- Konu Sahibi zeytin8282
Arkadaşlar canım hiçbir şey yapmak istemiyor çok çabuk kırılıyorum ve kafama takıyorum çok enerjim düşük annemle eşimle devamlı fikir ayrılığına düşüyorum depresyonda mıyım çok isteksizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu durum bendede var. Mesela sokaklar insan kaynıyor dışarı dahi çıkmak istemiyorum.Arkadaşlar canım hiçbir şey yapmak istemiyor çok çabuk kırılıyorum ve kafama takıyorum çok enerjim düşük annemle eşimle devamlı fikir ayrılığına düşüyorum depresyonda mıyım çok isteksizim
o konuda bendede var hiç bişe yapmak istemiyorumm dışarı çıkmak istemiyorumm hep evdeyimmArkadaşlar canım hiçbir şey yapmak istemiyor çok çabuk kırılıyorum ve kafama takıyorum çok enerjim düşük annemle eşimle devamlı fikir ayrılığına düşüyorum depresyonda mıyım çok isteksizim
cnm ben de hamile kalamiyordum blr donem, sinir hastasi olmustum resmeno konuda bendede var hiç bişe yapmak istemiyorumm dışarı çıkmak istemiyorumm hep evdeyimm
hep evde olmak istiyorum hiçbiryere gitmek istemiyorumm
nerdeyse yoruldum bıktımmm bitürlü hamile kalamıyorum
dus aliyorum ama hep kitap okumak tv seyretmek istiyorum.Gunluk ev isleri bile zor geliyor. Arkadas grubum var hergun bulusuyoruz haftasonu haric..Ama ev isleri cocuk bakimi ekstra ozbakim ilgisizim ve isteksizimDuş alıyor musun? Depresyonda olduğunun ve şiddetinin en bariz ölçülerinden biri duş alman, gündelik işlerini yapmandır. Bunları yapıyor ama isteksizseniz haf derece depresyondasın demektir. Karşındakileri bezdirecek boyutta ise önce kan testi yaptır. Değerlerinde düşüklük şeker, trioid varsa bunlarda sebep olur. Temiz çıkarsa da psikologa git. Vücuda mutluluk veren serotonin hormonu eksikse ilaçla onu veriyorlar. Yeter ki sizin içinizde çaba olsun.
bende o duruma düştüm resmen okadar yoruldumkii aşılamalar bile denedim olmadııcnm ben de hamile kalamiyordum blr donem, sinir hastasi olmustum resmen
arkadaslarimla haftada 4 5 gun bulusuyorum. Ama kafam dagilmiyor, tansu dayan i seyrediyorum bazenBu durum bendede var. Mesela sokaklar insan kaynıyor dışarı dahi çıkmak istemiyorum.
Belki mevsimsel olabilir.
Gerçi ben biraz fazla sahte insanlardan sıkildigim için kendimi kapatıyorum.
Sende telefonda bireylerle uğraş , mesela komik filmler felan izle. Kafamı öyle dağıtıyorum mesela iyi oluyor
seni cok iyi anliyorum o donem aklimdan atamiyordum ben, sabah aksam uyurken ruyalarimda...doktorun vardir tabiiki ama ankaradaysan doktor onerebilirimbende o duruma düştüm resmen okadar yoruldumkii aşılamalar bile denedim olmadıı
benden sonra evlenen arkadaşlarım hepsi hamile kaldıı ben hala hüsran
okadar boşluğuma düşüyorumkii herkes çoluk çocuk ben yapayalnız kocaylada çekilmiyo artıkk..
hattaa halada regl olamadım 20 nisanda korona olduk eşimleseni cok iyi anliyorum o donem aklimdan atamiyordum ben, sabah aksam uyurken ruyalarimda...doktorun vardir tabiiki ama ankaradaysan doktor onerebilirim
Teşekkürler hiç aklıma gelmemiştibunu ancak dr bilebilir bir doktor GİDİNİZ