

grumpycat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
38
42
33
Öncelikle merhaba, lafı fazla uzatmadan konuya gireyim. Son aylarda çaresiz, umutsuz, depresifim. Hayata hep olumsuzluklar penceresinden bakıyorum. Çevremde kimseyle paylaşmak istemiyorum. Çünkü bu duyguları yaşamayanlar anlamıyor beni. Bunun gibi şeyler işte.
Yaşayanlar az çok bilir bu söylediklerimi. O halde grup terapisi gibi bir şeye ne dersiniz hanımlar? Buluşuruz, konuşuruz, birbirimizi dinleriz, kabuğumuzdan da çıkmış oluruz. Beraber çözüm yolları ararız. Aynı duyguları paylaştığımızdan birbirimizi anlayacağımızı düşünüyorum. Derdini söylemeyen derman bulamaz. İsterseniz ilk önce whatsapp grubu kurarız, yazışırız. İletişim halinde oluruz. Ben işe yarayacağını düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Ben varim :)
Kimseye anltamadigim o kadar sıkıntı larim yasanmislarim varki

Bende varım buna benzer bi konu açmıştım bende ama insanlar doğal olarak tedirgin olup yanaşmıyorlar. psikoloğa gitsek alınan ücretler daha çok psikoloji bozuyor grup terapisi gibi burda grup oluşturmak iyi fikir bende varım diyorum

o zaman güçlerimizi birleştirip, bu karadelikten kendimizi dışarı atmanın vakti geldi. içimizde ne var ne yok dökelim, konuştukça rahatlayalım, açılalım. özel mesajda bir deneme yaptım.malesef 3 katılımcı olabiliyor maksimum biz 5 kişiyiz şimdilik. ben biraz özelden gitme taraftarıyım fakat buradan da konuşabiliriz derseniz ona da olur derim :) ne dersiniz?

kizlar whatsapp mi kuruyoruz simdi napiyoruz? dagildikkkk hemen toparlaniyoruz! dusmek yok sinsice ilerleyen bu duruma dur demenin vakti geldi de geciyor. ben istanbul avrupa yakasindayim

grup terapi fikrine sıcak bakan herkese özelden telefon numaramı yazdım, dahil olmak isteyenler buradan ulaşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…