- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 33
- Konu Sahibi kafasiikarisiik
-
tedavı ıstemıyorsan neden soruyorsun? ne onemı var? ölünce gidilecek yer burdan daha sıkıcı olabilir malum herkese cıcek bocuk yokSelamlar, bence depresyondayım. Tedavi istemiyorum direkt ölme seçeneği varsa onu istiyorum. Aklımdan çıkaramıyorum ölme düşüncesini. He canıma da kıyamıyorum orası ayrı ama her gece Allah’ım canımı al diye yatıyorum. Ecelim gelsin istiyorum. Hiçbişeyden zevk almıyorum çıldıracağım yalnız kalmak istiyorum kalamıyorum bi şuan kalabildim. Gelecekten umut kalmadı, işe sürüne sürüne gidiyorum. Zar zor gülüyorum koşa koşa eve gelip boş boş yatmak istiyorum. Herşeyin farkındayım iyileşmek istemiyorum..
Peki sana nasıl yardımcı olabiliriz güzel kardeşim. Tüm öneri yollarını kapatmışsın. Şöyle söyliyim... Ölüm için acele etme o zaten hepimizi tek tek zamanı gelince bulacakSelamlar, bence depresyondayım. Tedavi istemiyorum direkt ölme seçeneği varsa onu istiyorum. Aklımdan çıkaramıyorum ölme düşüncesini. He canıma da kıyamıyorum orası ayrı ama her gece Allah’ım canımı al diye yatıyorum. Ecelim gelsin istiyorum. Hiçbişeyden zevk almıyorum çıldıracağım yalnız kalmak istiyorum kalamıyorum bi şuan kalabildim. Gelecekten umut kalmadı, işe sürüne sürüne gidiyorum. Zar zor gülüyorum koşa koşa eve gelip boş boş yatmak istiyorum. Herşeyin farkındayım iyileşmek istemiyorum..
Almadım hanımefendi kusura bakmayın sizi de sinirlendirdik.Herkes de depresyonda anam. Doktordan tanı aldınız mı hanımefendi? Bu işler öyle yatarak gözlerini tavana dikip ağlamaya benzemiyor.
Unutmayacaklarını düşünmüyorum zaten çok hatırlamadıkları gibi :)Ölümü istemeyi aklından geçiren herkes için bu söz.
Valla senelerdir bu ruh hali içinde olanlara söylenen şeyler bunlar ama yok kılımı kıpırdatmak istemiyorum belki iyi gelir ama ben istemiyorum.Spora ya da yeni bir müzik enstrümanına başlayın.
Yardım istemiyorum iç döktüm sadece teşekkür ederim güzel cümlelerin içinPeki sana nasıl yardımcı olabiliriz güzel kardeşim. Tüm öneri yollarını kapatmışsın. Şöyle söyliyim... Ölüm için acele etme o zaten hepimizi tek tek zamanı gelince bulacakBi sonraki durağını güzel ayarlamaya bak yoksa gideceğin yer geride kalan yeri aratabilir.Yani biraz dinine yönel neye inanıyorsan artik.Iyileşmeyi iste yoksa sana kimse yardım edemez. Destek al.Kendine yeni hedefler koy silkelen. Değerlisin ve özelsin
Aynı ben, yalnız değilsin. Bugün sela okunuyordu tez vakitte benimki de okunsun diye dua ettim. Uzun zamandır böyle. Yalnız değilsin kısaca...Selamlar, bence depresyondayım. Tedavi istemiyorum direkt ölme seçeneği varsa onu istiyorum. Aklımdan çıkaramıyorum ölme düşüncesini. He canıma da kıyamıyorum orası ayrı ama her gece Allah’ım canımı al diye yatıyorum. Ecelim gelsin istiyorum. Hiçbişeyden zevk almıyorum çıldıracağım yalnız kalmak istiyorum kalamıyorum bi şuan kalabildim. Gelecekten umut kalmadı, işe sürüne sürüne gidiyorum. Zar zor gülüyorum koşa koşa eve gelip boş boş yatmak istiyorum. Herşeyin farkındayım iyileşmek istemiyorum..
Içini dök tabi iyi yaptın. Ama ben hassas kalpli biriyim o kadar içime islemişsiniz ki uyuyamadım. Bu aralar hepimiz zor zamanlardan geciyoruz ben de anksiyete illetiyle mücadele ediyorum. Rabbim hepimize yardımci olsun. Allah a emanetYardım istemiyorum iç döktüm sadece teşekkür ederim güzel cümlelerin için
Anksiye sıkıntınız varmış neler yaşıyorsunuz bende yıllarca tedavi gördum okb kaygı bozukluğu vs sırayla hepsini yaşıyorum ama en çok ana odaklanamıyorum yani sürekli Sevdiklerim yanımda ama ölürlerse yi düşünüyorum kolum ağrısa midem ağrısa kanser miyim çocuklarım nolcak sevsryo vs alamıyorum kendimi buda depresyon a itiyor kasvetli ruh hali yaşıyorum sizin durumunuz nedirIçini dök tabi iyi yaptın. Ama ben hassas kalpli biriyim o kadar içime islemişsiniz ki uyuyamadım. Bu aralar hepimiz zor zamanlardan geciyoruz ben de anksiyete illetiyle mücadele ediyorum. Rabbim hepimize yardımci olsun. Allah a emanet️
Nasıl oldun bacim depresyondasin Dr git mutlaka kendiliğinden geçmez bu meretYardım istemiyorum iç döktüm sadece teşekkür ederim güzel cümlelerin için
Dr gitmedim bi tık iyi gibiyim ama amaçsız hedefsiz yaşıyorum bu iğrenç hayatı kabullenmişlik hissi geldi nötr bi şekilde yaşamaya devamNasıl oldun bacim depresyondasin Dr git mutlaka kendiliğinden geçmez bu meret
Kendiliğinden geçmez inan Allah korusun İntihara götürür seni hayatı iğrenç görürsün,yaşamaya değmez, beynin hiç susmaz vesvese zaten olumlu düşünme yok mutlaka Dr gitDr gitmedim bi tık iyi gibiyim ama amaçsız hedefsiz yaşıyorum bu iğrenç hayatı kabullenmişlik hissi geldi nötr bi şekilde yaşamaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?