- 30 Ekim 2006
- 228
- 30
- 643
- 44
- Konu Sahibi TesterTester
Merhaba hanımlar. Size sıkıntımı elimden geldiğince kısa bir şekilde anlatmak istiyorum. 2,5 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik. Yıllarca bekledik sonunda kavuştuk hayallerimiz gerçek oldu. Her şey çok güzeldi. İlk aylarımda bekar görümcem evime geldi. Malum cicim ayları bende süslenip yemekler yapıp kocamı heyecanla bekliyordum. Zoruna ne gittiyse henüz ilk aylarımızda kaynanayla birlik olup görümcesinin önünde nasıl elbise giyer diye tartışma çıkardılar. Yeni evliydik ve olması gereken buydu. Beni yakın akrabalarım önünde mahcup ettiler. Uygunsuz bir şey yapıyormuşum durumuna soktular. O zamandan sonra evimde hiç süslenmek istemedim. İçimden gelmiyor artık ne zaman süslenmeye niyetlensem o olaylar aklıma geliyor ya isteksizce süsleniyorum moralim bozuk oluyor yada eşofmanla kalmayı tercih ediyorum. Ardından 1,5 ay kadar kaynana ve görümcelerimi evimde ağırladım. Bebeğimi ihmal ederek onları en güzel şekilde ağırlamaya çalıştım. Temmuz sıcağında Önlerinde hiçbir şekilde kapri pantolon dahi!!! Giymedim. Bu kez beni evinde aç kaldık vb şeylerle itham edip çevrem önünde mahcup ettiler. Ben artık misafir ağırlamaya niyetlenince çok geriliyorum. Evime gelecek misafir memnun olmayacakmış gibi bir psikoloji içine giriyorum ne yapmalıyım bilmiyorum. İçine kapanık bir insanım ve bu durumdan çıkmak istiyorum artık. Fikirlerinize ihtiyacım var. Uzun oldu kusura bakmayın. Şimdiden teşekkür ederim.