• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyon ve panik atak

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Uzun zamandan beri hayattan tat alamıyordum.Aklima saçma sapan düşünceler geliyordu.Kendime zarar vermek..kendimi öldürmek gibi..Bu düşünceler aklıma geldiğinde korkuyordum akabinde panik atak başlıyordu..
Doktorum panik atak ve orta düzeyde Depresyon geçirdiğimi söyledi
. Ilaç kullanmaya başladım ve etkisini görüyorum tabiki psikoterapiye beraber..
Benim gibi olan var mi aranizda.bu hastalığı atlatıp ilaçları bırakan var mi?
Doktorum bırakabilirsin de ömür boyu kullanabilirsin dr dedi..
Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı aranızda acaba?

bende kullanıyorum ilaç panik atak sosyal fobi anksiyete depresyon hepsi birbirine bağlı hepsi birbirinden besleniyor...bende ilaç içiyorum terapiye gidiyorum ama en büyük iş bize düşüyor maalesef...kendimi zorlamamız lazım...öyle illet bişey işte...

bende kullanıyorum ilaç panik atak sosyal fobi anksiyete depresyon hepsi birbirine bağlı hepsi birbirinden besleniyor...bende ilaç içiyorum terapiye gidiyorum ama en büyük iş bize düşüyor maalesef...kendimi zorlamamız lazım...öyle illet bişey işte...
Aynen canim..oyle.bir de ben çok araştırıyorum.dogru değilmis . Elimde olmuyor .anksiyetem ilerliyor.Artik arastirmiyorum.

Birde hastanede fazla duramıyorum ki nasil yapicam
Devlet hastaneleri ilgilenmiyor pek fazla.en fazla 5 dakika görüşüyor ve ilaç verip gönderiyor. Ben özel bir kliniğe gidiyorum.doktorum aynı zamanda docent.hem ilaç kullanıyorum hem de 1 saat filan psikoterapi alıyorum.yani senin aynı zamanda bir terapiste görünmem gerek.

Back