[anlattıklarının çok benzerlerini sık sık bende yaşıyorum malesef,ama hemen hastalıkmış deme bence,çünkü ben epey bir süredir mücadele halindeyim senin kısa bir dönemliktir belki umarımda öyledir,ben 2 sene kadar önce artık canıma tak ettiği bir an pskiyatriye gittim ve hayatımdaki başka sorunlar nedeniyle yaşadığım depresyonun belirtileri diye teşhis konuldu,yani başkalarında iştahsızlık bende bu gibi :) bende anlatayım azıcık neler oluyor,mesela işle ilgili hergün rutin yaptığı bir iş var,o birgün farklı şekilde yapılacak olsa benim ilk aklıma yine rutin olanı geliyor ve onu yapıyorum,elimde olan bir işe bir türlü odaklanamıyorum ya yarım bırakıyorum ya aklım başka biyerlere gidiyor,bildiğim birşeyi yanlış söylüyorum,yaptığım hiçbişeyden emin olamıyorum sürekli kontrol halindeyim ve daha da kötüsü sürekli bunları yaşıyorum diye çok gerginim yine hata yapacağım korkusuyla daha çok hata yapıyorum.insanların gözünde yine küçük düştüm düşüncesi kaplıyor hemen beni.hem ilaç hemde terapi şeklinde tedavi gördüm,öğrendiğimde şuydu,kendime hata yapma lüksü tanımam lazım,iyi taraflarımı düşünmem lazım,beyin aktivitelerini biraza daha sık yapmam lazım,oyun,bulmaca veya yeni birşeyler öğrenmeye çalışarak.bunları düzenli yaparsam yeniden kendime güvenim biraz olsun yerine geliyor ve bu tekrarlamalarda kısmen azalıyor.