Depresyonda mıyım acaba

Kara basan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
149
29
İcim daralıyor bu dünya kafes olmuş ruhum hapsolmuş gibi ne yaptığımı niye yaptığımı neden yasadığımı bilmiyorum hicbir heyecanim istegim hayalim yok mücadele ettiğim seylere pesettim hayata kırgınım kızgınım tüm çabalar boşuna belkide .kaderin kendi elimizde oldugu inanciyla hayatımı yönlerdirmek istedim ama nafile kaderdende öte bir kader varmış.büyük bir olay yasamadım ama bazen küçük seyler birikince dahada kötü olabiliyor.

Nickten dolayı benim de karardı valla ne yalan söyleyim :)

Herhangi bir sebebi yok mu bu hislerinizin?

İnsan hayatı boyunca nelerle karşılaşıyor. .
Bize düşen sabır ve şükür ile iyi düşünmek. .
Gerekirse destek almak. .

Ben de bazen öyle hissediyorum farkında olmadan depresyona girmiş olabilir miyim acaba ben de
Hep erkenden ölmeyi istiyorum bu dünyada fazlaca yaşamadan çekip gitsem diyorum. Ah keşke hayirlisiyla bir Ölsem diyorum ne yapacam ki bu saçma dünyada yaşayıp diyorum..
Daha birçok acılar yaşayanlar var bizim halimize sukredecek cok sebebimiz vardir saya saya bitiremeyiz biliyorum ama acidan değil aslında bosluktan böyle hissediyorum galiba.. Kalbimde ruhumda derin bir boşluk var gibi..
Aslında bu sikintilarimizin sebebi hep Yaradandan uzak olmamız biliyor musun..
Ona tam anlamıyla yönelsek bu acilarimiz geçer diye düşünüyorum ...

Hep erkenden ölmeyi istiyorum bu dünyada fazlaca yaşamadan çekip gitsem diyorum. Ah keşke hayirlisiyla bir Ölsem diyorum ne yapacam ki bu saçma dünyada yaşayıp diyorum..
aynısını bende düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…