depresyon

pelin_p

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
1
0
16
İstanbul
İş hayatım çok yoğun bunun dışında bir de eşimle olan problemler eklenince iyice dayanılmaz bir hal aldı hayatım. Eskiden son derece neşeliyken şimdi en ufak bir sorunda ağlıyorum. Bunları nasıl aşacağım bilmiyorum. İyi bir psikolog arıyorum araştırma yaparken de yanlız benim değil bir çok insanın özellikle de bayanların bunalıma daha çok girdiğini öğrendim.. Ben derim ki... kamuoyu araştırması - Bu sorunları artık aşmalıyız, depresyon ciddi ve yıpratıcı bir süreç..

hepimiz hayatımızın çeşitli dönemlerinde yaşıyoruz bu buhranı.. herşey cok kötü çok monoton. nefes alamıyorum, nasıl geçecek bu hayat böyle vs vs.. ama aşılmayacak bişey değil işte. geçiyor gidiyor. değişiklik lazım, bi parça mutluluk, umut lazım belkide. kendinden vazgeçme arkadaş, senin senden baska kimsen yokki böyle bi lüksün olsun. olumsuzlukları olumluya cevirmeye bak. kendini yalnız bırakma ve hep destek ol. baska türlü o kafandaki sorunlar büyür, dev olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…