• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyonda mıyım

zeytin8282

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
497
408
303
Ankara
Arkadaşlar canım hiçbir şey yapmak istemiyor çok çabuk kırılıyorum ve kafama takıyorum çok enerjim düşük annemle eşimle devamlı fikir ayrılığına düşüyorum depresyonda mıyım çok isteksizim

Arkadaşlar canım hiçbir şey yapmak istemiyor çok çabuk kırılıyorum ve kafama takıyorum çok enerjim düşük annemle eşimle devamlı fikir ayrılığına düşüyorum depresyonda mıyım çok isteksizim
Bu durum bendede var. Mesela sokaklar insan kaynıyor dışarı dahi çıkmak istemiyorum.
Belki mevsimsel olabilir.
Gerçi ben biraz fazla sahte insanlardan sıkildigim için kendimi kapatıyorum.
Sende telefonda bireylerle uğraş , mesela komik filmler felan izle. Kafamı öyle dağıtıyorum mesela iyi oluyor

Duş alıyor musun? Depresyonda olduğunun ve şiddetinin en bariz ölçülerinden biri duş alman, gündelik işlerini yapmandır. Bunları yapıyor ama isteksizseniz haf derece depresyondasın demektir. Karşındakileri bezdirecek boyutta ise önce kan testi yaptır. Değerlerinde düşüklük şeker, trioid varsa bunlarda sebep olur. Temiz çıkarsa da psikologa git. Vücuda mutluluk veren serotonin hormonu eksikse ilaçla onu veriyorlar. Yeter ki sizin içinizde çaba olsun.

o konuda bendede var hiç bişe yapmak istemiyorumm dışarı çıkmak istemiyorumm hep evdeyimm
hep evde olmak istiyorum hiçbiryere gitmek istemiyorumm
nerdeyse yoruldum bıktımmm bitürlü hamile kalamıyorum :( :( :(

o konuda bendede var hiç bişe yapmak istemiyorumm dışarı çıkmak istemiyorumm hep evdeyimm
hep evde olmak istiyorum hiçbiryere gitmek istemiyorumm
nerdeyse yoruldum bıktımmm bitürlü hamile kalamıyorum :KK43: :KK43: :KK43:
cnm ben de hamile kalamiyordum blr donem, sinir hastasi olmustum resmen

Duş alıyor musun? Depresyonda olduğunun ve şiddetinin en bariz ölçülerinden biri duş alman, gündelik işlerini yapmandır. Bunları yapıyor ama isteksizseniz haf derece depresyondasın demektir. Karşındakileri bezdirecek boyutta ise önce kan testi yaptır. Değerlerinde düşüklük şeker, trioid varsa bunlarda sebep olur. Temiz çıkarsa da psikologa git. Vücuda mutluluk veren serotonin hormonu eksikse ilaçla onu veriyorlar. Yeter ki sizin içinizde çaba olsun.
dus aliyorum ama hep kitap okumak tv seyretmek istiyorum.Gunluk ev isleri bile zor geliyor. Arkadas grubum var hergun bulusuyoruz haftasonu haric..Ama ev isleri cocuk bakimi ekstra ozbakim ilgisizim ve isteksizim

cnm ben de hamile kalamiyordum blr donem, sinir hastasi olmustum resmen
bende o duruma düştüm resmen okadar yoruldumkii aşılamalar bile denedim olmadıı
benden sonra evlenen arkadaşlarım hepsi hamile kaldıı ben hala hüsran
okadar boşluğuma düşüyorumkii herkes çoluk çocuk ben yapayalnız kocaylada çekilmiyo artıkk.. :KK43:

hattaa halada regl olamadım 20 nisanda korona olduk eşimle
ben 8 mayısta regl olmam gerekirken hala gecikme var 21 gün gecikti :(
zaten hamile kalmak için uğraşıyodum bu geldi başıma bekliyorum olcam
testte ettim herşey normal..

Bu durum bendede var. Mesela sokaklar insan kaynıyor dışarı dahi çıkmak istemiyorum.
Belki mevsimsel olabilir.
Gerçi ben biraz fazla sahte insanlardan sıkildigim için kendimi kapatıyorum.
Sende telefonda bireylerle uğraş , mesela komik filmler felan izle. Kafamı öyle dağıtıyorum mesela iyi oluyor
arkadaslarimla haftada 4 5 gun bulusuyorum. Ama kafam dagilmiyor, tansu dayan i seyrediyorum bazen

bende o duruma düştüm resmen okadar yoruldumkii aşılamalar bile denedim olmadıı
benden sonra evlenen arkadaşlarım hepsi hamile kaldıı ben hala hüsran
okadar boşluğuma düşüyorumkii herkes çoluk çocuk ben yapayalnız kocaylada çekilmiyo artıkk.. :KK43:
seni cok iyi anliyorum o donem aklimdan atamiyordum ben, sabah aksam uyurken ruyalarimda...doktorun vardir tabiiki ama ankaradaysan doktor onerebilirim

seni cok iyi anliyorum o donem aklimdan atamiyordum ben, sabah aksam uyurken ruyalarimda...doktorun vardir tabiiki ama ankaradaysan doktor onerebilirim
hattaa halada regl olamadım 20 nisanda korona olduk eşimle
ben 8 mayısta regl olmam gerekirken hala gecikme var 21 gün gecikti :KK43:
zaten hamile kalmak için uğraşıyodum bu geldi başıma bekliyorum olcam
testte ettim herşey normal.. yok canım tüp bebeğe başlıcamda hiç gözüm biile kesmiyo insan herşey normal olmak isterkenn allahh beni böyle dengeliyo napıcan :(

tup bebekte sansin yuksek canim iyi yaparsin, hamile kalma psikolojisi cok zor kendimden biliyorum ben cok yipranmistim hatta takintilarim evhamlarim cok artmisti benim

Back