- 16 Kasım 2023
- 864
- 140
- 23
- 33
- Konu Sahibi kkforumkimkim
-
Ben de sinir de yok aglama da yok gülme de yok.Hicbir şey yok sadece bu hayatı nasıl bitiricem diye düşünüyorum stres basıyor damarlarimdan vücuduma huzursuzluk yayılıyor resmen geceleri uyku yok bazen panik heyecan siz de boylemiydinizEee aynı işte.mutsuzluk, umutsuzluk, bunca sene nasıl geçecek diye düşünüp duruyordum ben de.kolumu kalfıracak hâlim yoktu.işten bir geliyordum yatmaktan başka birşey yapmak içimden gelmiyordu.ben bir de çok sinirliydim hayata karşı.sokakta yanımdan geçen adama bile sinirden saldırasım geliyordu.içim içimi yiyordu.kolum sinirden uyuşuyordu.sürekli ağlayacak gibi çenem ağrıyordu.mutluluk hormonu takviyesi işte.şikayetler hep aynı oluyor zaten.işe yarıyor merak etme.
Hayır ben psikiyatrist eşliğinde tedavimi devam ettirdimPsikologa da gittiniz mi ben psikologla başladım ilk ilaçsız olmaz dedi zaten de olacağı yoktu 3 seans gittim toplam ama bırakmayı düşünüyorum çünkü hiçbir faydası olmuyor
Anladım teşekkür ederim dua edin ne olur ben de atlatayimHayır ben psikiyatrist eşliğinde tedavimi devam ettirdim
İnsallah bir an önce iyileşirsinizAnladım teşekkür ederim dua edin ne olur ben de atlatayim
Aminİnsallah bir an önce iyileşirsiniz
Patlama düzeyinde gelmiyor, yavaş yavaş geliyor. Her şeyi bol bol hissediyorsun merak etmePeki duygular geri geliyor mu şu an herşeye ve herkese karşı ilgisizim duygusuzum.Patlayacak gibi bir şey var içimde hayat anlamsız geliyor
Bilmiyorum hayat anlamsızlasti sanki ölsem diye düşünmeye başladım ölsem ne olur nasıl olur intihar etsem bu anlamsızlık biter mi falan gibi saçmalamaya başladım iyicePatlama düzeyinde gelmiyor, yavaş yavaş geliyor. Her şeyi bol bol hissediyorsun merak etmeŞimdi hislerinin yoğun olması zihinde karmaşa yaratıyor okb de bundan tetikleniyor, panik ataklar, gece uyanmaları. Hissizleşmiş olmayı negatif yorumlamanı tavsiye etmem. Aksine hislerin biraz geri plana çekilecek ve mukayese gücün yeniden kendine gelecek sonra ağır ağır o denge oluşacak. Olması gereken etkiyi alıyorsun şu an ilaçtan. Akışına bırak ve nefes al biraz
Sen anlamlandırmazsan hayatın zaten anlamı yok kişisel olarak. Bu süreci ya dinlenerek kafanı dağıtacak ruhunu besleyecek faaliyetlerle geçir. Ya da sosyal ve hareketli şekilde geçir.Bilmiyorum hayat anlamsızlasti sanki ölsem diye düşünmeye başladım ölsem ne olur nasıl olur intihar etsem bu anlamsızlık biter mi falan gibi saçmalamaya başladım iyice
Hafızam durdu sanki önceden ne yapıyordum nasıl yapıyordum vakit nasıl geçiyordu hatırlamıyorum.Sanki hayat çok uzunmus gibi geliyor nasıl yasicam onca yılı diye düşünüyorum.Hastaliktan mi böyle neden böyle oldum bilmiyorum
Bende aynıyım hayat çok uzun geliyor nasıl geçecek bunca yıl diye düşünüyorum tıpatıp aynı,benim tekrarlayan depresyonum var,siz ilk defamı depresyona girdiniz?Hafızam durdu sanki önceden ne yapıyordum nasıl yapıyordum vakit nasıl geçiyordu hatırlamıyorum.Sanki hayat çok uzunmus gibi geliyor nasıl yasicam onca yılı diye düşünüyorum.Hastaliktan mi böyle neden böyle oldum bilmiyorum
İlk defa benim berbat bir şey gerçekten ilaç kullaniyormusunuzBende aynıyım hayat çok uzun geliyor nasıl geçecek bunca yıl diye düşünüyorum tıpatıp aynı,benim tekrarlayan depresyonum var,siz ilk defamı depresyona girdiniz?
Bende aynıyım hayat çok uzun geliyor nasıl geçecek bunca yıl diye düşünüyorum tıpatıp aynı,benim tekrarlayan depresyonum var,siz ilk defamı depresyona girdiniz?
Evet kullanıyorum venlafaxin ve mirtazapin,şanslısın ilk defa böyle olduysan ben çok yaşadım hepsinde de aynı duygular vardı,şimdi yine aynı ve her seferinde geçeceğini bildiğim halde korkuyorum sanki bu geçmeyecek gibiİlk defa benim berbat bir şey gerçekten ilaç kullaniyormusunuz
Sen bir kez atlatmissin şükür ben ilk defa yaşıyorum ve beynimin geçeceğine dair bir kanıtı yokEvet kullanıyorum venlafaxin ve mirtazapin,şanslısın ilk defa böyle olduysan ben çok yaşadım hepsinde de aynı duygular vardı,şimdi yine aynı ve her seferinde geçeceğini bildiğim halde korkuyorum sanki bu geçmeyecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?