• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

depresyon ve duygusal yeme!

lillyblossom

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
77
105
13
35
eve sürekli yemek söyleyip tıkanana kadar yiyorum boşluktan. ardından da büyük pişmanlıklar geliyor maalesef.depresyonunu yenen ve yemek konusunda iradeli olan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar iki problemim birden var. yüksek lisans mezunu olmama rağmen çalışmıyorum evde çok sıkılıyorum çok mutsuzum 30 yaşımda olmama rağmen hala ergen gibi yaşıyorum yer yön duygum bile yok kendimi geliştiremiyorum. hayat çok anlamsız geliyor hüznüm hiç geçmiyor. eşimin kuzenleri ve arkadaşları hariç kendime ait hiç arkadaşım çevrem yok. yemeye verdim kendimi eve sürekli yemek söyleyip tıkanana kadar yiyorum boşluktan. ardından da büyük pişmanlıklar geliyor maalesef.depresyonunu yenen ve yemek konusunda iradeli olan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.
Yemek konusunda kendinize sefkatli davranin. Kizmayin kucumsemeyin. Instagramda gulsah kumanova yı takip edin. Arkadaşlık için de bir kursa yazilsaniz hem kafaniz mesgul olur hem de cevreniz olur.

arkadaşlar iki problemim birden var. yüksek lisans mezunu olmama rağmen çalışmıyorum evde çok sıkılıyorum çok mutsuzum 30 yaşımda olmama rağmen hala ergen gibi yaşıyorum yer yön duygum bile yok kendimi geliştiremiyorum. hayat çok anlamsız geliyor hüznüm hiç geçmiyor. eşimin kuzenleri ve arkadaşları hariç kendime ait hiç arkadaşım çevrem yok. yemeye verdim kendimi eve sürekli yemek söyleyip tıkanana kadar yiyorum boşluktan. ardından da büyük pişmanlıklar geliyor maalesef.depresyonunu yenen ve yemek konusunda iradeli olan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.
zor durumunuz. bunları dönem dönem yaşıyoruz. sizinkisi sanki sıkıntıdan olmuş, iş bulursanız ya da hayatınızda daha mutlu olursanız bence kalmayacaktır bu sorun

aynı ben :/ evlenınce sehir değişikliğide yaptım tamamen yanlız kaldım ağlama nöbetleri uyuma ve yemek .. ev işlerini aksatma zaten onlarca takıntımda var .. hatta bazen ALLAH tan korkmasam intiharı denermıydım diye düşünüyorum.

Geçici bir dönem ama tabikii fazla kaptırma kendini biranönce sosyal olmaya bak,eve kapanma lütfen...

Üniversite dönemimde sizin gibi bir dönem yaşadım o kadar özgüvensizdim ki tek başıma hiç bi şey yapmicam gibi hissediyordum hic istememe ragmen kendimi sosyal olmaya bi seyler yapmak için zorladım. Bu sürecin geçici olduğunu ve duygularınla barış üzerine git. Evden çalışmak için bi çok iş ilanları var takip et kafanı o konular üzerinde yoğunlaştır bende su surecte online is buldum ararsan bulursun. evde pilates yap sevdiğin şeyler istemesende yapmaya çalış. Istersen herşeyi yapabilirsin 👍

Bende aynı böyleydim şimdi kısmen değiştim sağlığım bozulunca diyete başlamak zorunda kaldım gerisi aynı aslında çaresi varsa bana da haber verin lütfen

Ah keşke bende yiyebilsem 6aydır sigaraya başladım 45 kiloya düştüm 165te boyum var

Back