• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim yasadiklarimi yasayan var mi dertleselim

Ne cocukluk yasadim ne genclik travmalarim oyle cok ki evlendim 3 yildir hic bi sorunum yok fakat bu seferde psikolojik sorunlarim tavan yapti.tesekkur ederim simdilik basit bi ilac verdi hafif emzirdigim icin yakinda biratircam o zaman baska ilac uazacak
Zaten psikolojik sorunların ve travmaların büyük çoğunluğu hayatınızın sakinleştiği dönemde hortlar.. ilaçlara devam edin doktor kontrolünde kullanın umarım gelişme olur🙏

Mrb.hanimlar uzun yillardir sanki beynim uyusuk ben degilimde benim yerime baskasi yasiyor.hayatti hissedemiyorum.gelelim asil konuya hamilelikte daha da kotuleniyorum hormonlarin etkisiyle beynim dalgalaniyor sanki yururken bayilacakmisim gibi .aranizda sakinlestirici igne olan varsa iste tam oyle oluyorum sanki igne yapilmis gibi beynim uyusuk ve bulanik.en son plansiz bi gebelik yasadim daha gebeligimi ogrenmeden sikayetlerim artti delirecek gibi oluyordum.nefes alip vermekte zorlaniyordum sanki kendimde degildim .kendimde degildim derken bilincim acik ama sanki sis perdesinin arkasindayim nasil ifade edecegimide bilmiyorum.kurtaja karsi olan ben kurtaj oldum😢😢 cunku delirecek gibiydim kendi acik zihnimle verilen bi karar degildi cok kotuydum.kurtaji 3 saat kadar bekledim.o anki ruh halim hani yari baygin olursunuz et yigini gibi oyleydim.yoksa bebegime kiyarmiydim insan dusunmez mi birazdan bebegin gidecek .evet kurtaj oldugumun farkindaydim ama kurtajin sonucu ne olacagini duygularini hissedemiyordum.kendimi ifade etmekte zorlaniyorum umarim anliyirsunuzdur.sonrasinda eve geldigimde ben ne yaptim dedim zihnim beynim hala bulanik cok agladim cok yandim.benim gibi olan var mi.hamilelikte neden boyle oluyor. 2 yasina girecek kizim var ondada boyleydi ama bu.kadar degildi sikayetlerim hele lohusaligim inanir misin 2 yasina girecek kizim yeni yeni atlatiyordum lihusaligi.beynimde yaklasik 10 yildir sanki bi sis perdesi var iyilesir

Sanki kafamda zihnimde dumanlar varmis gibiyim .hislerim kayip sanki cok zor gercekten rabbim sifa versin anlatmasida zor psikolojik rahatszilari
Allah yardımcımız olsun cnm bir şekilde toparlanmamiz gerekiyor ben bide dogum yapacam üçüncü olacak onların bana ihtiyacı var bende içimde atamadığım bi korku oluyo ondan böyleyim onu atarsam düzelecek Allahını izniyle

Allah yardımcımız olsun cnm bir şekilde toparlanmamiz gerekiyor ben bide dogum yapacam üçüncü olacak onların bana ihtiyacı var bende içimde atamadığım bi korku oluyo ondan böyleyim onu atarsam düzelecek Allahını izniyle
Ins canim ben hamilelikte daha kotuleniyorum.ins bebegini Allah bagislasin

Back