Depresyon :(

peacelove

Huzur :)
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
66
0
86
İzmir
kendimi ifade etmeyi hiç bi zaman beceremedim, ama artık içim içime sığmıyor birilerine derdimi anlatmak tavsiye almak istiyorum kızlar.
özgüvenim yok, çok sık kendimi suçluyorum, herşeyi kafama takıyorum, aniden sinirleniyorum, sinirlendiğimde gözüm hiç bişeyi görmüyor.... daha böyle bi sürü şey. depresyonda mıyım bilmiyorum artık bu olay herşeyimi yaşantımı arkadaşlıklarımı ilişkimi bile etkilemeye başladı.

yolunda güzel giden ilişkim benim ve bu saçma davranışlarım yüzünden çok sarsıldı

hayatımda olan en ufak bi olayı büyütülmeyecek kadar büyütebiliyorum birkaç yıl öncesine kadar böyle bi durumum yoktu. şu an 18 yaşındayım ve sınav heyecanı stresi derken iyice psikolojimin bozulduğunu hissediyorum artık hiç kendime engel olamıyorum nerde nası tepki vereceğimi bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum kızlar :2:

çok sık ağlama nöbetlerine girer oldum geçen seneye kadar hiç kimsenin önünde ağlayamayan ben bu sene ulu orta her yer hıçkıra hıçkıra ağlar oldum. kendimi kaybediyorum artık neden niye oldu bilmiyorum bunun çözümü var mı bilmiyorum sadece yazıp derdimi anlatmak istedim bu derdimin bi dermanı varsa yazın lütfen

Sınav stresi demişsin. Bu dönemlerde insanlar belki de gelecek kaygısı taşıdığından sağlıklı bi psikolojiye sahip olamıyorlar. Sana önerim, olaylara biraz daha olgun bakmaya çalış ve derdin her ne kadar büyük olursa olsun ve ne kadar sinirlenirsen sinirlen, o kötü enerjiyi ilişkine yansıtma. Çünkü sınavlar bi gün biter ve rahatlarsın ama ilişkini yıpratırsan onu tamir etmesi hem zaman alabilir hem de seni yorar. Bu konuyu açtığın iyi olmuş, çünkü derdini paylaşmak insanın içini rahatlatır. Emin ol bu huzursuzluğun bi gün bitecek. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…