merhaba arkadaslar. bu sabaha karsi basima gelen bir seyi anlatmak istiyorum. konuyu dogru yere acmadiysam özur dilerim. saat 04.00 gibiydi galiba uykumun sirasinda bacagima kramp girdi ve ayaga kalktim ki gecsin, sonra neden bilmiyorum WC ye gittim cunku normalde ben uykumdan wc, su icmek icin falan kalkmam. wc ye gittigimde basim cok kötu döndü gözlerim karardi ve sonrasini hatirlamiyorum. bu arada arkadasimda kaliyorum ben, kendime geldigimde yerde yatiyordum yanimda arkadasim, ablasi ve annesi vardi. soguk soguk ter bosalttim. yataga göturduklerinde daha iyiydim. arkadasimin annesi sonra anlatti ben wc ye giderken o duymus beni ve anne diye bagirarak gitmisim wcye. ben gittigimi hatirliyorum ama konusdugumu hatirlamiyorum. suan sag tarafim acayip sis ve mor yerler tas oldugundan kötu carptim herhalde. arkadasimin annesi bide uykuluk olmussundur dedi bunun ne oldugunu bilen varmi aranizda veya benim yasadigim bu tarz bi sey yasayan varmi. bu zamana kadar gece hic bir sey gelmezdi basima. mesela uykumda konusmazdim ama artik konusmaya baslamisim (arkadasm oyle soyluyor). depresyonmu bu yasadigim ne cözemedim ben